Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Szabolcsi hódosok. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2197)

Tsobi 01-01-2008 15:31

Nem tudom mondtam-é már .. ha nem,akkor most mondom :)
A fennt emített időpontok mindegyike megfelel nekem :)

Fefe013 01-04-2008 12:45

Na szóval, a Maximusba Benit nem engedik be, így kihúzva....
A Rákocziba viszont igen, legalábbis az egyik haverral jár az öccse is, ha nem iszik alkoholt és ugyebár Beni nem fog, akkor nem lesz gond, ezért én sztem ott tartsuk, hétfőn v kedden el is megyek és rá is kérdezek a dologra, meg, h h az asztalfoglalás, h működik....

Mai nap folyamán mindenki kap egy üzenetet, ide a fórumra és valszeg az országába is, arra kérnék mindenkit, h az időpontonok közül neki megfelelőt írja ki ide v küldje el nekem /ez lenne a jobb/
Köszönöm

Tsobi 01-04-2008 12:49

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 148530)
Na szóval, a Maximusba Benit nem engedik be, így kihúzva....
A Rákocziba viszont igen, legalábbis az egyik haverral jár az öccse is, ha nem iszik alkoholt és ugyebár Beni nem fog, akkor nem lesz gond, ezért én sztem ott tartsuk, hétfőn v kedden el is megyek és rá is kérdezek a dologra, meg, h h az asztalfoglalás, h működik....

Mai nap folyamán mindenki kap egy üzenetet, ide a fórumra és valszeg az országába is, arra kérnék mindenkit, h az időpontonok közül neki megfelelőt írja ki ide v küldje el nekem /ez lenne a jobb/
Köszönöm

Dasz a Vala Himalaya (#478906) -ba jöhet zöld :rolleyes:

Fefe013 01-04-2008 12:52

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 148532)
Dasz a Vala Himalaya (#478906) -ba jöhet zöld :rolleyes:

Tsobi:)
Azért megy a zöld, h ki mikor ér rá:D Téged tudom, h ráérsz:D

Tsobi 01-04-2008 12:57

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 148533)
Tsobi:)
Azért megy a zöld, h ki mikor ér rá:D Téged tudom, h ráérsz:D

Akkor már nem is kapok zöldet? :(:(:(

Fefe013 01-04-2008 13:09

Aki jelezte a topicban, h érdekli a dolog, annak küldtem vmilyen formában üzenetet(még Tsobinak is:D:D)
Várom a válaszaitokat!

Ja, a távolról jövőktől kérdezném főleg, h hány óra környékén legyen a gyülekező?

Tsobi 01-04-2008 13:16

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 148536)
Aki jelezte a topicban, h érdekli a dolog, annak küldtem vmilyen formában üzenetet(még Tsobinak is:D:D)
Várom a válaszaitokat!

Ja, a távolról jövőktől kérdezném főleg, h hány óra környékén legyen a gyülekező?

Megint be nem áll a szám,de remélem a főváros elég távolinak minősül :p
Szóval a talit majd a vonatindulás/-érkezéshez kéne igazítani,hogy le ne maradjunk semmiről :)

Fefe013 01-04-2008 13:21

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 148537)
Megint be nem áll a szám,de remélem a főváros elég távolinak minősül :p
Szóval a talit majd a vonatindulás/-érkezéshez kéne igazítani,hogy le ne maradjunk semmiről :)

Emiatt kérdeztem;)

Arwyl szelleme 01-04-2008 13:58

Quote:

Várom a válaszaitokat!

Én megkaptam, de ide is leírom a választ: 19-e jó nekem, kivéve ha 22-én államvizsgázok és nem 17-én.

[HTPA]GeeForce 01-04-2008 14:43

Quote:

Várom a válaszaitokat!

Először is köszönöm szépen, hogy szóltál! :)
Nekem egy későbbi időpont lenne jobb, mert mindkettő időpontban dolgozom. Sajnos év eleji 'hajtás' van, és hétfőtől vasárnapog bent vagyok a cégnél. :(:(:(:mad:

Viszont szeretném mondani, hogy én mennék szerintem a legeslegmesszebbről, és én csak 1 kis izéke vagyok, úgyhogy miattam véletlenül se változtassatok időpontot! Nagyon szívesen megyek majd a következőre! (12-én és 19-én is dolgozom, és előtte lévő, és az utánuk következő napokon is, úgyhogy még úgy se tudnék felugrani, hogy este megyek, és másnap hajnalba hazajövök Pécsre...:()

Viszont!

Ha ezeken a napokon (valami csoda következtében) mégse kéne dolgoznom, akkor viszont tökéletesen tök mindegy, szóval amire a nagyközönség szavaz, nekem meg fog felelni! :):) Abszolút rugalmasan kezelem ezeket a dolgokat, szóval ha nincs meló, bármikor és bárhova hajlandó vagyok elvonatozgatni egy jó kis találkozó érdekében! :):):):))

All times are GMT +1. The time now is 07:28.