![]() |
Quote:
Bennem erősödik az, hogy gnóm leszek, ill. még az óriás és az elf sincs elvetve. Az elffel csak annyi a bajom, hogy nem szeretek fedezgetni, mert az számomra nem játék :D |
azon gondolkodtam álmatlan északáimon: hogy nézne ki A-ban egy 77% barrakkos hulla full pacival? (harcos szem-mel)
|
Quote:
ahogy én érzem legyújtanák és bevernék... meg ütni sem tudna nagyon :o és számíthatna a sok sereges kísérésekre :p egy gnóm 46,8% barakkal üt ekkorát |
Quote:
|
olyan apróságok, hogy nem lenne klánod rossz esetben vagy gyenge, aki nem tudja finanszírozni a seregcserédet és mindenki bever téged szerintem tök jó móka
|
Külön viccessé teszi a hulla helyzetét, hogy nincs seregkoptatása, szal ha egyszer kitámadsz kockázat nélkül annyi sereggel vernek be ahány tábornokot össze bírnak kaparni hirtelen...
|
aztán ne lepődj meg, hogyha vki így is meg tud viccelni és minden támadósereg pattan ;)
|
Quote:
Nem lepődök, bár egy hullát felmérni nem kunszt. Akik meg így is meglepetést tudnak okozni, azok szerintem aligha épp hullát választanak A-s játékra. |
sajnos a hulla alkalmatlan az 1/A s játékra.
Nincs teki, nincs védelem varázslat Tekihiány halmozott 3 szorosan. 1, lakóteki 2, lakóteki hiány miatt több ház kell 3, haditeki hiánya Gyujtani 1 tolival lehet embert lopni is Szal elképesztően védtelen, és a középső régió aljától csak földleadó lehetne. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:39. |