![]() |
off
Steve: mondtam már, hogy nem vagyok profi, akkor meg pláne nem voltam. elöször volt 45x annyi varim, mint hektárom, és kevés orit nem gömböztem. emellett eliteim voltak, és az élöhalott szövijeimtöl (ez volt 4L-ben, na!) vitt segitséggel voltak sikeres visszakiséréseim is. legtöbbször földre. és nem mondom, hogy néha nem volt szerencsém. 2B-ben pedig egyik szövim volt fullvaris, szintén kevés láthatatlan célponttal, a többiek és én inkább hadis, annyi varival, hogy a többség ne ártózzon ...ennyit a hitelességemröl, többet magánban téged pedig valóban tisztellek! /off |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
óriásban meg kifejezett penge |
Bitboss nincs miért tisztelned:) Én megértelek, csak nem azt írtad eredetileg, azért volt hihetetlen:)
|
Amugy eddig nem irtam ide semmit, mert nem tartom ertelmesnek a szavazast...
Nem mindig az atlagos a legjobb... Lehet epp az a legjobb, amibol csak keves van? Csak epp sok ido kell ra? Annyi mindentol fugg ez.... szovitol, csoporttol, embertol, idotol, jatekstilustol, penztol... Nem sok ertelmet latom az ilyen statisztikanak :) |
nekem pedig az a véleményem, hogy az átlagos országfelépitésnek igenis van jelentösége, mert ha valaki annál jobbat épit, akkor a normális?-komoly-élezett-valódi hadisok ugyan beverik, de Ö ezt a többieken vissza tudja szerezni, igy hosszu távon több sikere lehet, mint kudarca.
természetesen tisztában vagyok vele, hogy egy erös óriás hadisnak van 60-70% barakk+tornya, de annak fenntartásához gazdag háttér, sok idö, VIP szükséges. legyünk már tisztában azzal, hogy egy 450ezres regisztrálási sorszámig eljutott játékban a többség nem függö, legfeljebb a hangadók. egyrészt várok egy éplistagyüjtö tolist, aki igazolja vagy megcáfolja a 45-50%-os barakk+torony saccomat másrészt várom a minuszokat :p |
Quote:
|
Quote:
mellébeszélhetünk tehát arrol, hogy mit lehet tartani, de itt arrol van szó, hogy a valóságban a többség mit tart! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:22. |