Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ultraliberális fórumtámogatás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2333)

Pax Hungaricum 09-25-2007 16:33

Quote:

Originally Posted by monro (Post 126406)
Lehethogy csak végigolvasta a topicot ...
Az jelen esetben bőven elég a szavazáshoz :D

Akkor szavazz.

Pax Hungaricum 09-25-2007 16:49

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 126405)
ha így tennél, akkor nem is reagáltál volna rá :rolleyes:

Te is kérlek.

Dragi 09-25-2007 16:50

én szavaznék ha lenne olyan lehetőség hogy: Én kedvelem Gee-t ....:p

monro 09-25-2007 16:54

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 126416)
Akkor szavazz.

Sokan tisztelnek és ez egyensúlyba hozza a topicodban látott beírásaidat. Azért nem szavaztam, mert nem akartam 1-(2) topic bejegyzései alapján lehúzni olyasvalakit akit általam megbecsült emberkék megbecsülnek.

Ditke 09-25-2007 17:09

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 125277)
Közös erővel útáljuk Gee-t, mert nem toleráns, nagy a szája, bunkó, senkit nem vesz figyelembe, aljas, provokáló, és csak az élteti, hogy másokat piszkálhasson.

Gondolkodjunk liberálisan, hiszen az manapság amúgy is nyerő gondolat!

Mindenkit szeressünk, próbáljunk segíteni azon is, akiről tisztán tudjuk, hogy csak azért ír baromságokat a fórumba, hogy ott kárt okozzon, nézzük el neki, sőt, dícsérjük meg őket, hiszen nekik is joguk van kiélni magukat!

Haragudjunk Gee-re!

Én már marhára utálom! PFöjj!:mad:

Gee!

:eek: Megőrültél? :confused: Ha nincs megfelelő lehetőség, akkor mire szavazzak? :rolleyes:

Synkel 09-25-2007 17:31

Jelentem szavaztam:)
Én vagyok az egyetlen, aki ruhadtul utálja Gee-t. Gondolom, mert más se jött rá eddig, miisaza ruhadtul... Én se jöttem rá, de ha már szavazat is van rajta, Gee esetleg elárulja:D:D:D

Ja, és kijaza Gee?:D

Pax Hungaricum 09-25-2007 19:39

SÍ :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Wheheheheeh!

J.Ati 10-20-2007 12:31

Akkor ide írok:)
Szóval azért,mert dobálnak pirikkel még nem kell szerintem váltani!
Mindenkinek szíve joga,de a te életed és gondolkozásod azért ne változtasd egy cseppet se,mert valaki más leszól esetleg.
Tudnék pár pédát én is mondani,de inkább nem.
Szerintem jó arc vagy és én szívesen olvasom az írásaidat!!!!!!
És biztos vagyunk még páran akik így vagyunk legyünk akár a kisebbség is akkor is vagyunk jó néhányan és ez a lényeg szerintem:)
HAJRÁ GEE

[HTPA]GeeForce 10-20-2007 12:38

Köszi:)
ez jólesett, de itt nem arról van szó, hogy kaptam pár pirostéglát, és cikinek tartom... sokkal több zöldem volt, megnézheted a Pax nickem, zöldkockás... Szóval szégyenkeznem nincs min.
De sokakat zavartam. Így döntöttem.
Írni fogok, nem tűnök el. Csak nem fogok mindig, mindenhova írni, mint eddig. Hanem csak oda, ahova kell, meg a saját topicjaimba.
Ezáltal nem zavarok senkit. De nekem is megmarad a fórumozási jogom, és a jókedvem.

A francnak se hiányzik, hogy minden nap mint nap engem csesztessenek. Sok a meló, sok az egyetem, stb. Nincs nekem szükségem még arra is, hogy aközben, miközben megpróbálom jólérezni magam, piszkáljanak.

J.Ati 10-20-2007 12:53

Oké:)
A te döntésed és ,ha így látod helyesenk akkor így jó:)
Azért lökök egy zöldet az új nevedre is,hogy ne legyen ilyen árva:cool::D

All times are GMT +1. The time now is 16:24.