Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Milyen büntetés jár a VIP országnak , ha nem megfelelő a hangnem- (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2385)

Synkel 10-12-2007 15:05

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129161)
ez megoldás ujrázni , valószinű nem lesz ujrázás , felépités se lesz.
De remélem olvassa az a bátor ember , aki csak védtelen orikkal tud mit kezdeni , őa NAGY HŐS .

1 GYÁVA

Van egy sanda gyanúm, hogy Révész cimborád gnómmal nyomja/nyomta. 168 körre kitlitott gnómokkal szemben meg ez a szabvány eljárás. Tolikat leirtani, kivárni míg letelik a kulcs, és visszajön a piacra mentett tartalék, aztán lopni amíg érdemes. Jó gnómot sokáig érdemes...
Súgóban asszem olyat is olvastam, hogy épp emiatt célszerű baromira vigyázni a kitiltásokkal, merthogy támadhatnak, de te nem tehetsz ellene semmit. Ne kérdezz rá, hogy melyik rovatban olvastam, nem vagyok egy súgóbajnok:)

fáy 10-12-2007 15:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129164)
Most jobb lett valami, hogy a másik országa is egy hetes pihenőn van? Szerintem nem. Akkor mi szükség is volt erre a kirohanásra pontosan?

Tiváltotátok ki , ha érdekel én is hasonló stilusban irtam volna , ha valaki több honapi munkámat tönkre teszi .
Amit viszont nem értesz , nem a büntetés a probléma , a büntetés sulyoságával van gond , nem anyázott nem használt trágár szavakat .
De neked hiába is irom , valószinú te konzervativ ember vagy , és utálod beismerni ha hibáztol , főleg ugy , hogy kapod a támogató irásokat valószinű olyan emberektől akiket ismersz , igy fölényben érzed magadat.

Még 1 kérdésemre válaszolj , de öszintén .

Elgondolkodtál valaha is , a döntéseid jogoságán?

Ati 10-12-2007 15:27

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129169)
Tiváltotátok ki , ha érdekel én is hasonló stilusban irtam volna , ha valaki több honapi munkámat tönkre teszi .
Amit viszont nem értesz , nem a büntetés a probléma , a büntetés sulyoságával van gond , nem anyázott nem használt trágár szavakat .
De neked hiába is irom , valószinú te konzervativ ember vagy , és utálod beismerni ha hibáztol , főleg ugy , hogy kapod a támogató irásokat valószinű olyan emberektől akiket ismersz , igy fölényben érzed magadat.

Konzervatív vagyok? Abszolút.

Hogy jogos volt-e kitiltani valakit, aki megszegte a szabályokat? Igen, jogosnak tartom.

Szerinted csak azért, mert VIP tag, kivételezni kellett volna vele, és enyhébb büntetést adni, mint amit ilyen esetben más kap? A témacím erősen erre utal. Úgy érzem, hogy nincs helye ilyen esetben a kivételezésnek, hiszen az a játék tisztaságát kérdőjelezné meg erősen.

Már megint konzervatív és vaskalapos vagyok? Igen. :)

Hogy jogos volt-e mégegyszer kitiltani, amikor a szabályszegés pontos tudatában MÉGEGYSZER megszegte azokat? Igen, ezt is jogosnak tartom.

fáy 10-12-2007 15:34

Nem jogos szerintem

Ati 10-12-2007 15:37

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129171)
Nem jogos szerintem

Ez van. :)

Fefe013 10-12-2007 15:43

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129169)

A döntés váltotta ki?
Kultúráltan is lehet dühöngeni!!! Szvsz!
Ha már megkapta a büntetést miért kellett még 1et kiharcolni magának, csak saját magát minősítette ezzel!!! Ennyi a véleményem erről!

Ja ha azt a levelet még nem is jelentik, el lehet gondolkodni, ha még jobban felbosszantják a szövid akkor nem írt volna e még rosszabbat, az alapján ahogy itt a fórumon megnyílvánult.......?

fáy 10-12-2007 15:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129170)
Konzervatív vagyok? Abszolút.

