Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Ki milyen fajra esküszik? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=232)

Senki 03-02-2006 18:45

Quote:

Originally Posted by Wanax
Szerintem elfelejtetted szamitasba venni a gnomok teki bonuszat az orkkal szemben, meg azt hogy a gnom tud tolizni varizni is atepites utan valamint az orknak klanszinten szinte semmi a vedo ereje!
A feljutas szempontjabol azt is vizsgald meg hogy nem csak feljutni kell azzal az orkkal hanem ott is kell tudni maradni, ami nem egy elhanyagolhato szempont!

Süti kérlek figyelj már oda arra amit mondasz... attól nem lettem okosabb hogy körülbelülre elismétled amit Zoli írt... :(

Wanax 03-02-2006 20:48

Speciel en arra reagaltam hogy szerinted az ork kevesebbet eszik, es azt probaltam meg megjegyezni, hogy hiaba van kicsit tobb tamado ereje a klannak, de viszont vedoereje nincs, es ehhez jon hozza amit a Zoli is irt hogy, az orknak utni kellene hogy el tudjon szakadni a szekalo gnomtol ami magas hekin hijaba ork nem biztos hogy menni fog!
Nem egeszen Zolit ismeteltem, hanem megerositettem!

Senki 03-02-2006 21:10

Quote:

Originally Posted by Wanax
Nem egeszen Zolit ismeteltem, hanem megerositettem!

Speciel erre nem volt szükség, mert nem 10k hekiről elmélkedünk, hanem oylan 5król ami a középmezőny :D legalábbis erre próbálnám rávenni Zolit... :rolleyes:

Half 03-02-2006 21:39

Az a baj hogy nem értitek miről szól ez a játék:DDD azthiszem ebben egyedül maradok, de azért megpróbálom elmondani mégeccer:D
szeretet:D

Senki 03-02-2006 21:49

Quote:

Originally Posted by Half

valld be még a fórumod is rózsaszínben fut! te megbetegedtél asszem :D
különben is ez játék ami arról szól hogy jól elgyepáljuk egymást! :D
és erre az ork a legjobb amíg nem győztök meg! (nagy hekin meg nem számít, ez van, IJ)

director 03-02-2006 21:55

Quote:

Originally Posted by Half
Az a baj hogy nem értitek miről szól ez a játék:DDD azthiszem ebben egyedül maradok, de azért megpróbálom elmondani mégeccer:D

javaslom, hogy külön neked indítsunk egy fajt, aminek a szeretet a specvarija..

Half 03-02-2006 22:01

Uhh durva a Rózsaszin fórum:D

Legyen az új fajom neve Bogi:o

Gabesz 03-16-2006 22:59

én azt mondom,hogy minden a szövitől függ...
voltam én már ember tolis és nem akartak leszedni..
na jó 2ulla próbálkozott lepusztitottam őket tolis létemre...
a varim annyi volt,hogy egy penge varis 50%ig ártózott volna,de 5.ben én ilyet nemláttam az utóbbi időben...
tolikkal nemfért senki:) ijakról ne beszéljünk egy szövi 3szor simán befért volna szerintem...
tehát ebmer többet nemleszek az tuti:)
én az orkra szavaztam nemtagadom:) bár lehetett volna elf is,de inább szeretek támadni:)
az óriás egy unalmas faj... minden kezdő béna aztválaszthatja akkor felteszi a sziesztát csinál pár varit 30%tornyos ijászt és nesze emberek beverni nemlehet de ő sem fog senkit bántani...
regnetni felesleges max ha felettünk van...
egy ork az más lehet vele játszani még egy ilyen unalmas játéktérben is ahol minden 2.ori óriás a maradékból minden 2.gnóm a többi meg elszórva 1-1 hulla és a többi faj kb egyenlő arányban elosztva az én meglátásom alapján.
emellett még azért is jólehet az ork,mert A ban pl a a legjobb hadis...(ha nem gyujtják be).
óriás az pl nemjó faj A ban szerintem,legalábbis ottsem lennék az az biztos...
majd ha unatkozni akarok leszek óriás és beállok ij elitbe varikkal és fedezek ha fel akarok jutni.

na ennyi mert fárasztó vagyok...

Senki 03-17-2006 08:52

Gabesz ahogy elnézem egy véleményen vagyunk :D Ork kolléga :D
és az óriás tényleg biztosági faj ahogy az elf is. csak az elf végképp nem a támadós fajta :D

Xeper 03-17-2006 21:50

Quote:

Originally Posted by Senki
Gabesz ahogy elnézem egy véleményen vagyunk :D Ork kolléga
és az óriás tényleg biztosági faj ahogy az elf is. csak az elf végképp nem a támadós fajta :D

A fantomsereg tartogathat meglepetéseket a túlságosan határozott ellenségeknek :cool:
Ork kolléga ;)

All times are GMT +1. The time now is 22:39.