![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Köszi, felírva, a hosszú-hétvége után meglesem, addig csak stand-by módban üzemelek... ;)
|
Hali !
Nekem volna egy pár kérésem a párbajjal kapcsolatba: Először is, ha a párbaj mondjuk este 8-ra van kiirva akkor még sose sikerült 8 óra 1 perc 20 másodpercnél hamarabb belépni a párbajba. Ráadásul az első kör már 8:03 kor van és pont abba a másfél percbe kell a legtöbb mindent megcsinálni ! Másik, ha még nem indul el a párbaj akkor belök egy hibaüzenetes ablakot, onnan vissza kell lépni és megint mindent előről bepötyögni, nem lehetne esetleg, hogy amíg nem kezdődik el addig csak egy gombot kelljen nyomogatni, hogy belépés, ahhelyet, hogy beírjam 2x 3x a felhasználói nevet jelszót és a legördülőnél a belépés párbajba ? |
Quote:
|
Quote:
|
13:09 kör történő körváltáskor történt egy furcsa hiba, support@hodito.hu cimre irtam meg, mert képeket is mellékeltem a jobb érthetőség miatt
|
Üdvözletem
épp most történt, h már fentebb emlitett probléma lépett fel. A szövim épp most vette észre, h 1k pacija eltünt. Nem haltak meg, nem mentek támadni, és nem is írt a rendszer semmi üzenetett, h kevés lenne-e a hely, vagy tűzgolyó, szóval semmi válasz (ja meg nem is adta el őket) nem tom h ez megoldható probléma-e, de nagyon remélem a szövim telóról játszik már elég régóta, költözködés miatt, azért én irok |
Hasonló probléma volt a szövetséges országnál is.
Érthetelten okok miastt elment 6000 varija és 2000 tolija, pedig müködött mint két épület, foglalkoztatotság 64 % volt.. (szabad helyek is megvoltak a templomokban) Képekkel együtt elküldtem, remélem sikerül kideriteni az okát. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:37. |