Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Dragi 03-14-2006 15:50

üdvözlet Hódítós társak

Volna egy olyan kérdésem (lehetőleg Atitól várom rá a választ vagy attól aki tudja) hogy a varázslók készültségét lehet csükkenteni az ellenfélére gondolok ha lehet akkor mivel?????
Előre is köszönöm:)

director 03-14-2006 16:11

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Volna egy olyan kérdésem (lehetőleg Atitól várom rá a választ vagy attól aki tudja) hogy a varázslók készültségét lehet csükkenteni az ellenfélére gondolok ha lehet akkor mivel?????

nem lehet, legalábbis ilyen triviális módon..
gömbözgesd, hátha akkor többet néz majd távol:DD meg ugye ott a száraz-vihar:)

-Fegya- 03-14-2006 16:17

Közvetlenül nem lehet.
Rávarázsolt szárazsággal és viharral közvetve csökkentheted.

Arwen 03-14-2006 21:27

Quote:

Nem értem mi ebben a sansz. Varis orira sztem soha nem raksz száraz-vihart, h csökkentsd a készülijét. Hadisra meg minek, az úgysem tud ártózni?
Elmondanád, h ennek mi az értelme?

Dragi 03-14-2006 22:50

hát.......

Tudod én arra gondoltam hogy ugye van az a vari ami lejjebb viszi a tolvajok készülijét és azt gondoltam ez nem-e lehetséges a variknál is!:confused:
Valahogy sejtettem hogy mindenki hülyének fog nézni de hát legalább meg tudtam hogy nem lehet. Bár akkor ez így egy kicsit nem jó!:(

Synkel 03-14-2006 23:08

Ha menet közben mégis akadna egy kevéske készültséged, azt feltétlen varigyilokra használd, amúgy meg bízd a hadisokra:D :D :D

Dragi 03-14-2006 23:12

hihi

Jah elnézést ezt nem említettem de egyébként ez megy:p Mindig nem tudja lenyomni a készülim:D Meg a hadak is mennek felébe folyamatosságában:cool: (amennyire lehet)

Synkel 03-14-2006 23:21

Quote:

Jah elnézést ezt nem említettem de egyébként ez megy:p Mindig nem tudja lenyomni a készülim:D Meg a hadak is mennek felébe folyamatosságában:cool: (amennyire lehet)

Akkor meg semmi gond. Előbb-utóbb nem lesz annyi varija, hogy a készültséged lenn tartsa, és egyértelműen te leszel a nyerő:)

Femihop 03-15-2006 11:17

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a szövetséges országok, ha szintet lépnek ugyanabba a csop-ba kerülnek-e mindannyian, vagy más-más csop-ba?:confused:

-Fegya- 03-15-2006 11:22

Quote:

Originally Posted by Femihop
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a szövetséges országok, ha szintet lépnek ugyanabba a csop-ba kerülnek-e mindannyian, vagy más-más csop-ba?:confused:

Ugyanoda kerültök.

All times are GMT +1. The time now is 03:46.