![]() |
Quote:
|
Quote:
Barátnőmnek az Acer CloudMobile S500-at ajánlottam. Havi kevesebb, mint 4500Ft-os előfizetésért (ami tartalmaz internetet és egy rakás percet, amit ki fog használni) megkapta kevesebb, mint 10 ezer forintért. Újonnan, kártyásan is hozzávágják az emberhez 200 euróért, ami 57 ezer forint, pofátlan olcsó ezért a hardverért, és maga a telefon is egészen szép (a 720p IPS kijelzőt és az S4 Krait processzort ne is említsük, aminél csak egy erősebb van jelenleg, ennek a 4 magos változata, az S4 Pro). Remélem típushibája sem lesz :P De előre ezt nem lehet megmondani... |
No, mivel gyorsan kellett, bár a szolgáltató nem siette el, így ott kényszerültem telefonvételre, ezért egy Sony Xperia Miro lett a telefon. Első okostelefon, tehát tetszik, és nem bántam meg eddig.
Viszont nem adtak hozzá headsetet, gondoltam, hogy egye fene, majd az előző SonyEriccson szintén jackdugós headsetét használom. Hát nem. Nem kompatibilis, úgyhogy most vehetek egyet, bár azt se tudom, hogy milyet, meg melyik jó... :D |
Tudja valaki, hogy külföldön, európán belül milyen tarifákra számíthatok a vodafone-os telefonommal? Mindenhol csak a napi 990Ft-os megrendelhető cuccról olvasok... Hátha tud valaki valami egyebet.
|
Ha van fogalma valakinek a mobilokról, szívesen meghallgatnám a tanácsát hogy Samsung S Advance, vagy Sony Xperia U legyen a szívem választottja?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az Xperia U- ismerem, Anyu olyat vett (flottában ez volt az egyetlen egy értelmes választás), de szerintem frankó holmi, bár nekem a mérete miatt nem kellene - engem a telefonálás mint funkció kevésbé érdekel, más tekintetben pedig jobban jön a nagyobb kijelző. Minden esetre én nyáron kicsit majd jobban utánanézek, aztán lehet, hogy bevállalok egy telefont csájnából :) Meg tabletet is :P |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:51. |