![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Egyébként bevallom őszintén, hogy szerintem sem akkora probléma a scripzetés, mint amekkorának anno ez fel lett fújva, és le lett festve, hogy a világ ettől fog most ősszedőlni, és ha nem csinálunk vele azonnal valamit, akkor elpusztul az emberi faj.
Csak sajnos a tendencia, és a lehetőség adott. |
Pont ezelőtt az új rendszer előtt ökörködtünk Atival, a lényeg pont a távolnál volt, 59 seckor kellett elsülnie. :p Lehet az volt a baj, h. jól sikerült, de akkor Atinak miért nincsen? :D
Off: Ati nem játszunk többett ilyet. :D |
Quote:
Mivel nem ez történt, csak valamilyen előzmény befolyásolhatta az eredményt. Ne mondd meg, mik a szempontok, mert aláírom, azzal fölöslegessé válna az egész modul! De örülnék, ha rávilágítanál kicsit, hogy a fenti levezetésben hol a hiba! |
Quote:
Azért vicces,hogy pont te lettél a számos:) Tudtam én,hogy profi vagy na ,de ennyire:D Olyan jó vagy,hogy egy gép is megirigyelné:p |
Quote:
A távolbalátás ablakot úgy is megnyitja mindenki előre |
Fagyasztással kapcsolatban felmerült bennem egy probléma. A súgó szerint egyszerre csak 1 országom lehet lefagyasztva. Egyik országommal szeretnék haladni szövetségben de a következő 2 szinten is van másik országom. Erre lesz valami megoldás vagy az egyiket törölni kell?
|
All times are GMT +1. The time now is 22:58. |