![]() |
Quote:
|
Quote:
Ilyen melegben??? Meg már különben is késő van... Ja, a térdsérülésem is kiújult... Arról nem is beszélve, h zuhanyozási lehetőség sincs... Szóval a hűvös szobában biztosan jobban fog esni a ser, mint kint nyelni a port... |
Jó estét :) jó volt a tali :p Jól kifociztuk magunkat :D Aztán még egy uszodázás is belefért és egy irány Alexbe :)))
és akkor ideírom hogy nagyon örülök hogy megismertem többek között Pepát és Benjit!:) Nagyon örültem :) de persze nagyon örültem minden Hódos és Exhódosnak is az Alexbe :))) remélem máskor is szívesen látnak ott :p :) |
Döm-dödöm :rolleyes:
|
Quote:
és jót fociztunk, és jól kipicsáztuk Dragit :D amugy mennyibe fájt az uszi? és úsztatok is, vagy csak zuhiztatok? és remélem legközelebb vmilyen talin mégtöbb embert ismerhetek meg :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hehe rám igen mérges lehetsz mivel én telibe találtam a segged, és méghozzá erősen is :D |
Quote:
|
Quote:
tudom hogy nem focizok vmi jól (főleg most hogy már kb 3hónapja labdát se láttam :D) és nem is lövök erőset, de azok közül akik megpróbáltak eltalálni, én lőttem a legerősebbet :p de nem direkt amugy, csak így jobban tudtam célozni... |
All times are GMT +1. The time now is 07:53. |