Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Betegség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1693)

Valezius 05-28-2007 14:51

Előfordul ;)

---<[madár]>--- 05-31-2007 12:29

Quote:

Originally Posted by otto500 (Post 99111)
Gondolt már valaki arra, hogy betegséget használja mint fegyvert.
Most azt csinálom, hogy betegséget tartok. 94% a foglalkoztatotságom így kb 6 kör míg az intéző vacakolni kezd.Így elég 6 körönkénz elhasználni 20% készültséget, hogy meglegyen a lakosság.Persze a foglalkoztatotságot lehet még magasabb, hogy ne mennyen a fontosabb épületek kárára.
Valaki monda meg hogy van-e valami értelme ezt csinálnom.

Ez akkor eredményes, ha messziről támadnak és nem sok kedved van visszasétálgatni, a tolijaidat, meg varijaidat pedig túlságosan lefárasztaná az akció. Ilyenkor "ha már jön, vigyen is vmi rossznyavaját is" szitu alapján mindenféleképpen fegyverként használhatod a betegséget! :D;)

System 06-02-2007 10:38

Quote:

Originally Posted by ---<[madár]>--- (Post 100032)
Ez akkor eredményes, ha messziről támadnak és nem sok kedved van visszasétálgatni, a tolijaidat, meg varijaidat pedig túlságosan lefárasztaná az akció. Ilyenkor "ha már jön, vigyen is vmi rossznyavaját is" szitu alapján mindenféleképpen fegyverként használhatod a betegséget! :D;)

De azért ez elég macerás eljárás sztem,és ami azt illeti engem eddig se zavart,ha hulla volt akkor is bevertem.De ezzel nem mindenki van így.Azon gondolkodtam,hogy valahogy ki tudja-e következtetni a csopi ,hogy beteg vok,mert a teljes eseménylistából ez nem derül ki ha hosszabb ideje csináljuk már:o,mert ha kitudná következtetni akkor esetleg abból lehet igazán hasznod ha visszariad,hogy "na ez beteges inkább nem támadom be".Akkor hamár betámadott annyira ugyse pusztitja szét a betegség...az meg hogy "legalább beteg lett" sztem nem oszt nem szoroz,neked jobb nem lett tőle hogy ő beteg,de ha te ettől jobban alszol...:D

Valezius 06-02-2007 10:42

Quote:

Originally Posted by System (Post 100388)
Akkor hamár betámadott annyira ugyse pusztitja szét a betegség...az meg hogy "legalább beteg lett" sztem nem oszt nem szoroz,neked jobb nem lett tőle hogy ő beteg,de ha te ettől jobban alszol...:D

Például:
Három napja támad egyfolytában kap egy kis betegséget, amitől 1napig nem tud támadni. ;)

System 06-02-2007 11:52

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 100390)
Például:
Három napja támad egyfolytában kap egy kis betegséget, amitől 1napig nem tud támadni. ;)

De ez is csak akkor előny,ha azalatt az egy nap alatt felszerelsz akkora katonaságot hogy ne tudjon visszajönni,mert esetleg lesz olyan őrült hogy a betegségét a te számládra írja :D meg a szétszéledt varikat tolikat...

System 06-05-2007 18:45

Quote:

Originally Posted by System (Post 100403)
De ez is csak akkor előny,ha azalatt az egy nap alatt felszerelsz akkora katonaságot hogy ne tudjon visszajönni,mert esetleg lesz olyan őrült hogy a betegségét a te számládra írja :D meg a szétszéledt varikat tolikat...

Találkoztam már ehhez hasonló őrültekkel...:D

---<[madár]>--- 06-11-2007 13:29

Közben az elmúlt 2 hónap alatt megdőlt az előző hozzászólásomban írt elméletem... Tényleg ki lehet küszöbölni a betegséget akár úgy is, h. "semmilyen" nagyobb veszteséged nem keletkezik! Pl. 15 kórházzal 500 hekin 11 kör alatt lemegy a betegség, az emberhiány pedig több ház építésével kompenzálható! :rolleyes:

Valezius 06-11-2007 14:05

Quote:

Originally Posted by System (Post 100388)
Akkor hamár betámadott annyira ugyse pusztitja szét a betegség...az meg hogy "legalább beteg lett" sztem nem oszt nem szoroz,neked jobb nem lett tőle hogy ő beteg,de ha te ettől jobban alszol...:D

Erre ismét reagálnék:
Arénában elég jól jött, hogy sikerült az ellenfelet megbetegíteni, a tornyai leálltak, és beüthetővé vált. (Az már más kérdés, hogy az ütés elmaradt :( )
Szóval jó kis stratégiai fogás megbetegíteni az ellenfelet.

System 06-11-2007 15:47

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 102408)
Erre ismét reagálnék:
Arénában elég jól jött, hogy sikerült az ellenfelet megbetegíteni, a tornyai leálltak, és beüthetővé vált. (Az már más kérdés, hogy az ütés elmaradt :( )
Szóval jó kis stratégiai fogás megbetegíteni az ellenfelet.

Én azt sose vitattam hogy ez egy remek stratégiai fogás...asszem :rolleyes::o:D
De én azzal állok szemben hogy megéri-e...:confused:Mert ezzel sok baj van azért véleményem szerint.

---<[madár]>--- 06-18-2007 12:49

Quote:

Originally Posted by System (Post 102421)
Én azt sose vitattam hogy ez egy remek stratégiai fogás...asszem :rolleyes::o:D
De én azzal állok szemben hogy megéri-e...:confused:Mert ezzel sok baj van azért véleményem szerint.

Ha megtanulod kezelni, akkor nincs vele baj! Én spec. kifejezetten szeretem a hullákat ütni.... :D

All times are GMT +1. The time now is 11:27.