![]() |
Nem is tudtam, hogy létezik ilyen program. Szerintem sem korrekt, ha használja valaki :( Miért egy programnak kellene játszani helyettem? Én a magam örömére játszok, és ha elkalapálnak (aminek nem örülök), akkor így jártam. Remélem kitíltják a csalókat :)
|
Quote:
Igen Ő, de a 3/G-s (azóta már fellépett B-be) országából, mert az lett befosztva általam. Amúgy lemaradtam róla, hogy is bukott le, vagy hogy lett Ő áttéve? Mert én szándékosan nem akartam kiadni, hogy ki is Ő, mivel nem akartam hogy miattam kerüljön anarchba. |
Quote:
Egyébként pedig inkább azt nem értem minek ez a topic??? Egyértelműen csalás a scripthasználat és szvsz elég könnyű is lehet szűrni. Ki kell vágni a csalókat és nem itt vitázni, hogy megértjük e őket vagy sem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem meg csak azokat lehet kiszűrni, aki mint Arwyl régebbi bemásolt infójából kiderül, hogy mindig ugyanabban az időpontban ment a távollátás.
Ha valaki azt akarja, hogy ne vegyék észre, akkor ennél okosabban készíti el. Magyarán szólva belerak a srictbe egy véletlen szám generátort és megvan oldva a gondja pl körváltás + x idő intervallum és erről senki nem állapítja meg hogy nem ő nézegeti a távolt. |
Quote:
Első körben elég azt vizsgálni melyik orikban van 24 körös távolbalátás, aztán, hogy melyik klánokban... utánna azt, hogy a távolon kivül volt e más tevékenység abban a körben stb-stb-stb... és esetleg összevetni a Hódító egyéb szabálytalanságszűrőivel. Van egy rakat lehetőség, ha értenék a leprogramozásához sztem ki tudnám szűrni őket olyan pontossággal amilyennel a H anarchiábarakó mechanizmusa működik. |
Quote:
Egyébként semmiből nem áll más akciót is végezni, esetleg értelmes szövegeket írni a szövifórumra. Viszonylag egyszerű megoldást lehetne csinálni, ha nem lenne wap... De mivel van, és mivel nem hiszem, hogy túl népszerű módosítás lenne, ha a távolbalátást kivennénk a wapon elérhető funkciók közül, ezért sajnos az egyszerű utak nem járhatóak. |
Quote:
Éjféltől 6 ig mi történt körönként vizsgálva? (mindig ugyanaz) 1. távol - x esemény - y esemény 2. távol - x esemény - y esemény 3. távol - x esemény - y esemény és minden körben ugyanez esetleg időpontcsuszással... Amint felkeltem mi történik? (mindig más lehet csak egy picit más de más) 1. x-y-z-a-b-c-d-e-f..... stb esemény és közben egy távol 2. x-t-w-s esemény .... távol 3. a,b,c esemény .... távol |
All times are GMT +1. The time now is 10:54. |