![]() |
Quote:
|
Speciel en arra reagaltam hogy szerinted az ork kevesebbet eszik, es azt probaltam meg megjegyezni, hogy hiaba van kicsit tobb tamado ereje a klannak, de viszont vedoereje nincs, es ehhez jon hozza amit a Zoli is irt hogy, az orknak utni kellene hogy el tudjon szakadni a szekalo gnomtol ami magas hekin hijaba ork nem biztos hogy menni fog!
Nem egeszen Zolit ismeteltem, hanem megerositettem! |
Quote:
|
Az a baj hogy nem értitek miről szól ez a játék:DDD azthiszem ebben egyedül maradok, de azért megpróbálom elmondani mégeccer:D
szeretet:D |
Quote:
különben is ez játék ami arról szól hogy jól elgyepáljuk egymást! :D és erre az ork a legjobb amíg nem győztök meg! (nagy hekin meg nem számít, ez van, IJ) |
Quote:
|
Uhh durva a Rózsaszin fórum:D
Legyen az új fajom neve Bogi:o |
én azt mondom,hogy minden a szövitől függ...
voltam én már ember tolis és nem akartak leszedni.. na jó 2ulla próbálkozott lepusztitottam őket tolis létemre... a varim annyi volt,hogy egy penge varis 50%ig ártózott volna,de 5.ben én ilyet nemláttam az utóbbi időben... tolikkal nemfért senki:) ijakról ne beszéljünk egy szövi 3szor simán befért volna szerintem... tehát ebmer többet nemleszek az tuti:) én az orkra szavaztam nemtagadom:) bár lehetett volna elf is,de inább szeretek támadni:) az óriás egy unalmas faj... minden kezdő béna aztválaszthatja akkor felteszi a sziesztát csinál pár varit 30%tornyos ijászt és nesze emberek beverni nemlehet de ő sem fog senkit bántani... regnetni felesleges max ha felettünk van... egy ork az más lehet vele játszani még egy ilyen unalmas játéktérben is ahol minden 2.ori óriás a maradékból minden 2.gnóm a többi meg elszórva 1-1 hulla és a többi faj kb egyenlő arányban elosztva az én meglátásom alapján. emellett még azért is jólehet az ork,mert A ban pl a a legjobb hadis...(ha nem gyujtják be). óriás az pl nemjó faj A ban szerintem,legalábbis ottsem lennék az az biztos... majd ha unatkozni akarok leszek óriás és beállok ij elitbe varikkal és fedezek ha fel akarok jutni. na ennyi mert fárasztó vagyok... |
Gabesz ahogy elnézem egy véleményen vagyunk :D Ork kolléga :D
és az óriás tényleg biztosági faj ahogy az elf is. csak az elf végképp nem a támadós fajta :D |
Quote:
Ork kolléga ;) |
All times are GMT +1. The time now is 22:39. |