![]() |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
És továbbra is az összes 70%-os orknak ott a lehetősége hogy öszeálljon alkosson egy 4-5fős klánt (vagy akár 10) és ütögesse egyéniben a sok mocskos tornyos országot. :), a csapatjáték csoportjában. És ne megkerülve egyedül akarjon haladni. A toliknak ott a 10k pontos határ, legyen még ez is? És a végén az egész csoportban nem lesz kit lopni, mert ez vagy több mint 10k pontra van, emez meg nagy-kis klánban... És ha össze is jön a lopás, mert adottak a feltételek, akkoris az okozott kár töredéke az elhozott föld értékének. Meg hogy a 10fős klánból lelop 8 csontra. Ha az ork ütni akar üssön kocsma nélkül. 7kör alatt már lehet megint kocsmákkal védekezni.;) És továbbra is az összes 70%-os orknak ott a lehetősége hogy öszeálljon alkosson egy 4-5fős klánt és ütögessen, a csapatjáték csoportjában. És ne megkerülve egyedül akarjon haladni. Inkább lécci ezt válaszoljátok meg. :) Miért kötelező egy orknak egyéniben haladni, ha tudja hogy az 5-6 vagy nemtudom éppen hány fős klánok végiggyujtják? Mi tiltja meg a játékban hogy ő is belépjen egy klánba 6.nak? Ezt nem fogom fel. És ezesetben eredményesen hozhatna földet az agresszortól is. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Úgy beszéltek a "stratégiáról" minha mindannyian fent ültetek volna már évekig az 1A tetején többször is és közben beton orival felfedezgetve nagy kinlódva érítek el a szükséges top 30% -ot hogy fordulhasssatok! |
Quote:
Quote:
|
Nekem telejsen mindegy hogy alakul, és szerintem Sergnek is.
Ha majd lefordul, és fel jön az új orival, hidjétek el, nem lesz gyújtogatás problémája. ( nem is lesz háza :D ) 4 hónap alatt vissza ér 30 000 hekire, Ti meg csak irogassátok hogy fenn csücsül a toppon, és nem bírjátok utol érni. Még nem volt olyan javaslata amit saját érdekében tett volna a játékban, ellentétben azokkal, akik nem látnak túl a főmenüjükön. Bebetonoztuk az elfet, bebetonoztuk az egyszemélyes klánokat, egy olyan játék téren, ahol a csapat játék lenne a lényeg :) igazából meg nem is érdekel, csak a szapulásotok zavaró mindíg... :mad: |
Quote:
|
Én egy dolgot nem értek, a hadi akciókra van malus, a tolivarira meg nincs. Miért van ez a megkülönböztetés?
A soktagú klánok nem csak egy kupacban lehetnek, hanem szétszórva is. Ekkor is a soktagú klánból üthet egyéniben egy ország. Tegyük fel, hogy egy olyan orit támad, aki ott van mellette, de kis létszámú klánban van. Akkor ő kap malust a hadi akcióra, de a célpont ori nem kap a varitolira. Ez szerintem nem korrekt. Ez számtalanszor lejátszódott nálunk, amikor fellépett orik jöttek felfelé, és nem csak teoretikus az eset, nagyon brutális folyamatos ártókat kaptak a feltörekvő orik. Nem azt mondom, hogy ne ártózzák őket, de ha nincs a varitolira malus, akkor a hadira se legyen egyéniben, vagy legyen mindkettőre. |
Quote:
Hidd el, nehezen:) Nagyon keveseknek volt gond nélküli diadalmenet a 10k hekit elérni, és még azoknak is volt jópár álmatlan éjszakájuk. |
Annyit hozzátennék ehez a témához, hogy mivel 1/A-ban nem feltételen szempont hogy a szövetségesek egymás közelében legyenek, előfordulhat hogy egy sok fős klán játékosa fényévre van a szövetségeseitöl és úgy fut bele egy szövetségi csoportba.
Ez a történet nem csak az egy két fős szövetségekröl szól. |
Quote:
Nem nevezném szapulásnak azt hogy ha valaki nem ért egyet veletek, én a magam részéröl nagyra tartom Serget mint ember és mint játékost, ettöl függetlenül, nem feltétlen értek egyet a javaslatával, és afelöl vannak azért kétségeim, hogy 4 hónap alatt vissza megy 30k hekire, még akkor sem ha a topklán támogatja az útját. |
All times are GMT +1. The time now is 13:51. |