![]() |
Quote:
Én nem tettem rá íjat meg tolit, minek? Ha földre ütnek, akkor visszafedezem, ha varit ölnek írok levelet, és minden tekercs megy a piacra. Ha lopnak, akkor had lopjanak. Szerintem így kell tekit írni, de még nincs nagy tapasztalatom a témában. |
Ezen sokat gondolkoztam.
Miért éri meg tekit irni 200 hekin??? Olyan csoportba vagyok most ahol nincs katonapiac. (Nem lassu) El lehet adni a katonat 50 000 ért mert megveszik. Sokkal jobban megéri mint a teki.Persze a befolyt lovet tekibe teszem es gnomként védem. De hat 200 hekin 6000 is lehet a nép meg még lopni is lehet.Az azert szép summa |
Quote:
Viszont: Abba belegondoltál, hogyha eladod a katikat, akkor abból pénzed lesz, és azt is kell a piacon tartanod, viszont lesz amikor kpban lesz nálad, míg amíg tekit írsz, tekiben tartod, és visszajön a piacról, ha szivatnak leszabizol. Ahol 50kért veszik a katit, ott is tekit írnék ( bár nem szokásom ) persze ha a teki ára normális. |
te elolvasod amit alba ír? 60% házzal képzi az egységet, elad 50k, tekit vesz, ami 2000-2500 szintfüggő. és a kulcs miatt nem tudják ellopni se vagy folyton kidobálja 3kért. jobban jár mintha tekit írna alapbol
|
Quote:
Én egyiket sem csinálnám, de a 2 naponta ránézek az orimra tekiírók egyszerűbbek:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
az előbb egy tök jó ötlet elhangzott. másfél-két hétig ott hagyod azonosítás után, utánna tuti beverik és még jól is alszol :)
|
Szerintem ha minimálisan ranezel az oridra sose lesz benne nagyon sok kp.Hisezn mindig vesze ltekit es azt meg gnomkent 200 heki alatt siman őrizgetheted.
|
All times are GMT +1. The time now is 12:50. |