Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Tud-e bárki bármi hibáról? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2884)

[HTPA]GeeForce 05-10-2008 16:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173972)
Ha törli az országát, akkor már nem mutatja a pontlista.

Én is ezt mondom. Vagy a keresőre gondoltál? (Kérdés: a kereső sem mutatja attól a pillanattól kezdve, ahogy törölte?)

Ati 05-10-2008 16:09

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 173973)
Rendben, köszi.

Viszont akkor most kipróbálok valamit...
Pár levelezőrendszeren átfuttatom a levelet.

Ha mindegyiken megszakad a link, akkor minden levelezőrendszer hibás?

(Természetesen elküldöm a levelet fizetős címre is, nem csak freemail-re.)

Levelezőprogramot használj lehetőleg, ne böngésző-alapú levelezést. Outlook, Outlook Express, Thunderbird, Eudora, Pmail, ... Kinek mi szimpatikus. Ezekre sokkal jellemzőbb, hogy helyesen működnek, és nem piszkál bele semmi webböngésző-specifikus jelenség.

Ati 05-10-2008 16:10

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 173974)
Én is ezt mondom. Vagy a keresőre gondoltál? (Kérdés: a kereső sem mutatja attól a pillanattól kezdve, ahogy törölte?)

A kereső sem mutatja attól a pillanattól kezdve, hogy a játék visszajelzett, hogy az országot törölted. (Kis zöld visszajelző csík az ország törlése oldalon, még amikor ránézésre úgy tűnik, mintha be lennél lépve, de már minden késő... :D)

[HTPA]GeeForce 05-10-2008 16:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173975)
Levelezőprogramot használj lehetőleg, ne böngésző-alapú levelezést. Outlook, Outlook Express, Thunderbird, Eudora, Pmail, ... Kinek mi szimpatikus. Ezekre sokkal jellemzőbb, hogy helyesen működnek, és nem piszkál bele semmi webböngésző-specifikus jelenség.

Érdekességképpen mondom:

a freemail.hu-ról továbbküldtem a hibásan megjelenő linket tartalmazó levelet a vipmail.hu-ra.

Végeredmény nem az lett, hogy kattinthatóvá vált a link, hanem hogy LEVÁGTA a végét... :D Több, mint a fele " ment a levesbe "... :D
Pompás.
Sőt. jobban megnézve... A fél levél tartalma hiányzik :D még a szövegből is eltűntek egész sorok. :D

Én használok levelezőprogit, azért is csak most vettem észre, hogy a link a böngészős progiban nem jól jelentkezik.

Azért hoztam fel, mert szerintem kevesen használnak levelezőprogit, és rengeteg a freemail cím. meg rengeteg az olyan user, aki nem ért hozzá. nekik esetleg problémát okozhat. És hátha lehet csinálni vele valamit.
De arra jutottam, amit mondtál.
A webes progik túrják szét a kapott leveleket. :(

Remedy 05-13-2008 13:24

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 173725)
A tudományok növekedéséhez szükséges tekercsek darabszámai a következőképpen akakulnak. Az adott százalék eléréséhez a megadott darabszámot kell túllépned, akár csak egyetlen darab tekerccsel is

Mi az, hogy akakulnak? Vki irja mar at a masik topicba, akkor ez gepelesi hiba :)

All times are GMT +1. The time now is 20:14.