![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bittos lehet másképp is, de szégyen szemre be kell, vallanom, hogy csak ily módon tudom idefesteni :p |
Őőőő... He?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az hogy háborúban mi volt egy dolog. De arra ugrok, ha valaki ezeknek az állatoknak a sorsán örömködik, tudod te, hogy az a ló mit élt át? Ma magyarországon igen kevés lovat tenyésztenek kifejezetten vágóállatnak(az a téma is érzékenyen érint, de nekik ez a sorsuk, így tartják őket stb.) De mint mondtam magyarországon a fenti nem túl elterjedt, itt arról van szó, hogy a lestrapált, kiöregedett, lesántult állatokat némi kézpénzért cserébe(még az utolsó bört is lehúzzák szerencsétlnről) vágóra adják, ahol (a legtöbb helyen)kegyetlen módon végeznek velük, emberek, akiket addig a napig a ló a hátára engedett, emberek, akik egész addigi életében társai voltak. Úgyhogy kérlek ezt a témát hanyagold ott, ahol én láthatom. Köszi |
Quote:
Lehet, hogy jó lenne. De ha nem, akkor röviden levázolnám, hogy ez egy amolyan állatbarát jellegű és konkrétan a lovak és emberek kölcsönös szeretetéről, tartássáról, sportlovaglásról szól. Aligha hiszem, hogy bárki is rajtad kívül az ízükre gondolt :( Ha jópofa akartál lenni, nem nagyon jött össze. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:05. |