Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Tesztelőnek jelentkezem (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3434)

Naz 05-06-2009 18:21

és mikor alkotod meg a karaktert?

Ati 05-07-2009 12:15

Quote:

Originally Posted by Naz (Post 210657)
és mikor alkotod meg a karaktert?

Ezen a héten biztosan nem.

Remedy 05-14-2009 20:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 207531)
Ide jöhet egy rövid jelentkezés azoktól, akik szívesen részt vennének a játék tesztelésében.

Ki vagy; miért szeretnél tesztelni; mennyit érsz rá; mennyire vagy türelmes; érdekel-e, hogy a tesztelés után az éles játékban is kicsit nagyobb szereppel indulj, mint a többiek; mennyire sértődsz meg, ha kiteszlek a tesztből, amiért tök mást csinálsz, mint amit éppen kéne? ;)

Hi!

Eloszor feltem hogy tul sok idomet elveszi majd, de meghoztatok a kedvemet hozza. Remy vagyok. Erdekel a jatek, hatha tudnek segiteni. Turelmes az nem vagyok, de fejlodom :) . Nem gond, ha az eles jatekban kicsit nagyobb szerep jut. Ja, es sertodos is vagyok, ugyhogy ki ne merj rakni! :)

Redback 05-15-2009 20:08

Sajnos mostanában nagyon el vagyok havazva minden féle programmal, amikor meg lenne időm mást csinálni, nos nem nagyon mudozok, szóval mostanában nem hiszem, hogy tudok majd tesztelni, a karikat ha lehet ne töröld, ha lehet visszatérek :)

Andrew 05-16-2009 23:44

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 211518)
Sajnos mostanában nagyon el vagyok havazva minden féle programmal, amikor meg lenne időm mást csinálni, nos nem nagyon mudozok, szóval mostanában nem hiszem, hogy tudok majd tesztelni, a karikat ha lehet ne töröld, ha lehet visszatérek :)

Én minden nap eldöntöm, hogy na most végigolvasom az összes topicot, aztán nekiállok tesztelni, de mindig diadalmaskodik fölöttem az a hatalmas mennyiségű üzenet látványa, úgyhogy ha végre lesz egy rakat időm, akkor csinálok egy 'milyen helyzetben vannak az újonnan csatlakozók' tesztet :D

maccos 06-22-2009 09:43

András vagyok. Én is szeretnék jelentkezni tesztelni. Azért, mert a leírás szerint ez egy jó játéknak ígérkezik. Naponta 2-3, néha akár 4-5 órát is rá tudok szánni. Türelmesnek türelmes vagyok. Ha kiraksz azért, mert olyat csináltam, amit nem kellett volna, akkor azt megérdemlem és megértem. Nagyobb szerep: nem olyan fontos, de lehet.

Ati 06-22-2009 10:32

Quote:

Originally Posted by maccos (Post 216455)
András vagyok. Én is szeretnék jelentkezni tesztelni. Azért, mert a leírás szerint ez egy jó játéknak ígérkezik. Naponta 2-3, néha akár 4-5 órát is rá tudok szánni. Türelmesnek türelmes vagyok. Ha kiraksz azért, mert olyat csináltam, amit nem kellett volna, akkor azt megérdemlem és megértem. Nagyobb szerep: nem olyan fontos, de lehet.

Köszönöm a jelentklezésed.

A tesztelés már annyira előrehaladott állapotban van, hogy annyira közel vagyunk a játék élesítéséhez, hogy ennyi idő alatt az eddigi üzeneteket se lenne idő végigolvasni. Ezért újabb tesztelő felvételének jelenleg nincs értelme.

Ha az elsők között szeretnél indulni, akkor arra kérlek, hogy figyeld a fórumot, és így nagyon hamar értesülsz az éles indulásról, és az elsők között vetheted bele magad a játékba!

maccos 06-22-2009 10:52

Rendben, akkor megvárom a játék indítását élesben.

Ati 06-22-2009 10:57

Quote:

Originally Posted by maccos (Post 216462)
Rendben, akkor megvárom a játék indítását élesben.

Mindenképp azt javaslom, hogy kövesd a fórumot, mert innen értesülhetsz majd róla legelőször.

maccos 06-22-2009 16:38

Köszönöm a tanácsot, addig az események csendes szemlélője leszek.

All times are GMT +1. The time now is 23:08.