![]() |
meg még regelek mindjárt 9 másikat mellé... :D éljenek az anarchosok!!!!!!!!!!!!!!!!!! VÁÁÁRGH! :D
|
Quote:
Quote:
|
Én csak azt sajnálom hogy nem lehet földet foglalni:(
|
Quote:
2 max egy orim lehet. és? :D külön IP cím, külön e-mail fiók. ennyi. :D |
Quote:
2. Sztem külön e-mail vagy IP sem kell :D De pl én akkor sem indítanék 2. országot, hogyha nem lenne semmi beépítve a játékba, ami gátolja a több ország szabálytalan irányítását :) De ha ettől Neked jobb lesz :) |
azzal a játékkal poénból kezdtem el játszani, egyáltalán nem érdekel, hogy mi lesz az országommal. :D a feeling miatt lesz sok torony, sok íj, és sok kém az elf fajú orimban. :p:D
|
Engem hódítósok megkerestek már,hogy nem próbálnám-e ki,hogy lehet-e ott multizni? Persze ők nem akarnak,csak nagyon érdekli őket a dolog,viszont a mostani országaikat nem akarják kockára tenni. :D
A lelkület azért megvan -mondom ezt minden sértés nélkül - ,természetesen nemet mondtam. :rolleyes: |
A mostani orimmal megtámadok valami nagyot aztán lehetlezs ütögetni mert ez a törpe faj kb semmi elönnyle nem bir... Fajt meg tudtommal közben nem lehet váltani...
Regizek majd egy újat. |
Kérdésem van..
Annak ellenére, hogy az adóbevételem 260 arany / fél óra, és kb 12 órája regisztráltam, kb összesen 200 arannyal lett több pénzem, mint amikor lefeküdtem aludni. Köfejtőm van 2, ennek ellenére 0 kövem van. Erdőim is vannak, ennek ellenére 0 fám van. Elég lakosom van, az épületeim el vannak készülve, nincsenek építés, illetve fejlesztés alatt. Tudja-e valaki, mit rontottam el, hogy nincsenek meg a körváltásaim?! |
Na mindegy. Regeltem egy másik országot, és zövetséget kötöttem saját magammal. XD
|
All times are GMT +1. The time now is 04:20. |