Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Nyolcadik és kilencedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3481)

Dus 05-16-2009 10:44

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 211559)
Már kétszer mentem végig az egész keleti parton, és semmiféle zsiványtanyát nem láttam.
Ami még mindig nagyon nem jó szerintem, hogy sokszor csak a pusztaságot látom, és semmiféle támpont nincsen ami segítene a tájékozódásban.
Néhány helyre szerintem érdemes lenne tenni legalább egy bokrot vagy valamit, ami segíthet....

figyeld a part vonalát. Sok helyen vannak árulkodó beugrások, stb. :)
Illetve az úthoz is lehet kötni pl a zsiványtanyát....

[HTPA]GeeForce 05-16-2009 11:12

A tömeges felfrissülés tökéletesen működik, mindenkinek a saját MP mennyiségének a %-ában számol, egyszer sem sikerült "elszámoltatni".

Ati 05-16-2009 11:15

Kapott mindenki egy újabb tanulási könnyítést, hogy a mostani küldetéssel boldogulni tudjon mindenki, aki még nem tanult meg mindent. :)

Már nem sok ilyen könnyítés lesz, úgyhogy lassan tanuljatok meg minden fontosat, amit a karakterekkel szeretnétek.

[HTPA]GeeForce 05-16-2009 11:33

Probléma:

Az új küldetést csinálom 3 karakterrel.

Belevitáltam oda, ahova kell, és bementem a barlangba Gee1-gyel. Ott nekemtámadt a remete.
Gee2 és Gee3 is harcolt, de csak rúgni tudott, varázsolni nem tudott egyik sem, mindig azt írta ki, hogy "nem látod itt ...".
Harc után térkép-nézetre váltottam, és láttam, hogy csak Gee1 van a titkos barlangban, Gee2, Gee3 pedig kint ácsorog a domboldalon.

A 3 karakter csapatban van. Ez így jó?

[HTPA]GeeForce 05-16-2009 11:35

Probléma2:

Gee1-gyel elmentem a barlang végéig, és ott Kerestem. Az MP-t levonta, de nem ír ki semmit! Se azt, hogy találtam valamit, se azt, hogy nem... Üres marad felül a jelzőbar. Most akkor mivan?

Ati 05-16-2009 11:36

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 211587)
Probléma:

Az új küldetést csinálom 3 karakterrel.

Belevitáltam oda, ahova kell, és bementem a barlangba Gee1-gyel. Ott nekemtámadt a remete.
Gee2 és Gee3 is harcolt, de csak rúgni tudott, varázsolni nem tudott egyik sem, mindig azt írta ki, hogy "nem látod itt ...".
Harc után térkép-nézetre váltottam, és láttam, hogy csak Gee1 van a titkos barlangban, Gee2, Gee3 pedig kint ácsorog a domboldalon.

A 3 karakter csapatban van. Ez így jó?

Köszi, hibalistára felírva.

[HTPA]GeeForce 05-16-2009 11:39

Köszönöm a gyors választ! :)

Ildee 05-16-2009 11:59

A bejárat, ahool már voltam korábban az változtatja a helyét?

Ati 05-16-2009 11:59

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 211593)
A bejárat, ahool már voltam korábban az változtatja a helyét?

Nem változtatja. Csak kérdés, hogy észreveszed-e. :)

[HTPA]GeeForce 05-16-2009 12:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 211594)
Nem változtatja. Csak kérdés, hogy észreveszed-e. :)

Letesztelve.
Nem minden keresés hoz eredményt. :)
Nekem úgy sikerült másodszer rátalálnom, hogy elléptem a négyzetről, visszamentem, és újra kerestem.
Így sikerült másodszor is bejutnom. :)

All times are GMT +1. The time now is 06:55.