![]() |
Quote:
|
Quote:
|
én szavaznék ha lenne olyan lehetőség hogy: Én kedvelem Gee-t ....:p
|
Quote:
|
Quote:
:eek: Megőrültél? :confused: Ha nincs megfelelő lehetőség, akkor mire szavazzak? :rolleyes: |
Jelentem szavaztam:)
Én vagyok az egyetlen, aki ruhadtul utálja Gee-t. Gondolom, mert más se jött rá eddig, miisaza ruhadtul... Én se jöttem rá, de ha már szavazat is van rajta, Gee esetleg elárulja:D:D:D Ja, és kijaza Gee?:D |
SÍ :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Wheheheheeh! |
Akkor ide írok:)
Szóval azért,mert dobálnak pirikkel még nem kell szerintem váltani! Mindenkinek szíve joga,de a te életed és gondolkozásod azért ne változtasd egy cseppet se,mert valaki más leszól esetleg. Tudnék pár pédát én is mondani,de inkább nem. Szerintem jó arc vagy és én szívesen olvasom az írásaidat!!!!!! És biztos vagyunk még páran akik így vagyunk legyünk akár a kisebbség is akkor is vagyunk jó néhányan és ez a lényeg szerintem:) HAJRÁ GEE |
Köszi:)
ez jólesett, de itt nem arról van szó, hogy kaptam pár pirostéglát, és cikinek tartom... sokkal több zöldem volt, megnézheted a Pax nickem, zöldkockás... Szóval szégyenkeznem nincs min. De sokakat zavartam. Így döntöttem. Írni fogok, nem tűnök el. Csak nem fogok mindig, mindenhova írni, mint eddig. Hanem csak oda, ahova kell, meg a saját topicjaimba. Ezáltal nem zavarok senkit. De nekem is megmarad a fórumozási jogom, és a jókedvem. A francnak se hiányzik, hogy minden nap mint nap engem csesztessenek. Sok a meló, sok az egyetem, stb. Nincs nekem szükségem még arra is, hogy aközben, miközben megpróbálom jólérezni magam, piszkáljanak. |
Oké:)
A te döntésed és ,ha így látod helyesenk akkor így jó:) Azért lökök egy zöldet az új nevedre is,hogy ne legyen ilyen árva:cool::D |
All times are GMT +1. The time now is 16:24. |