![]() |
egy kezdőnek messze nem ajánlanám az orkot :)
próbálkozz elffel, óriással, gnómmal. de orkkal még ne. |
Mindenki ezt mondja, de nem tudom, hogy miért nem jó az nékem. Harcolni kell vele, és kész. (Gondolom, hogy rosszul gondolom, csak nem tudom, hogy hogy kell jól gondolnom. - Na ezt értse meg valaki!) Vagy mégse?
|
Quote:
Ha akarsz, és az alvásigényed kicsi, akkor viszont ideális. :) |
Quote:
|
Ha el akarják lopni a tekercseket, akkor úgyis eviszik. Akkor meg vigyék. Legfeljebb anélkül játszom. Ha rágyúrok a hadseregre, nincs aki visszatartson, még tekercs nélkül sem. Ha már elkezdtem, akkor nyomom egy kicsit. Ha más nem, kudarc lesz, akkor majd váltok fajt.
|
Mennyi bankot ajánlotok 200 eki környékén egy orknak?
|
Quote:
szvsz: full hadi orknál nem lehet bankra elnyomni a helyet. ha kell valami akkor megszerzi. ütni ütni ütni. bankot ráérsz akkor ha felütötted magad a csopi tetejébe ( de a kereskedő személyi első választásra nem a legjobb sztem ) a másik pedig az h a tekilopás nagyon nem mind1. a tekercsek által adott + a játék szerves részét képzi. nem lehet vele játszogatni( " aki akarja ellopja aki nem az nem" ). egy orknak legfőbb védelme a tekilopás ellen a hírneve. na persze nem a számszerű , hanem a "teljes krónika " által "létrejött" az kell h ne merjenek még csak gömbizni sem. márpedig ezt egy full kezdő nem nagyon tudja elérni az én meglátásom szerint |
+ volt már pár hasonló téma. olvasd el és letisztul pár dolog ;)
|
Viszont pénz is kell néha ugye és azt is valahogy be kell védeni. Hogy a tekit hogy védem be, ha evés tolvajjal kell ugy evinni az orkot, gőzöm sincs. Majd kitapasztalom.
|
Quote:
1. kezdőként nem fogsz 130 millákkal 200 hekin kezdeni. a bankból pedig nagyon sok kell h hozzon a konyhára. és ez 200 hekin nem jó mert másra kell a hely. ahoz h a teljes pénzedet bevvéd, szintén sok bank kell 2 éppen ezért örülsz majd ha lesz pár millád. de nem akarom elvenni a kedvedet az orktól, csupán megpróbálok rávilágítani olyan tényezőkre amiket kezdőként még nem látsz át, viszont a játék alapjául szolgálnak. de azért játszunk h szórakozzunk. ha neked az okoz örömet h orkkal kezdesz akkor válaszd azt és szórakozz jól :) de majd írd meg pls h meddig jutottál:p |
All times are GMT +1. The time now is 07:37. |