![]() |
Összesen 2 "ha"-t számoltam össze az előző hozzászólásomban, ennyi még belefér bármilyen háborúba ;) Amúgy egy háború igenis egyszerű dolog: az nyeri meg, aki először lép, és akinek több tartaléka van.
|
Quote:
|
Mert egyszerűbb volt a sajátomat végignézni, mint az összes további hozzászólást, "ha"-kat keresve :D
|
Quote:
|
Nem baj :) Az első részével nem is kell egyetérteni, de próbáltál már kevés pénzzel legyőzni egy gazdag szövetséget? Nehéz, biza nehéz... :p
|
Quote:
Az aktivitás dönt, nem a pénz, és nem az, hogy ki üt először... |
Nem azt mondtam, hogy lehetetlen.De nagyon nehéz valakit úgy mészárolni, hogy azonnal visszaveszi, amit veszített, vagy úgy rombolni, hogy 8 óra múlva megint állnak az épületei, míg nekem nincs keretem arra, hogy azonnal helyrehozzam a rajtam esett kérokat.
|
Quote:
Ezt már korábban egy másik topicban leírtam. Küldj két sereget, egyik mészárol, másik foszt. Ha nincs kp-je nem veszi vissza azonnal, és nem tart sok 100 millát otthon, ha olykor elhozod a feleslegét. Hiába van 20 mrd a piacon, azt rendszerint időbe telik kp-ra váltani... |
Quote:
|
szecsa:)
sztem a legutosseb az 4 orias vandor 1 varis 1varis hadis es 2 izomcsomo:) ez az egyetlen szovifelallas sztem aminek van eselye a 3hadi 1 varis ellen:D sztem draga anyagaras csopiban jobb is :) mert ha nem 2 korre van az ellen akkor neha hatekonyabb a varizas mert 3 korrol egy jo szovit eleg nehezkes beutni ha figyelnek:D viszont varizni 3korrol ugyanugy lehet:) az a legjobb ha a hadivaris az ejjelior a masik 3 meg nappali jatekos:) vagy ugy is jo hogy 2 ejszaka 2 meg nappal jaccodik a varisoknak valtottmuszakba kell lenniuk sztem ez a legtutibb szovifelallas:D |
All times are GMT +1. The time now is 04:24. |