![]() |
holnap, ha megjövök első dolgom lesz megnézni:D
|
Nah lehet kiproszálom én is:D elkezdtem leszedni, bár per pill meg se moccan...
nah mind1 ha lejött akkor jövöhéten hagyom seedelve, 1Mbittel már meg is moccan majd nállatok:) Bár elött megproszálom az eredeti helyről leszedni hátha futni fog, |
Fogalmam sincs mi lehet a progbléma egyébként. Én is az eredeti helyről szedtem le annó. Mégis működik azóta is. Semmi extrát nem csináltam. letöltöttem, majd végigvártam amig update-eli magát. De mindegy. Semmibe se kerül feltöltenem, úgyhogy feltöltöm. :) Mondjuk azt azért annyira nem szeretném, hogy az én verzióm kavarogna a neten. Neadjisten kollégiumokban, stb. Szóval légyszi mindenki csak saját használatra szedje le, nyilván én is figyelni fogom a feltöltésemet végig, és ha illetéktelen IP tölti le, akkor azt kitiltom azonnal. (Magyarul minden IP-t, ami nem hozzátok tartozik.)
Jelenleg egyébként 1 ember szedi le, de szerintem látom a te peer-edet is. (Illetve láttam, most már nem látom.) |
Eddig jelentkeztél Te, Stev, Druida, Burning, és Matador. Ha van még vlaki, aki szedi, az szóljon, mert ha 6 kapcsolatom lesz az 5 helyett, akkor a beazonosítatlan IP-t kilövöm.
Mondjuk nem tudom miért nem moccan meg. Tudom, nem vagyok egy szerverpark a 32 k max feltöltésemmel, de azért megmoccannia meg kellett volna. Főleg, hogy Princről is töltened kéne lefelé, nem csak rólam, mert ő már leszedte 40%-ban. Azureussal próbálkozol? Vagy milyen kliensed van? ui: ha tényleg kipróbálod, remélem jössz hozzánk a Jupiter szerverre. :D De én msot megyek aludni. Jóéjt. |
Elöljáróban annyit, hogy a fejlődés-rednszere ötvözi a jól bevált Diablo stílusú "osztogasd el a stat pontokat", és az Oblivion stílusú "minál többet használod, annál ügyesebb leszel" rendszert, úgyhogy szerintem ennek a játéknak van a legjobb karakterfejlesztő része.
Ha kigyúrod magad, nálad sokkal magasabb szintű kataktereket is legyőzhetsz, de fejlődhetsz egyenletesen, vagy gyúrás nélkül gyorsan szinteket lépve... Ami neked szimpatikus. Én gyúrok. :D Bejön, hogy 60-as szinten néha sikerül bevernem egy-két 100. szintű karaktert. :D Azok meg csak néznek bután, hogy akkor most mivan? :D De persze volt, hogy kikaptam egy 58-astól, mert 2 hónappal korábban kezdett gyúrni a fegyverhasználatra. :) Szóval egyáltalán nem egysíkú a dolog, mint az ilyen játékoknál lenni szokott, hogy "háhá, én 5 szinttel magasabb vagyok, úgyhogy rádnézek meghalsz". Viszont mivel a szintlépéssel is fejlődsz, nincsenek irreális különbségek. Pl 10-es szintű karakterrel nem lehet elverni egy 120-ast. Akkor se, ha maximumra van tápolva a fegyver + mágiahasználatod... Viszont igenis tujam megverni a nagyobb szintűt, ha az rosszabbul játszik, ne legyen az, mint pl régen a WoW-ban, vagy a Diablóban, hogy a maxos szintű karaktereket tulajdonképpen csak vele egyszintűek tudták megölni. Na de télleg megyek. |
Srácok, 85,1 %-nál megállt a feltöltésem, pedig nálam okés a net. Nézzetek rá légyszi! Köszi!
|
Quote:
ps: azaz csak szednem, 0 seedert/0 leechert ir... :) |
Quote:
Van seed is, meg leech is, jelen pillanatban is működik a torrent. http://kepfeltoltes.hu/081003/pedig_...toltes.hu_.jpg szóval nem tudom miért nem indul nálad. :(:( |
Quote:
ps: lehet a router miatt? :) |
próbáld meg azureussal, vagy ha azzal szeded, esetleg átküldöm a torrent file-t, vagy mittomén... ha korlátlan, stabil neted van, szerintem egyébként gyorasbb, ha a hivatalos oldalról szeded le.
Próbáld ezzel: http://download.cabalonline.com/pds/...fire_Setup.exe Itt egy baj van, hogy ugye ez sima web alapú letöltés, tehát ha megszakad a kapcsoaltod, kezdheted előről. Bár szerintem elég ügyes vagy ahhoz, hogy bebuheráld egy FlashGet-be :):) |
All times are GMT +1. The time now is 00:25. |