Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miről ismerhető fel a vérprofi játékos? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2819)

Synkel 03-07-2008 18:28

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 163933)
Áááá nem vagyok én oda való :DD Meg vér se, vérpro meg főképp nem :P ;) :D

Nem érted. 60 orival egy csopiban az a kihívás, hogy ott maradj ahol lenni szeretnél, ne dobják át az összest anarchba:)

Ati 03-07-2008 18:30

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 163932)
"Hiába jó valaki, ha egy multis 5 országgal készíti ki,miközben uralja a piacokat is emellett, és ugy játszik a piaci árakkal mint macska az egérrel."
Légyszi egyben olvasd a mondatot :] A piac uralásához tényleg nem kell csalás csak pénz pénz pénz (és türelem) :]

A kiemelt részt igazából nem értem. Jelented jksz jelentőben, és el van a dolog intézve, ha valóban ez a helyzet. Az ilyen összejátszásokat nem nehéz kiszűrni.

Druida 03-07-2008 18:44

Én vagyok itt az egyetlen vérprofi

hmmm ez felettéb érdekes... már ketten szavaztak erre: "Én vagyok itt az egyetlen vérprofi" de hát ez teljességgel lehetetlen!!! rendszerhiiba!!! hát ezek szerint már ketten vannak szoval az állítás hamis!!! átvernek minket!! ááááá, mindenkinek vége!!!! :D
hát most jól kiéltem magamból a titkos vágyaimat hogy leoltsam a hódító szerverét... :rolleyes:
ááá dehogy :D ez nem volt oltás, és a hódító a legjobb, ugyhogy nem oltogatom én :)

Pepa 03-07-2008 18:57

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 163936)
Én vagyok itt az egyetlen vérprofi

hmmm ez felettéb érdekes... már ketten szavaztak erre: "Én vagyok itt az egyetlen vérprofi" de hát ez teljességgel lehetetlen!!! rendszerhiiba!!! hát ezek szerint már ketten vannak szoval az állítás hamis!!! átvernek minket!! ááááá, mindenkinek vége!!!! :D
hát most jól kiéltem magamból a titkos vágyaimat hogy leoltsam a hódító szerverét... :rolleyes:
ááá dehogy :D ez nem volt oltás, és a hódító a legjobb, ugyhogy nem oltogatom én :)

Nincs itt tévedés, annyira vérprofi, hogy a szavazata is 2-t ér.

Druida 03-07-2008 19:00

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 163939)

hahahehehihi :D ez nagyon tetszett :D

N.a.t. 03-07-2008 19:03

Quote:

Ja ja,akkora vérpro, hogy egyedül is kettes iker :D

Redback 03-07-2008 19:24

Quote:

a fene abba zöld osztó rendszerbe, hogy nem enged adni :D:D:D:D

Swiss 03-07-2008 19:35

off:
Ha már vérprofiról beszélünk akkor nem értem, hogy miért tartozik ide ez csalásos vonala a beszélgetéseknek. Kis hazánkban az életben is ügyeskedik mindenki, miért pont a játékban ne tenné meg, ilyenek vagyunk. Az egész csalás dolog átitatja a magyar embert, emiatt én ezt alapnak veszem.

on:

Részemről, az számít vérprofinak aki nyugalmát megőrizve is képes mp alatt jó döntéseket hozni és kivitelezni, megvalósítani azokat. Ezt már írták előttem is. A vérprofi szvsz teljesen tisztában van a játék adta lehetőségekkel és él is velük. Arra gondolok, hogy ismeri az összes trükköt, apró fogást, stratégiát, és a lehetséges csalásokat is, vérprofivá az teszi hogy, a megszerezett tudásából ha szükséges mp alatt is tud jó döntéseket hozni ha a helyzet úgy kívánja. Higgadt marad egy olyan helyzetben is amikor be kell látnia, hogy az ellennél az előny, a kezdeményezés.

N.a.t. 03-07-2008 19:49

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 163950)

Nekem se engedte :[

Synkel 03-07-2008 19:52

Quote:

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 163941)
hahahehehihi :D ez nagyon tetszett :D

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 163943)
Ja ja,akkora vérpro, hogy egyedül is kettes iker :D

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 163950)

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 163957)
Nekem se engedte :[

Asszem eljutottunk arra a pontra, ahol már mellőzésbe teszem ezt a topicot, pedig egész jól indult:)

Sziasztok

All times are GMT +1. The time now is 05:49.