![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Várhidi nyilatkozata.
Csak én érzem úgy, hogy tényleg nem ő fogja irányítani a csapatot decembertől?:( |
Kinn voltunk a görög meccsen, a 11est pont az orrom elött itélte meg a bíró. Amit én ott láttam belőle, az az hogy semmi nem volt.
Az öngólról teljesen lemaradtam, de amit rugtunk az szép volt. :) Szerintem is ahoz képest hogy kikaptunk szépen játszottunk, és remélem hogy lesz eszük az okosaknak, és Várhidi marad. |
Quote:
tök másként gondolkodom, mint te. én kocsmában láttam tizenöt őrülttel, akik ordíbáltak, szóval mi olyan hangulatot teremtettünk, mint a kinti 30e :) ezzel előnyöm van, hogy láttam a visszajátszást. a 11-es teljesen jogos volt, az első gólunk mázli, hozzáért egy védő. jól megint nem játszottunk, de hajtottunk, ami a régi vállogatottra nem volt jellemző. jól szerintem legutoljára a törökök ellen játszottunk, azt a meccset élveztem nagyon. ettől függetlenül továbbra is úgy látom, hogy jobb irányba haladunk mint régen, mindenképpen maradjon a várhidi. torghelléről meg lacival nagyon egyetértünk ;) |
Quote:
Az öngólunkról azt se tudtuk, hogy gólt kaptunk. |
Újabb cikk.
Ugyanezen a portálon olvastam a már említett lehurrogó cikket. Most meg ez... nem értem, miért nem ír a cikk szerzője a cikk végére legalább egy e-mail címet. Hirtelen felindulásból lenne egy két dolog, amit szívesen megírnék neki. Az a fejedelmi többes, amit a cikk egészében használ pedig egyenesen botrányos. Hogy jön ez az ember ahhoz, hogy mások nevében is nyilatkozzon? |
magyar-görög
Én úgy vagyok vele, hogy lassan hasonlítunk a máltai szeretetszolgálatra (nem leszólva azt). Annyi jót adunk az ellenfélnek, hogy az félelmetes. Csinált a védelem + a kapus 1 11-est amit teljesen jogosan megítélt a bíró, aki meg egyébként korrektül vezette a meccset (ha jól emléxem) 2 db partjelzői hiba ellenére is. Egyenlítés után végigtámadtuk a meccset és kihagytuk a kihagyhatatlanokat is. Legyalulhattuk volna ezt a görög válogatottat, nem is értettem, hogy a kommentátor miért monodtt olyanokat, hogy mindenkinek meggyűlik majd velük a gondja. Az az érésem ha pl az olaszok ellen játszanak majd akkor ott van 1 Inzaghi akinek elég 1 helyzet és gólt lő. Ilyen támadójátékkal meg soha nem fog gólt rúgni ez görög csapat. Magyar középpálya elfogadható, csatárok nagyszerűek, védelem sántít a kapussal együtt . Kicsit összeérik majd a csapat és ha a helyzetek 50%-át berúgják a fiatalok akkor bizony bárkinek meggyűlik majd a baja velünk... Jimmy |
Én a kapusunkat dícsérném, fiatal kora ellenére hozott nekünk már meccset! A védelemben is van gyöngyszem és a középpályán is lehetne csiszolni, de akkoris: emberek! Ez itt egy csapat! Végre van nekünk is! Fel tudok sorolni 8-9 embert a csapatból! szeressük őket!!!
|
All times are GMT +1. The time now is 20:10. |