![]() |
Quote:
felőlem üthetetlen is lehet ha ezért megfelelő malusz kap és eddig is 20% volt a védelme mitől ütném könnyebben ha ugyanúgy 20 marad? |
Quote:
Nem az a kérdés, hogy mi bőven elég, hanem, hogy mi volt a szabály amikor valaki pl az A ban az elf mellett föntött |
Quote:
|
Quote:
|
a szabály eddig 20% volt. a súgó írta rosszul, sokan így számoltuk, ezért nagyobb sereget küldtünk elfre, ennyi. most kisebbet kell, de a védőereje nem változott.
te azzal érvelsz, hogy szabály pont a szabály megváltoztatásával, azaz, hogy nőljön. én ezt nem értem |
Szerintem eleve nonszensz az otlet, hogy egy felfedezett HIBA-t nemhogy kijavitanank, hanem inkabb gyengitsunk. Ez IGENIS gyengites, barmit mondasz Ati. Sok ember eddig igy szamolt, nem ferek be, akkor meg se probalom.
Azt se hinnem, hogy ezt a kulson kene eldonteni. Ez olyan mervu valtoztatas, ami alapjaiban megvaltoztathatja az ember tobb eves munkajat. Szerintem egyszeruen keptelenseg, hogy ez igy maradjon, ahogy most van. Az ember azert valasztott elfet, mert naivan azt hittem, hogy az 30%. Hogy eddig ezt senki nem vette eszre? Persze, senki nem gondolt arra, hogy ilyen mervu hiba lehet a jatekban, ezt fel se tetelezte. Jo lenne, ha olyan emberek is szavaznanak ebben a temaban, akik atlatjak a jatekot vmilyen szinten ( tavolrol sem magamra gondoltam). Goldi, te nagyon elfogult vagy, es szerintem igazan at se latod ezt az egeszet... Nem is ertem, ez miert szavazas, miert nem egyszeru hibajavitas.... |
Engem 5.szint eleje óta nem támadott senki és nem csodálom,h nem vettem észre... de ugyancsak igényt tartok a 30%-ra. Hisz, amikor fajt választottam, akkor MÉRLEGELÉS után választottam ezt.
Szerintem nem én vagyok egyedül és elég ciki belekezdeni 3.szintbe úgy,h egy olyan fajt formálgattam eddíg, ami amúgy lehet így már nemis kell... főleg,h innetől kezdve a szinteken az elmilitarizálásról regélnek. Persze gondolom az nem számít,h az elhullás 30%... Eleve gondolható,h mindenki a saját faját akarja erősíteni és még jó,h egy ork azt fogja mondani,h dehogyis az neki... Ez szerintem egy nem kóser szavazás... de persze úgyis rám lesz húzva,h mert elf vagyok és azért vélekedek így. |
Quote:
amúgy sztem erre már páran rájöttek, hogy így megy (a kiinduló topic 1. ütése egyértelmüen erre utal), csak elhalgatták ezt az infót:p |
hiba?
nézhetjük hogy a programban van hiba de lehet súgó elírás is... na mind1 demagóg nem akarok lenni |
Quote:
Hihetetlen, hogy mik vannak... :) |
All times are GMT +1. The time now is 06:23. |