Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Szintlépéskor föld leadása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2544)

Hóhér 12-11-2007 23:01

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 142200)
Ákos tudom, hogy neked sérthetetlen orid van

ez pont így van.
egyet kell érteni vele, nem tudok mást tenni.

de rajtam kívül, ez minden más játékosnak is adott.
(SZ)
ha ellenőrizni akarod elküldöm a sorszámokat.
;)

Kutyuleee 12-12-2007 02:27

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 142625)
ez pont így van.
egyet kell érteni vele, nem tudok mást tenni.

de rajtam kívül, ez minden más játékosnak is adott.
(SZ)
ha ellenőrizni akarod elküldöm a sorszámokat.
;)

Igen ezt tudtam eddig is;)
Csak arra akartam rávilágatni, hogy nem kell vesztes félnek lenned ahoz, hogy legyen sok üres hekid.

[HTPA]GeeForce 12-12-2007 08:04

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 142589)
...
Az olyan kiscsopikban mint ahol en jatszom (roman verzio) ott egyaltalan nem segit rajtunk az h leadjanak ingyen foldet... akinek kell ez a luxus az fizessen erte!
...

Tehát lesznek sokan, akik mivel nem tudják megfizetni, fel se lépnek.

Meg leszenk olyanok, akik kinyögik az árát, és fellépnek egy kicsi, és csóró országgal.

A kettő közül melyik verzió segíti elő a következő csoport létezését?

Nyilván az az optimális, ha nagy és gazdag országok lépkednek a következő csoportba. De ezt tudjuk, hogy nem így van. (Sajnos.) De továbbra sem érzem, hogy miért ban az, ha valaki egy rakás pénzt visz fel, és nem költi hekileadásra. Vagy épp fel se lép, mert tudja hogy a kvöetkező szinten esélye sincs életben maradni, pénze sincs átépülni, de abban a csopiban ahol van, talán még elevickélne.

Hóhér 12-12-2007 10:34

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 142646)
Igen ezt tudtam eddig is;)
Csak arra akartam rávilágatni, hogy nem kell vesztes félnek lenned ahoz, hogy legyen sok üres hekid.

akkor próbálunk arra is világítani, hogy azért vannak a törpök, és a nyersanyag, hogy az üres hekiket építsük be, ne adogassuk csak úgy le

;)

az egység cipelős topicban attól félnek, mennyire teszi tönkre az egység cipelés a piacot. megjegyzem az szinte semennyire, esetleg a beújrázása.

az a javaslat, hogy lelehessen adni az üres hekiket, sokkal inkább odacsapna a törpöknek, és a nyersi piacnak. persze nem azonnal, kicsit hosszabb távon.

semmi kedvem kifejteni, hogy miért :)

Hóhér 12-12-2007 10:35

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 142666)

Meg leszenk olyanok, akik kinyögik az árát, és fellépnek egy kicsi, és csóró országgal.

Nyilván az az optimális, ha nagy és gazdag országok lépkednek a következő csoportba. De ezt tudjuk, hogy nem így van. (Sajnos.) De továbbra sem érzem, hogy miért ban az, ha valaki egy rakás pénzt visz fel, és nem költi hekileadásra. Vagy épp fel se lép, mert tudja hogy a kvöetkező szinten esélye sincs életben maradni, pénze sincs átépülni, de abban a csopiban ahol van, talán még elevickélne.

nem értem, miért kéne a csoró országoknak átépítés alá tenni lépés előtt több 100 hekit?

:eek::eek:

Kutyuleee 12-12-2007 10:58

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 142686)
az a javaslat, hogy lelehessen adni az üres hekiket, sokkal inkább odacsapna a törpöknek, és a nyersi piacnak. persze nem azonnal, kicsit hosszabb távon.

Nem kell, nekem is leesett, már és meggyözött;)

Synkel 12-12-2007 14:25

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 142686)
akkor próbálunk arra is világítani, hogy azért vannak a törpök, és a nyersanyag, hogy az üres hekiket építsük be, ne adogassuk csak úgy le

;)

az egység tipelős topicban attól félnek, menniyre teszi tönkre az egység cipelés a piacot. megjeygzem az szinte semennyire, esetleg a beújrázása.

Egyetértek.

ErdelyMagyaria 12-12-2007 15:37

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 142666)

Nyilván az az optimális, ha nagy és gazdag országok lépkednek a következő csoportba. De ezt tudjuk, hogy nem így van. (Sajnos.)De továbbra sem érzem, hogy miért ban az, ha valaki egy rakás pénzt visz fel, és nem költi hekileadásra.Vagy épp fel se lép, mert tudja hogy a kvöetkező szinten esélye sincs életben maradni, pénze sincs átépülni, de abban a csopiban ahol van, talán még elevickélne.

1. Azert h fellepjel nem kell fizetned !!!
Senkinek sem muszaj hekit leadni... eddig tiszta?... ha igen akkor elfogadtad h ez egy opcio amivel elhetsz... (megyunk tovabb ha megerted h ez egy opcio)

2. Aki kisebb hekivel akar a kovetkezo szinten lenni mint amenyin van most az fizessen erte vagy ne szedjen tobb hekit magara mint amenyire szuksege van a kovetkezo szintre !!!

A kijelolt szovegreszt egy kicsit gondold at... mert en abban latom a bajt h az illeto orszag nem keszult fel a szintlepesre, vagyis nem teljesitette a kovetelmenyeket !!! Nem csak az 1000 kor es a top korok meg minimalis fold a kovetelmeny ebben a jatekban hanem egy eletkepes ori !!! Ha elcseszted eppen ennyire akkor ott az ujrazas fiuk... Ha nincs egy rendberakott orid akkor minek akarsz szintet lepni? :eek: Menekulsz?!?!?! :rolleyes: Akkor foleg maradjal csak ott ahol vagy... Ez a jatek nem a tuleles iskolaja... Es minel nehezebben ad le valaki igy foldet annal joban fogom tamogatni mert ahogyan mondtam mar, hatalmas JKSZ-ek lesznek a max heki elerese erdekeben... Ezzel az opcioval meg nehezebb lesz elerni a max hekit... :mad:

Kics 01-24-2008 19:47

Kissé elmerült a téma.:S

Érdeklödnék Atitól, hogy lesz-e ilyen jellegű módosítás, és ha igen, akkor mikorra lehet rá számítani?:)

Ati 01-24-2008 20:09

Quote:

Originally Posted by Kics (Post 154052)
Érdeklödnék Atitól, hogy lesz-e ilyen jellegű módosítás, és ha igen, akkor mikorra lehet rá számítani?:)

Egy idézettel válaszolnék:

Quote:

Originally Posted by Kics (Post 154052)
Kissé elmerült a téma.:S

Eléggé úgy látom, hogy érdektelenségbe fulladt a kérdés, úgyhogy különösebben nincs előrevéve a fontossági sorrendben.

All times are GMT +1. The time now is 21:00.