Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Tizenegyedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3541)

Ati 06-25-2009 14:32

Találkozhattok fekete varázsitallal is, bár ez elég ritka lesz. Következő frissítésig ez sem csinál semmit, de megéri ezt is gyűjteni. :)

[HTPA]GeeForce 06-25-2009 15:04

Visszajöttem a városba, de nem dobott el nekem senki se fehér, se narancssárga, se fekete lötyit.
A valószínűségük elég alacsony lehet, mindenesetre folytatom a "dobós" mobok öldösését. :D

0 TP-s meghalást (mob részéről nyilván) nem tapasztaltam egyszer sem, igaz, csak ezeket öldöstem:
egér, macska, kutya, takarító, pók, patkány, denevér, kígyó, kereskedő, vaddisznó, medve, úrhölgy, polgár

(erősebbet nincs értelme kipróbálnom, mert úgyse tudom megölni, de amint tudom, megyek tovább!)

Ati 06-25-2009 15:06

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 216911)
Visszajöttem a városba, de nem dobott el nekem senki se fehér, se narancssárga, se fekete lötyit.
A valószínűségük elég alacsony lehet, mindenesetre folytatom a "dobós" mobok öldösését. :D

a fehér és a fekete ritkábbak, narancs az kb zölddel egyenlő esélyű.

[HTPA]GeeForce 06-25-2009 15:27

Más:

A kis karikkal megpróbáltam megcsinálni az 1. küldit, hogy csinálok kenyeret az öregnek.
Egyetlen egy búzamezőn se kaptam búzát. (Vagy gabonát vagy mit...)
Tehát nem tudtam megoldani.
Van valami trükkje?

[HTPA]GeeForce 06-25-2009 15:34

Sikerült kifagyasztani az iskolát, nemámhogy üres mező jelent meg a képzettségeknél, hanem lefagyott ott, hogy "Menü betöltése..."
Csak épp nem megy tovább.

4Mb-et netem van, 6400MHZ procival, SATA2 merevlemezzel, 4GB memóriával, FireFox-szal, és nincs leterhelve se a net, se a gép.

Amit tettem, hogy előjöjjön: 4x beléptem az iskolába gyorsabban.
(2 kockás az iskola, ide-oda lépegettem, és be-beléptem. 4-ig jó volt, 5. alkalommal megállt a tudomány.)

Toto 06-25-2009 15:35

Kicsit megnőtt a klánfenntartás...
Két fős klánom van, kicsi területtel, és 4000 arany a tickenkénti fenntartása...
Ez napi 5,76 millió naponta...
Kicsit sokallom. Tegnap még nem volt ennyi.

[HTPA]GeeForce 06-25-2009 15:45

nemrég lett felemelve a fenntartási ktg

Toto 06-25-2009 15:48

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 216917)
nemrég lett felemelve a fenntartási ktg

Értem. Akkor én végeztem a tesztelésével. :D

[HTPA]GeeForce 06-25-2009 16:22

kitanultam a többes harcot.
0 TP-s csatát nem sikerült produkálnom, pedig volt, hogy egyszerre támadtam rá 2 ugyanolyan mobra,
valamint kipróbáltam úgy is, hogy megtámadtam manuálisan két különféle mobot (takarító-úrhölgy)

mindenhol normálisan ment a TP osztás.

[HTPA]GeeForce 06-25-2009 16:24

Kipróbáltam 3 mobbal (egér-úrhölgy-polgár)

Rendesen ment a sebzésem, az övék is rám, mindegyik jól halt meg, TP-t, és aranyat is jól kaptam értük.
Semmi rendelleneset nem tapasztaltam.

All times are GMT +1. The time now is 01:23.