![]() |
és mikor alkotod meg a karaktert?
|
Quote:
|
Quote:
Eloszor feltem hogy tul sok idomet elveszi majd, de meghoztatok a kedvemet hozza. Remy vagyok. Erdekel a jatek, hatha tudnek segiteni. Turelmes az nem vagyok, de fejlodom :) . Nem gond, ha az eles jatekban kicsit nagyobb szerep jut. Ja, es sertodos is vagyok, ugyhogy ki ne merj rakni! :) |
Sajnos mostanában nagyon el vagyok havazva minden féle programmal, amikor meg lenne időm mást csinálni, nos nem nagyon mudozok, szóval mostanában nem hiszem, hogy tudok majd tesztelni, a karikat ha lehet ne töröld, ha lehet visszatérek :)
|
Quote:
|
András vagyok. Én is szeretnék jelentkezni tesztelni. Azért, mert a leírás szerint ez egy jó játéknak ígérkezik. Naponta 2-3, néha akár 4-5 órát is rá tudok szánni. Türelmesnek türelmes vagyok. Ha kiraksz azért, mert olyat csináltam, amit nem kellett volna, akkor azt megérdemlem és megértem. Nagyobb szerep: nem olyan fontos, de lehet.
|
Quote:
A tesztelés már annyira előrehaladott állapotban van, hogy annyira közel vagyunk a játék élesítéséhez, hogy ennyi idő alatt az eddigi üzeneteket se lenne idő végigolvasni. Ezért újabb tesztelő felvételének jelenleg nincs értelme. Ha az elsők között szeretnél indulni, akkor arra kérlek, hogy figyeld a fórumot, és így nagyon hamar értesülsz az éles indulásról, és az elsők között vetheted bele magad a játékba! |
Rendben, akkor megvárom a játék indítását élesben.
|
Quote:
|
Köszönöm a tanácsot, addig az események csendes szemlélője leszek.
|
All times are GMT +1. The time now is 23:08. |