Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Tud-e bárki bármi hibáról? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1689)

Kubbi 04-29-2007 20:17

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 91442)
más

Körváltás előtt kiadok a piacon egy vásárlást. Elkezdődik a körváltás. Nyomogatom a gombot, hogy vegye már meg a cuccot. Körváltás végén helyesen meg is veszi. De a következő vásárlásomat nem hajtja végre, hanem kilép a piacról. Vissza kell lépnem és akkor már jól működik.

Nem lényeges dolgok, de azért felvetem. :)

Ezt én is tapasztaltam már, jópárszor. :(

-Fegya- 04-29-2007 20:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 91445)
Köszi a jelzéseket.

Már az első vásárlás is körváltásra esik? Tehát nincs kv, belépsz, beírod mit akarsz, elkezdődik a váltás, és ezután kattintasz a vásárlás gombra?

Ezt belegondolva nem kéne csinálnia, de ha reprodukálható, akkor megnézhetem.

Pontosan úgy van, ahogy írtad. Mindig így csinálja.

Ati 04-29-2007 21:12

Köszi, felírva, a hosszú-hétvége után meglesem, addig csak stand-by módban üzemelek... ;)

opp 04-30-2007 19:57

Hali !

Nekem volna egy pár kérésem a párbajjal kapcsolatba:

Először is, ha a párbaj mondjuk este 8-ra van kiirva akkor még sose sikerült 8 óra 1 perc 20 másodpercnél hamarabb belépni a párbajba. Ráadásul az első kör már 8:03 kor van és pont abba a másfél percbe kell a legtöbb mindent megcsinálni !
Másik, ha még nem indul el a párbaj akkor belök egy hibaüzenetes ablakot, onnan vissza kell lépni és megint mindent előről bepötyögni, nem lehetne esetleg, hogy amíg nem kezdődik el addig csak egy gombot kelljen nyomogatni, hogy belépés, ahhelyet, hogy beírjam 2x 3x a felhasználói nevet jelszót és a legördülőnél a belépés párbajba ?

Kutyuleee 05-01-2007 00:50

Quote:

Originally Posted by opp (Post 91658)
Hali !

Nekem volna egy pár kérésem a párbajjal kapcsolatba:

Először is, ha a párbaj mondjuk este 8-ra van kiirva akkor még sose sikerült 8 óra 1 perc 20 másodpercnél hamarabb belépni a párbajba. Ráadásul az első kör már 8:03 kor van és pont abba a másfél percbe kell a legtöbb mindent megcsinálni !
Másik, ha még nem indul el a párbaj akkor belök egy hibaüzenetes ablakot, onnan vissza kell lépni és megint mindent előről bepötyögni, nem lehetne esetleg, hogy amíg nem kezdődik el addig csak egy gombot kelljen nyomogatni, hogy belépés, ahhelyet, hogy beírjam 2x 3x a felhasználói nevet jelszót és a legördülőnél a belépés párbajba ?

Jah ez engem is zavart amikor párbajoztam, hogy éphogy az első kv elött enged be 1percel:(

Valezius 05-01-2007 08:03

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 91742)
Jah ez engem is zavart amikor párbajoztam, hogy éphogy az első kv elött enged be 1percel:(

Egyetértek a felvetéssel, éppen ezért próbálok csak óra 1perctől belépni, mert előtte úgyse enged be. Kb. 1.10-re be lehet érni, ami a tapasztalt játékosoknak pont elég, a kezdőket meg szivatja :o

emre33 05-01-2007 12:36

13:09 kör történő körváltáskor történt egy furcsa hiba, support@hodito.hu cimre irtam meg, mert képeket is mellékeltem a jobb érthetőség miatt

Nyírbátor 05-01-2007 17:52

Üdvözletem

épp most történt, h már fentebb emlitett probléma lépett fel. A szövim épp most vette észre, h 1k pacija eltünt. Nem haltak meg, nem mentek támadni, és nem is írt a rendszer semmi üzenetett, h kevés lenne-e a hely, vagy tűzgolyó, szóval semmi válasz (ja meg nem is adta el őket)
nem tom h ez megoldható probléma-e, de nagyon remélem

a szövim telóról játszik már elég régóta, költözködés miatt, azért én irok

emre33 05-01-2007 20:19

Hasonló probléma volt a szövetséges országnál is.
Érthetelten okok miastt elment 6000 varija és 2000 tolija, pedig müködött mint két épület, foglalkoztatotság 64 % volt.. (szabad helyek is megvoltak a templomokban)

Képekkel együtt elküldtem, remélem sikerül kideriteni az okát.

Ati 05-01-2007 21:42

Quote:

Originally Posted by emre33 (Post 91888)
Hasonló probléma volt a szövetséges országnál is.
Érthetelten okok miastt elment 6000 varija és 2000 tolija, pedig müködött mint két épület, foglalkoztatotság 64 % volt.. (szabad helyek is megvoltak a templomokban)

Képekkel együtt elküldtem, remélem sikerül kideriteni az okát.

Nem érthetetlen ok az emberhiány miatti elmenetel, lásd események magyarázata. Ez nem hiba, ez a játék helyes működése.

All times are GMT +1. The time now is 03:37.