Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hol tartalékoljuk a pénzünket?:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=196)

Valezius 02-24-2007 10:03

Quote:

Originally Posted by Pjotr (Post 75576)
Sziasztok! Légy szíves valaki adjon egy életképes éplistát 199 hekire gnóm tudóshoz. Tekiíró ország legyen. Én gondolkoztam, és 1200íjász, 3000 vari, 1500 tolis tervre jutottam +69 könyvtár, kaja jut minden körben. Nem tudom, hogy jó-e. Köszi!

Én anarchban csináltam ilyet: 34ház, 15templom, 13tanya az alap, aztán meg kell termelni a pénzt, tehát vagy drágakőbánya, ha van ára a kőnek, vagy ha nincs, szerintem a kereskedő a jó. És minimum 100kkönyvtár. (Kell néhány barakk)

Én nem tettem rá íjat meg tolit, minek? Ha földre ütnek, akkor visszafedezem, ha varit ölnek írok levelet, és minden tekercs megy a piacra. Ha lopnak, akkor had lopjanak. Szerintem így kell tekit írni, de még nincs nagy tapasztalatom a témában.

Alba 02-26-2007 14:33

Ezen sokat gondolkoztam.
Miért éri meg tekit irni 200 hekin???
Olyan csoportba vagyok most ahol nincs katonapiac. (Nem lassu)
El lehet adni a katonat 50 000 ért mert megveszik.
Sokkal jobban megéri mint a teki.Persze a befolyt lovet tekibe teszem es gnomként védem.
De hat 200 hekin 6000 is lehet a nép meg még lopni is lehet.Az azert szép summa

Viz 02-26-2007 15:39

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 75987)
Ezen sokat gondolkoztam.
Miért éri meg tekit irni 200 hekin???
Olyan csoportba vagyok most ahol nincs katonapiac. (Nem lassu)
El lehet adni a katonat 50 000 ért mert megveszik.
Sokkal jobban megéri mint a teki.Persze a befolyt lovet tekibe teszem es gnomként védem.
De hat 200 hekin 6000 is lehet a nép meg még lopni is lehet.Az azert szép summa

A 200 hekin kérdést én sem értem, menjen fel 2kra és ott írjon:D
Viszont: Abba belegondoltál, hogyha eladod a katikat, akkor abból pénzed lesz, és azt is kell a piacon tartanod, viszont lesz amikor kpban lesz nálad, míg amíg tekit írsz, tekiben tartod, és visszajön a piacról, ha szivatnak leszabizol.
Ahol 50kért veszik a katit, ott is tekit írnék ( bár nem szokásom ) persze ha a teki ára normális.

Grabi 02-26-2007 15:45

te elolvasod amit alba ír? 60% házzal képzi az egységet, elad 50k, tekit vesz, ami 2000-2500 szintfüggő. és a kulcs miatt nem tudják ellopni se vagy folyton kidobálja 3kért. jobban jár mintha tekit írna alapbol

Viz 02-26-2007 16:19

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 76009)
te elolvasod amit alba ír? 60% házzal képzi az egységet, elad 50k, tekit vesz, ami 2000-2500 szintfüggő. és a kulcs miatt nem tudják ellopni se vagy folyton kidobálja 3kért. jobban jár mintha tekit írna alapbol

120 ház?:) Hát megjátszható, de mondom a gyengeségét abban látom hogy gyakran található nálad kp...
Én egyiket sem csinálnám, de a 2 naponta ránézek az orimra tekiírók egyszerűbbek:)

Valezius 02-26-2007 17:52

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 76025)
120 ház?:) Hát megjátszható, de mondom a gyengeségét abban látom hogy gyakran található nálad kp...
Én egyiket sem csinálnám, de a 2 naponta ránézek az orimra tekiírók egyszerűbbek:)

Ez igaz (mármint a kp-s rész), az egyszerűség miatt én is a 199hekis tekiírásra szavaznék (de oda hogy lehet szabályosan lekerülni? :) ), nem akarnék napi 5percnél többet tölteni egy orival, amivel egyelőre nem játszom :)

tdomo 02-26-2007 17:57

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 76048)
Ez igaz (mármint a kp-s rész), az egyszerűség miatt én is a 199hekis tekiírásra szavaznék (de oda hogy lehet szabályosan lekerülni? :) ), nem akarnék napi 5percnél többet tölteni egy orival, amivel egyelőre nem játszom :)

Nem tápolod túl magad a védelem alatt, és tuti lesz egy jóindulatú játékos aki leüt...:D

Valezius 02-26-2007 17:59

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 76053)
Nem tápolod túl magad a védelem alatt, és tuti lesz egy jóindulatú játékos aki leüt...:D

Majd egyszer kipróbálom, bár talán úgy kéne, hogy keresek valakit, aki kezdőnek látszik, és rengetem, baráti levelek kíséretében, aztán hátha leüt, én meg megköszönöm neki. :D

Grabi 02-26-2007 18:15

az előbb egy tök jó ötlet elhangzott. másfél-két hétig ott hagyod azonosítás után, utánna tuti beverik és még jól is alszol :)

Alba 02-27-2007 08:51

Szerintem ha minimálisan ranezel az oridra sose lesz benne nagyon sok kp.Hisezn mindig vesze ltekit es azt meg gnomkent 200 heki alatt siman őrizgetheted.

All times are GMT +1. The time now is 12:50.