Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elkezdődött az idei árverés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2565)

BimmBimm 12-24-2007 18:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 146338)
Az első 13 nyertes ország sorszáma ezennel megváltoztatva! :) Ők ezt karácsony előtt most megkapták, remélem, hogy ajándékként beillik még valahova mindenkinek a karácsonyfa alá! :)

Kellemes ünnepeket! :)

Az viszont nekem most külön jólesett hogy 4 órával a vége előtt rálicitáltak a számomra... sokadszor...:)
Köszönöm, nem lesz újszámom:p

Ati 12-24-2007 18:42

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 146424)
Az viszont nekem most külön jólesett hogy 4 órával a vége előtt rálicitáltak a számomra... sokadszor...:)
Köszönöm, nem lesz újszámom:p

Most már ráérsz, karácsonyra már nem lesz több átírva, utána meg határ a következő karácsony... :)

BimmBimm 12-24-2007 18:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 146425)
Most már ráérsz, karácsonyra már nem lesz több átírva, utána meg határ a következő karácsony... :)

Akkor majd a következő karácsonykor talán licitálok újra... most eléggé kiábrándultam ebből:) Viszont így legalább a következő karácsonyig van vipem:D:D:D

Ati 12-28-2007 12:59

Ha valaki nyer egy sorszámot, és ezzel kapcsolatban ír a supportra, akkor az ég szerelmére, ne csak annyit írjon már, hogy "nem arra az országomra kérem, hanem a másikra"!!! Ebből mégis mi derül ki? Se az, hogy melyik sorszámról van szó, se az, hogy melyik ország nyerte, se az, hogy mi az a másik ország (vagy éppenséggel mi az "egyik" ország), de még csak a levél valódisága sem szavatolt, hiszen nincs benne a Beállítások menüpont alatt található kód.

Az ilyen levelekkel nem tudok érdemben foglalkozni.

Sajnálom.

Ati 12-28-2007 13:21

16 újabb sorszám gazdára talált! :)

A következő sorszámátírás 2008. elején. Jó szilveszterezést mindenkinek! :)

puma 12-28-2007 15:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 147177)
Ha valaki nyer egy sorszámot, és ezzel kapcsolatban ír a supportra, akkor az ég szerelmére, ne csak annyit írjon már, hogy "nem arra az országomra kérem, hanem a másikra"!!! Ebből mégis mi derül ki? Se az, hogy melyik sorszámról van szó, se az, hogy melyik ország nyerte, se az, hogy mi az a másik ország (vagy éppenséggel mi az "egyik" ország), de még csak a levél valódisága sem szavatolt, hiszen nincs benne a Beállítások menüpont alatt található kód.

Az ilyen levelekkel nem tudok érdemben foglalkozni.

Sajnálom.

:eek:Nem mindenki olyan tip-top levélkét írt mint én?:eek:
:DKöszi a gyorsaságot;)
103

belas 12-28-2007 19:44

Köszi a licitet Ati:)) Szereztem 4 tök tuti sorszámot:):):)

belas 12-28-2007 19:46

Jahhh és mki lehetne,elég kreativ,hogy kitaláljon magának saját sorszámot és ne az utolsó 15-20órában találja ki,hogy kell neki a sorszám.....

Ati 12-28-2007 19:48

Quote:

Originally Posted by belas (Post 147269)
Jahhh és mki lehetne,elég kreativ,hogy kitaláljon magának saját sorszámot és ne az utolsó 15-20órában találja ki,hogy kell neki a sorszám.....

A legvége annyiből lesz majd nyugisabb, hogy az Országod menü tetejéről ki lesz véve a licitoldal, úgyhogy a legtöbb ember már nem fog véletlen odatévedni.

belas 12-28-2007 19:52

A 8100vipkörösökre senki nemlicitált,de viszont a 4100-asokba belekontárkodtak:)

All times are GMT +1. The time now is 14:33.