![]() |
Quote:
Van egy sanda gyanúm, hogy Révész cimborád gnómmal nyomja/nyomta. 168 körre kitlitott gnómokkal szemben meg ez a szabvány eljárás. Tolikat leirtani, kivárni míg letelik a kulcs, és visszajön a piacra mentett tartalék, aztán lopni amíg érdemes. Jó gnómot sokáig érdemes... Súgóban asszem olyat is olvastam, hogy épp emiatt célszerű baromira vigyázni a kitiltásokkal, merthogy támadhatnak, de te nem tehetsz ellene semmit. Ne kérdezz rá, hogy melyik rovatban olvastam, nem vagyok egy súgóbajnok:) |
Quote:
Amit viszont nem értesz , nem a büntetés a probléma , a büntetés sulyoságával van gond , nem anyázott nem használt trágár szavakat . De neked hiába is irom , valószinú te konzervativ ember vagy , és utálod beismerni ha hibáztol , főleg ugy , hogy kapod a támogató irásokat valószinű olyan emberektől akiket ismersz , igy fölényben érzed magadat. Még 1 kérdésemre válaszolj , de öszintén . Elgondolkodtál valaha is , a döntéseid jogoságán? |
Quote:
Hogy jogos volt-e kitiltani valakit, aki megszegte a szabályokat? Igen, jogosnak tartom. Szerinted csak azért, mert VIP tag, kivételezni kellett volna vele, és enyhébb büntetést adni, mint amit ilyen esetben más kap? A témacím erősen erre utal. Úgy érzem, hogy nincs helye ilyen esetben a kivételezésnek, hiszen az a játék tisztaságát kérdőjelezné meg erősen. Már megint konzervatív és vaskalapos vagyok? Igen. :) Hogy jogos volt-e mégegyszer kitiltani, amikor a szabályszegés pontos tudatában MÉGEGYSZER megszegte azokat? Igen, ezt is jogosnak tartom. |
Nem jogos szerintem
|
Quote:
|
Quote:
Kultúráltan is lehet dühöngeni!!! Szvsz! Ha már megkapta a büntetést miért kellett még 1et kiharcolni magának, csak saját magát minősítette ezzel!!! Ennyi a véleményem erről! Ja ha azt a levelet még nem is jelentik, el lehet gondolkodni, ha még jobban felbosszantják a szövid akkor nem írt volna e még rosszabbat, az alapján ahogy itt a fórumon megnyílvánult.......? |
Quote:
|
Quote:
Végig olvastad a 11 oldalt , vagy csak jó pontot akarsz magadnak . Nem arról a levélről van szó amit most irt , ennek van előzménye , és elöbb tájékozodj , és utána irjál . |
Quote:
Azt hiszem már megint nem vagyok tisztában a képességeimmel. :) Ha ilyeneket tudok, vajon mik jöhetnek még? :))) Ez a téma kezd picit nevetséges lenni. Ha én vagyok az egyetlen, aki így érzi, akkor így jártam. :) |
Quote:
Mert neked lehet , hogy csak 1 jó kis poén , de nekünk több hónap munkánk , és pénzünk van benne. Igy levonva a következtetést , te se vagy jobb mint mi . Ezt ugy érted ahogy akarod |
All times are GMT +1. The time now is 20:49. |