![]() |
Quote:
tolvaj tudos kereskedő? vagy hogy gondoltad? |
Ez az ötlet nagyon jó nekem teccik nagyon.!
Quote:
|
Quote:
|
Iiiii télleg:D ilyen szempontból nem is néztem át:D a megszólalást:D
|
Quote:
|
Quote:
igenis legyen plusz, ha már valaki eljutott a 10-ig, max. variálhatósággal, és kevesebb. Mondjuk 2-3 személyiséget összevonva lesz egy narancsszinü 3asod (jól mutatna a pontlistában), kicsi plusszal és valamicske hátránnyal. |
kicsit reálisabb szemlélettel, az a bizonyos e-mail szürö is, csak a többszemélyiségü orik gazdájára vonatkozhatna.
aki eléri a 10. személyiséget, az már eleve sok tapasztalattal rendelkezik, ez alapján a többszemélyiségtöl kezdve a játékosok hasonszörü társaikkal mérközzenek. vagyis a teljesen kezdök ne kapjanak a nyakukba többszemélyiségüeket! :) |
van egy olyan is, hogy egyes többszemélyiségű (vagy tapasztalt) orik a gyorsban, mások a normálban és megint mások a lassúban akarnának újraindulni... most az a külön csopi gyors, normál esetleg lassú lenne? mert az bizti, hogy egyelőre max 1 csopi kellene nekik... én pl szeretnék még jó sok időt eltölteni a lassú csoportban...
|
engem még nem fenyeget az a "veszély", hogy 9 személyiséges orim legyen (legutóbb úgy számoltam, ha ilyen ütemben haladok, kb még 25 évig nem is fog fenyegetni :D ), de jó ötletnek tűnik az a narancssárga számos megoldás.
|
ha azt vesszük a narancsszínü számocska is jól fest, de mi lenne, ha a 9 elért személyiség után lehetne választani egyedi fajt a személyiség nullázásával, vagyis mondjuk ez esetben 2-vel kezdődne?
ez máris 2 változtatás, két személyiség és új faj... |
All times are GMT +1. The time now is 12:35. |