Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Firefox (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1931)

laci 10-27-2008 07:58

Engem továbbra is a lassúsága idegesít. Időnként beragad, és várhatom hogy történjék valami. És tutira nem az addonoktól, egyedül a Flashgot van fent.

Phoenix 10-27-2008 08:47

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 194633)
FF 3-ban feltelepítettem az AdBlock plus-t, de a reklámokat mutatja :(

És állítottál be hozzá szűrőt?

Redback 10-27-2008 09:47

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 194644)
És állítottál be hozzá szűrőt?

Csak olyat találok, hogy egy képre rákattintok, akkor kép blokkolása.Az előzőben találtam olyat, hogy volt egy lista, és onnan lehetett választani egy szűrőt, és az elég sok reklámot kiszűrt.

Phoenix 10-27-2008 11:43

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 194648)
Csak olyat találok, hogy egy képre rákattintok, akkor kép blokkolása.Az előzőben találtam olyat, hogy volt egy lista, és onnan lehetett választani egy szűrőt, és az elég sok reklámot kiszűrt.

Jobb felső sarokban van az AdBlock Plus ikonja és mellette van egy lefelé mutató fekete nyíl. Ott rákattintasz, hogy beállítások és ott lesznek a beállítandó szűrők. Vagy ha a szűrő rész üres, akkor itt van ez az oldal, itt vannak fent szűrőlisták, amiket hozzáadhatsz. Csak annyi a dolgod, hogy rákattintasz az "Add to ABP" gombra.
Remélem tudtam segíteni :)

Redback 10-27-2008 11:57

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 194659)
Jobb felső sarokban van az AdBlock Plus ikonja és mellette van egy lefelé mutató fekete nyíl. Ott rákattintasz, hogy beállítások és ott lesznek a beállítandó szűrők. Vagy ha a szűrő rész üres, akkor itt van ez az oldal, itt vannak fent szűrőlisták, amiket hozzáadhatsz. Csak annyi a dolgod, hogy rákattintasz az "Add to ABP" gombra.
Remélem tudtam segíteni :)

igen, az kellett nekem köszike :)

Dus 10-27-2008 16:34

Nekem is Firefox 3.0.3. van és néha, ha fórumozok, egyszerűen gépelés közben megáll minden, aztán kb 10 másodperc múlva beírja a szövegdobozba amit nem írt...tök vicces, 1 mp alatt ír 4 sort :)

És az baj ha 350 MB memóriát eszik a Firefox?? :D
(mondjuk 20 Add-on van benne, de kikapcsoltam az összeset és csak 10-el evett kevesebbet...)

Druida 10-28-2008 00:07

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 194671)
Nekem is Firefox 3.0.3. van és néha, ha fórumozok, egyszerűen gépelés közben megáll minden, aztán kb 10 másodperc múlva beírja a szövegdobozba amit nem írt...tök vicces, 1 mp alatt ír 4 sort :)

És az baj ha 350 MB memóriát eszik a Firefox?? :D
(mondjuk 20 Add-on van benne, de kikapcsoltam az összeset és csak 10-el evett kevesebbet...)

nekem az ff nulla add-on-al 85mb memóriát foglal. úgyhogy ott vmi nincs rendjén :p

Redback 10-28-2008 00:29

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 194696)
nekem az ff nulla add-on-al 85mb memóriát foglal. úgyhogy ott vmi nincs rendjén :p

nekem változó.SZtem attól függ mennyi lap van megnyitva, azon milyen tartalom van stb :)

Dus 10-28-2008 10:40

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 194697)
nekem változó.SZtem attól függ mennyi lap van megnyitva, azon milyen tartalom van stb :)

Öhm, egy Hód ori, és a Hód fórum :D

All times are GMT +1. The time now is 00:34.