![]() |
Quote:
Egyébként nem lesz mindenki top30, mert ha 4-en fellépnek csak az 1. lesz benne. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A VIP nélküliségnek konkrét hátránya se sok lett felsorolva. A 3 piac, és a rengetés esetén el nem adott 130 vari, illetve 104 toli talán... A többi csakugyan megoldható vip nélkül is, ráadásul az élezett orikkal játszók általában a vip mellett is meglehetősen aktívak, azaz nem a vip jelenti nekik a nagy előnyt, hanem az, hogy 24-ből ha nem is 24-et, de 20-at gépnél vannak, illetve egymás közt ügyesen megszervezik a feladatokat.
Nekem minden orim vipes, nem mintha nem lennék elég aktív amikor épp tisztességesen nekiállok hódozni, hanem mert színtelennek találom a játékot nélküle. Nekem kell egyrészt az 5 piac, de nem kevésbé fontos a fórumon az ÚJ jelzés az új üzenetek mellett, vagy a 400 orit tartalmazó pontlista a faji infókkal, illetve a sikerességekkel velük szemben... Meg a többi izé, amire nem szoktam odafigyelni, pl a varik felrakása olyan csoportokban ahol egyáltalán használok állandó varázslatokat. |
Quote:
|
az 1ik dolog, hogy a vip sms-rol nyomva 1 honap alatt 500 ft. nekem ne mondja mar senki, hogy nincs felezer ruppoja erre a celra. 2 fagyit kell lesporolni 1 honap alatt, vagy 1 doboz cigit. (en megelegelven a vodafonos nyuglodest a hoditoban, vettem CSAK HODITO SMS KULDESI CELRA 1 pannonos mobilt. :) amugy ez nem vicc.)
a masik, hogy a varazslok csak 6 korre rakja fel a varikat? ez mero tevedes. 6 korre rakja fel 99% esellyel. meg kell probalni felrakni 12 korre (ezalatt lehet munkaba menni es melozni, sztem elegendo ez az ido erre a celra), es 12 korre legfeljebb 50-60% esellyel teszik meg. ami azt jelenti, hogy valoszinuleg 2-3 probalkozas is kellhet 1-1 vedovarihoz. na es akkor mi van? legfeljebb jobban fogy a keszultseg meg a szukseges runa. na bumm, 50% keszultseg van a probalkozasokra. en mar varazsoltam ki 36 korre ugy, hogy volt ra 26% eselyem. asszem 3.-ra sikerult. de persze van ra esely, hogy 1mas utan 5szor sem sikerul. en azt mondom az elf speckoval kell kezdeni, az a legfontosabb, hogy fenn legyen 12 korre, mert akkor nem latjak a seregek osszetetelet. a 2. legfontosabb a vedelem. a tobbi sokkal kevesbe. pepa, nem kioktatolag szoltam hozza, inkabb segiteni szeretnék 5letekkel attol fuggetlenul hogy regi motoros vagy mar a "szakmaban". |
Amikor nekem letelik a 12. óra, akkor én a munkám közepén vagyok és van még bőven 4 órám hátra, utánna haza is kell érni és nem a gép az első. Én nem a ht ellen lobbizok, mert nélküle én se tudnék játszani, csak annyi, hogy nem támogatok olyan újítást ami a ht-t tovább erősití.
|
ok, ertelek.
|
All times are GMT +1. The time now is 18:30. |