Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Minden, ami ló... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=321)

Cece 09-07-2006 18:47

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 30478)
Lehet, hogy a hiba nálam van de az alsó kép nálam nem látszik. :confused:

Jah ééértem már. Nah nem veszítettél vele semmit :p Habár nálam tökéletes és valóban lovat ábrázol, de lehet, hogy kitiltanál a topicodból, ha látnád :D :p

Ati 09-07-2006 18:48

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 30479)
Jah ééértem már. Nah nem veszítettél vele semmit :p Habár nálam tökéletes és valóban lovat ábrázol, de lehet, hogy kitiltanál a topicodból, ha látnád :D :p

Jajj. :D Megnéztem most már én is, hogy mi ez, mert így belinkelve nem jelenik meg (belinkelés elleni védelem).

Cece 09-07-2006 18:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 30481)
Jajj. :D Megnéztem most már én is, hogy mi ez, mert így belinkelve nem jelenik meg (belinkelés elleni védelem).

Mind a kettőt teljesen úgyan úgy raktam be, úgyhohgy nemvágom :confused:
Bittos lehet másképp is, de szégyen szemre be kell, vallanom, hogy csak ily módon tudom idefesteni :p

Cassandra 09-07-2006 19:00

Őőőő... He?

Ati 09-07-2006 19:10

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 30483)
Mind a kettőt teljesen úgyan úgy raktam be, úgyhohgy nemvágom :confused:
Bittos lehet másképp is, de szégyen szemre be kell, vallanom, hogy csak ily módon tudom idefesteni :p

A második tripod.com-on van hostolva, és onnan nem lehet csak így belinkelni képeket.

Cassandra 09-07-2006 21:08

Quote:

Originally Posted by Savaria (Post 30505)
a Ló finom. tiszta húsa van, minimális zsír. talán kicsit túl száraz, de kolbászformába pirospaprikával, zsíroskenyérrel, hagymával finom...

Ez itt off, sipirc a receptes topikok valamelyikébe, AZT úgysem olvasom és megkímélsz egy laza kis rosszulléttől. Köszi

Cassandra 09-07-2006 22:05

Quote:

Originally Posted by Savaria (Post 30513)
második vh-ba a németek az orosz fronton,sztálingrádnál a halálgyűrűjében soksoksoksok napos éhezés után a lovakat kezdték el-elfogyasztani. szomorú dolog. pedig az biztos, hogy azok a lovak nem azt a sorsot érdemelték.
szóval,kétperces néma felálás... köszönöm. na megyek husi-reciket megosztani kedves kannibál társaimhoz

Lovakról van szó, tehát nehezen lehetnél kannibál.

Az hogy háborúban mi volt egy dolog. De arra ugrok, ha valaki ezeknek az állatoknak a sorsán örömködik, tudod te, hogy az a ló mit élt át? Ma magyarországon igen kevés lovat tenyésztenek kifejezetten vágóállatnak(az a téma is érzékenyen érint, de nekik ez a sorsuk, így tartják őket stb.)
De mint mondtam magyarországon a fenti nem túl elterjedt, itt arról van szó, hogy a lestrapált, kiöregedett, lesántult állatokat némi kézpénzért cserébe(még az utolsó bört is lehúzzák szerencsétlnről) vágóra adják, ahol (a legtöbb helyen)kegyetlen módon végeznek velük, emberek, akiket addig a napig a ló a hátára engedett, emberek, akik egész addigi életében társai voltak.
Úgyhogy kérlek ezt a témát hanyagold ott, ahol én láthatom. Köszi

Cece 09-08-2006 15:55

Quote:

Originally Posted by Savaria (Post 30505)
a Ló finom. tiszta húsa van, minimális zsír. talán kicsit túl száraz, de kolbászformába pirospaprikával, zsíroskenyérrel, hagymával finom...

Te el szoktad olvasni miről szól egy topic?
Lehet, hogy jó lenne. De ha nem, akkor röviden levázolnám, hogy ez egy amolyan állatbarát jellegű és konkrétan a lovak és emberek kölcsönös szeretetéről, tartássáról, sportlovaglásról szól. Aligha hiszem, hogy bárki is rajtad kívül az ízükre gondolt :(
Ha jópofa akartál lenni, nem nagyon jött össze.

Csokibácsi 09-08-2006 16:01

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 30523)
Lovakról van szó, tehát nehezen lehetnél kannibál.

Tetszik ez a burkolt marházás :)

Cassandra 09-08-2006 16:43

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 30592)
Tetszik ez a burkolt marházás :)

Hééé... a ló nem is marha... :p

All times are GMT +1. The time now is 15:05.