Hogy jogos volt-e kitiltani valakit, aki megszegte a szabályokat? Igen, jogosnak tartom.

Szerinted csak azért, mert VIP tag, kivételezni kellett volna vele, és enyhébb büntetést adni, mint amit ilyen esetben más kap? A témacím erősen erre utal. Úgy érzem, hogy nincs helye ilyen esetben a kivételezésnek, hiszen az a játék tisztaságát kérdőjelezné meg erősen.

Már megint konzervatív és vaskalapos vagyok? Igen. :)

Hogy jogos volt-e mégegyszer kitiltani, amikor a szabályszegés pontos tudatában MÉGEGYSZER megszegte azokat? Igen, ezt is jogosnak tartom.

Tényleg konzervativ vagy , ill következetlen , ha következetes lennél tudnád , hogy a második kitiltás okát te provokáltad ki ,azzal , hogy kitiltotad, anyukád , és a pöcs használatáért, hangsulyozom ANYUKÁD és PÖCS, 32 éves vagyok , valószinű elég érett hozzá , hogy eltudjam dönteni , hogy ezek a szavak még abba a szövegkörnyezetben is ,nem voltak sértők , max félreérthetők , és te simán csak félre akarod érteni , nem is probálod máskép nézni a dolgokat.

fáy 10-12-2007 15:51

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 129174)
A döntés váltotta ki?
Kultúráltan is lehet dühöngeni!!! Szvsz!
Ha már megkapta a büntetést miért kellett még 1et kiharcolni magának, csak saját magát minősítette ezzel!!! Ennyi a véleményem erről!

Ja ha azt a levelet még nem is jelentik, el lehet gondolkodni, ha még jobban felbosszantják a szövid akkor nem írt volna e még rosszabbat, az alapján ahogy itt a fórumon megnyílvánult.......?

Végig olvastad a 11 oldalt , vagy csak jó pontot akarsz magadnak .
Nem arról a levélről van szó amit most irt , ennek van előzménye , és elöbb tájékozodj , és utána irjál .

Ati 10-12-2007 15:52

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129176)
Tényleg konzervativ vagy , ill következetlen , ha következetes lennél tudnád , hogy a második kitiltás okát te provokáltad ki ,azzal , hogy kitiltotad, anyukád , és a pöcs használatáért, hangsulyozom ANYUKÁD és PÖCS, 32 éves vagyok , valószinű elég érett hozzá , hogy eltudjam dönteni , hogy ezek a szavak még abba a szövegkörnyezetben is ,nem voltak sértők , max félreérthetők , és te simán csak félre akarod érteni , nem is probálod máskép nézni a dolgokat.

Provokáltam? Ezek szerint valami titkos telepatikus képességek révén rávettem, hogy írjon már egy olyan üzenetet valakinek, ami nem elfogadható, a másik embert is rávettem valami furfangos módon arra, hogy ezen sértődjön meg, és emiatt jelentse.

Azt hiszem már megint nem vagyok tisztában a képességeimmel. :) Ha ilyeneket tudok, vajon mik jöhetnek még? :)))

Ez a téma kezd picit nevetséges lenni. Ha én vagyok az egyetlen, aki így érzi, akkor így jártam. :)

fáy 10-12-2007 15:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129172)
Ez van. :)

Erre az a vélemányem , hogy ha valaki belerőhőg a képembe , mint ahogy te most teszed , kigunyolva a mi ( szövink gondját) ugyan olyan sértő , mint ha megkérdeznéd Anyukám hogyvan.

Mert neked lehet , hogy csak 1 jó kis poén , de nekünk több hónap munkánk , és pénzünk van benne.
Igy levonva a következtetést , te se vagy jobb mint mi .

Ezt ugy érted ahogy akarod

All times are GMT +1. The time now is 20:49.