Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miért verik szét az országomat, ha nincs helytartó? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1951)

Pepa 07-06-2007 11:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 107885)
Az első fellépők kapásból top30-ba érkeznek, de most nem a német játékról beszélünk, hanem a Hódítóról.

Nem, most a vip, ht adta előnyökről beszélünk. Ne offold szét a témát:D:D:D
Egyébként nem lesz mindenki top30, mert ha 4-en fellépnek csak az 1. lesz benne.

Ati 07-06-2007 11:25

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 107912)
Nem, most a vip, ht adta előnyökről beszélünk. Ne offold szét a témát:D:D:D
Egyébként nem lesz mindenki top30, mert ha 4-en fellépnek csak az 1. lesz benne.

Az első fellépőkről beszéltem. A később fellépők nyilván alájuk kerülnek, és csak a top30% határait növelik kezdetben.

Pepa 07-06-2007 11:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 107900)
Ami elhangzott, az mind a reflexeidet, idegrendszeredet stb kímélő, alvásodat, kényelmedet segítő tényező volt.

Személy szerint nekem nem kell élezett ori, de szeretnet nyugodtam aludni, és idegeimre is szükségem van még. Megvívom én az itthoni hábórúimat a Hóditóért asszonnyal ht nélkül is.:cool:

Pepa 07-06-2007 11:33

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 107881)
Engem meglep, ez a rosszul informáltság, az Arénával kapcsolatban is sokan tévhitekben élnek. Ugyanez igaz a hv-kra is, és úgy látszik az anarchra is :)

Azt nem lehet felróni nekem, hogy nem értek olyanhoz, amivel nem foglalkozok. Anarcba nem lesz orim, csak normálba gondolkozom.

Valezius 07-06-2007 11:36

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 107916)
Azt nem lehet felróni nekem, hogy nem értek olyanhoz, amivel nem foglalkozok. Anarcba nem lesz orim, csak normálba gondolkozom.

Ez nem felrovás volt, csak kifejeztem, hogy ilyen mértékű alulinformáltság meglep. Ha te lennél az egyetlen, az nem számítana, de ha már a fórumon megszólalók közül is ennyien vannak, akkor mennyien lehetnek összesen? :o

Synkel 07-06-2007 14:53

A VIP nélküliségnek konkrét hátránya se sok lett felsorolva. A 3 piac, és a rengetés esetén el nem adott 130 vari, illetve 104 toli talán... A többi csakugyan megoldható vip nélkül is, ráadásul az élezett orikkal játszók általában a vip mellett is meglehetősen aktívak, azaz nem a vip jelenti nekik a nagy előnyt, hanem az, hogy 24-ből ha nem is 24-et, de 20-at gépnél vannak, illetve egymás közt ügyesen megszervezik a feladatokat.
Nekem minden orim vipes, nem mintha nem lennék elég aktív amikor épp tisztességesen nekiállok hódozni, hanem mert színtelennek találom a játékot nélküle. Nekem kell egyrészt az 5 piac, de nem kevésbé fontos a fórumon az ÚJ jelzés az új üzenetek mellett, vagy a 400 orit tartalmazó pontlista a faji infókkal, illetve a sikerességekkel velük szemben... Meg a többi izé, amire nem szoktam odafigyelni, pl a varik felrakása olyan csoportokban ahol egyáltalán használok állandó varázslatokat.

Pepa 07-06-2007 15:57

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 107954)
A VIP nélküliségnek konkrét hátránya se sok lett

Mindösszesen csak az, akinek nincs vipe és nincs 20 órát a gép előtt 2\B-után töröljön. Nekem új, hogy az A-t csak vipeseknek, illetve helytartóval rendelkezőknek találták ki.

Smooth Scroller 07-06-2007 16:37

az 1ik dolog, hogy a vip sms-rol nyomva 1 honap alatt 500 ft. nekem ne mondja mar senki, hogy nincs felezer ruppoja erre a celra. 2 fagyit kell lesporolni 1 honap alatt, vagy 1 doboz cigit. (en megelegelven a vodafonos nyuglodest a hoditoban, vettem CSAK HODITO SMS KULDESI CELRA 1 pannonos mobilt. :) amugy ez nem vicc.)

a masik, hogy a varazslok csak 6 korre rakja fel a varikat? ez mero tevedes. 6 korre rakja fel 99% esellyel. meg kell probalni felrakni 12 korre (ezalatt lehet munkaba menni es melozni, sztem elegendo ez az ido erre a celra), es 12 korre legfeljebb 50-60% esellyel teszik meg. ami azt jelenti, hogy valoszinuleg 2-3 probalkozas is kellhet 1-1 vedovarihoz. na es akkor mi van? legfeljebb jobban fogy a keszultseg meg a szukseges runa. na bumm, 50% keszultseg van a probalkozasokra. en mar varazsoltam ki 36 korre ugy, hogy volt ra 26% eselyem. asszem 3.-ra sikerult. de persze van ra esely, hogy 1mas utan 5szor sem sikerul.

en azt mondom az elf speckoval kell kezdeni, az a legfontosabb, hogy fenn legyen 12 korre, mert akkor nem latjak a seregek osszetetelet. a 2. legfontosabb a vedelem. a tobbi sokkal kevesbe.

pepa, nem kioktatolag szoltam hozza, inkabb segiteni szeretnék 5letekkel attol fuggetlenul hogy regi motoros vagy mar a "szakmaban".

Pepa 07-06-2007 18:17

Amikor nekem letelik a 12. óra, akkor én a munkám közepén vagyok és van még bőven 4 órám hátra, utánna haza is kell érni és nem a gép az első. Én nem a ht ellen lobbizok, mert nélküle én se tudnék játszani, csak annyi, hogy nem támogatok olyan újítást ami a ht-t tovább erősití.

Smooth Scroller 07-06-2007 20:44

ok, ertelek.

All times are GMT +1. The time now is 18:30.