Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Az Ember Faj Újászületése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1962)

csofika 09-01-2007 16:16

Tyborrex, ha rajtam múlna végleg piroska maradnál. Az ember szerintem úgy jó ahogy van, nem érdemes túlbonyolítani. Tolvajnak elég jó, másra pedig ott vannak a speciális fajok.

Igazándiból ha nem lenne ember, akkor a tükörvarázs specialitáson kívül, ami elveszne nem érné nagy veszteség a játékot.

Az új faj ötletét azonban támogatom.

BeeLord 09-01-2007 16:37

Nos a bevezetőben is az foglaltatik, hogy az ember egy teljesen átlagos faj és minden fajnak az alapja/őse. Éppen ezért nincs a mostani rendszer szerint sem előnyük, sem hátrányuk, hiszen a többi fajt gyakorlatilag hozzájuk hasonlítjuk. Az meg vicces lenne, ha magukhoz képest jobbak/rosszabbak lennének valamiben.

Példával: az orkhoz tartozó egyik előny a súgó szerinti megfogalmazásban: +30% támadóerő többlet. De mihez képest? Hát az emberhez képest.

Éppen ezért én nem támogatom az ember ilyen irányú fejlesztését, alaktását. Jók a számításaid, ne érts félre, nem is ezzel van bajom. Csak egyszerűen nem sok újat hozna a játékba. Inkább próbálj valami jót kitalálni a paladinra. A barbárt kreatív, jó ötletnek tartom, kéne a palára is valami ilyen, csak a mágikus akciók terén.

Az én fejemben meg már az fogalmazódott meg, hogy ezzel a két változattal együtt hogyan is nézhetne ki az ember: nos szerintem fajválasztásnál ha valaki kiválasztotta az embert, kaphatna egy újabb listát, ahol választhat a barbár és a paladin közül. Ha nem választ, a jelenlegi, leginkább tolvajlásra alkalmatos embert kapná. De nagyon előreszaladtam ezzel, ez tényleg csak álmodozásaim egyik beteges szüleménye.

Valezius 09-01-2007 16:38

Ti tényleg azt hiszitek, hogy lesz új faj?

BeeLord 09-01-2007 16:46

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 121905)

Rövid távon biztos, hogy nem.

u.i.: így belegondolva, elég nagy oltás volt ez a tied most.:)

-Ede- 09-01-2007 16:47

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 121905)

nem hiszem h a közeljövőben lesz, de mindenképpen érdekes volna:rolleyes:

Tyborrex 09-02-2007 18:21

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 121896)
Tyborrex, ha rajtam múlna végleg piroska maradnál. Az ember szerintem úgy jó ahogy van, nem érdemes túlbonyolítani. Tolvajnak elég jó, másra pedig ott vannak a speciális fajok.

Igazándiból ha nem lenne ember, akkor a tükörvarázs specialitáson kívül, ami elveszne nem érné nagy veszteség a játékot.

Az új faj ötletét azonban támogatom.

EI: most látom h te vagy a "csak úgy rengetek má'"
Piroska sose voltam, asse tom mi bajod velem vagy csak rossz napod volt? De nem baj!
Egy másik hsze meg annyit h nem az emberhez jár a fajok+30% meg ezek, hanem a faj nélküli fajhoz:D az egy dolog h ez olyan mintha ember lenne tükörvarival!
ÉS igenis érdemes lenne változtatni rajta...nagyon sok újonc kezdd ezzel, később jönnek rá, h vagy szintlépésnél kell váltaniuk vagy újráznkiuk kell.

Gyula 10-29-2007 18:45

Quote:

Originally Posted by Goofy (Post 132436)
Valóban érdekes és logikus a dolog...
De tegyük hozzá hogy van értelem h ennyire "hibrid megoldás" az emberi Faj.
pl én minden kezdő játékosnak az embert javaslom..
a legalsó szinten például ez a faj tökéletes a Hódító megismerésére...
Amint a játékos elér a szintlépéshez álltalában elég "éretté válik ahoz h egy másik fajt válaszon..
Tehát szerintem mondhatjuk úgy h ez a faj A kezdők fehérbotja...

NE TEDD!
Az ember faj a leheteő legroszabb választás egy kezdő számára.
Ha ilyeneket ajánlgatsz feltételezem rólad hogy te magad is kezdő vagy.

Kezdő játékosnak mindenképp egy gnómot vagy egy óriást ajánlanék.

Goofy 10-29-2007 21:52

nem hiném h rosz ötlet lenne kb 6 ember aki össze viszsa szerencsétlenkedet így sikerült játékba kerülnie..és megtanulni a dolgokat...
azért mert nekd nem ez a dolog jöt be nem azt jelenti nem működik..elárulom h pl a legelső orim..huh már régen volt:D az is ember vol.és sokat segítet h emberel keztem..gnómot kezdőknek? érdekes ötlet...

Goofy 10-29-2007 21:57

pl keves Gyula.. mivel a kezdők ugye azt se tudják mik akarnak leni sokszor uj orit kezdenek..de gondold át pl emberrel kezd..30% a tekije mindenből....
és rájön h elf akar lenni..és elkezd a végén gyurni tolira... és mikro szintet lp csak a hiányzó tekiket nyomja fel.. míg pl gnóm fel tolja mindenét max tekire de ő igazából oriás akart leni(vari mondjuk)
akor lépéskor szív mert ugye a lakitekije az oriásnak 40% csak és akko rálhat neki minden épületből pluszokat csinálni h ne veszenek el az emebrek

J.Ati 10-30-2007 00:14

Quote:

Originally Posted by Goofy (Post 132555)
pl keves Gyula.. mivel a kezdők ugye azt se tudják mik akarnak leni sokszor uj orit kezdenek..de gondold át pl emberrel kezd..30% a tekije mindenből....
és rájön h elf akar lenni..és elkezd a végén gyurni tolira... és mikro szintet lp csak a hiányzó tekiket nyomja fel.. míg pl gnóm fel tolja mindenét max tekire de ő igazából oriás akart leni(vari mondjuk)
akor lépéskor szív mert ugye a lakitekije az oriásnak 40% csak és akko rálhat neki minden épületből pluszokat csinálni h ne veszenek el az emebrek

Azt akarod mondani,hogy egy gnómból nehéz óriást csinálni:confused:
Te mióta játszol?

All times are GMT +1. The time now is 00:12.