![]() |
Quote:
Illetve az úthoz is lehet kötni pl a zsiványtanyát.... |
A tömeges felfrissülés tökéletesen működik, mindenkinek a saját MP mennyiségének a %-ában számol, egyszer sem sikerült "elszámoltatni".
|
Kapott mindenki egy újabb tanulási könnyítést, hogy a mostani küldetéssel boldogulni tudjon mindenki, aki még nem tanult meg mindent. :)
Már nem sok ilyen könnyítés lesz, úgyhogy lassan tanuljatok meg minden fontosat, amit a karakterekkel szeretnétek. |
Probléma:
Az új küldetést csinálom 3 karakterrel. Belevitáltam oda, ahova kell, és bementem a barlangba Gee1-gyel. Ott nekemtámadt a remete. Gee2 és Gee3 is harcolt, de csak rúgni tudott, varázsolni nem tudott egyik sem, mindig azt írta ki, hogy "nem látod itt ...". Harc után térkép-nézetre váltottam, és láttam, hogy csak Gee1 van a titkos barlangban, Gee2, Gee3 pedig kint ácsorog a domboldalon. A 3 karakter csapatban van. Ez így jó? |
Probléma2:
Gee1-gyel elmentem a barlang végéig, és ott Kerestem. Az MP-t levonta, de nem ír ki semmit! Se azt, hogy találtam valamit, se azt, hogy nem... Üres marad felül a jelzőbar. Most akkor mivan? |
Quote:
|
Köszönöm a gyors választ! :)
|
A bejárat, ahool már voltam korábban az változtatja a helyét?
|
Quote:
|
Quote:
Nem minden keresés hoz eredményt. :) Nekem úgy sikerült másodszer rátalálnom, hogy elléptem a négyzetről, visszamentem, és újra kerestem. Így sikerült másodszor is bejutnom. :) |
All times are GMT +1. The time now is 06:55. |