![]() |
Quote:
Ezzel meg a toli elfem szállna vitába simán! Még hogy nem lehet elég kocsmát építeni!:eek: Ha nem a kimondott lopkodás a cél, 20-25% kocsmával már elég szép védelmed van a tolik ellen, azt már csak egy elég élezett feles lopja át, de ki lehet hozni 30-35% kocsmát is és azon pedig már csak egy két ember megy át csoportszinten. És a legjobb pénzszerzés egy elfnek a tekercsLOPÁS, esetleg csoportfüggően a rúnalopás. Szóval a megoldás ahogy írták előttem is, építs még kocsmát. Sok-sok kocsmát. |
Kösz a segítséget, azt hiszem, kicsit túlságosan ideológiai alapon közelítettem az elfhez.
|
Quote:
|
Tekilopás ellen az a legjobb, ha te vagy a csoportban a legdurvább tolvaj, erős szövetségesekkel. :D
|
Quote:
A legdurvább nem mindig nyerő! |
ha már itt tartunk, az a biztos, ha egyedül vagy egy csoportban. Akkor tuti nem lopnak le. :D
|
Én mint tolis, a sötét oldalról szólnék hozzá a témához :P
Először is, törptől elsősorban nyersit lopok, csak másodsorban tekit, akkor is csak a kopás miatt... Vagyis ha van más préda, akkor azt viszem el, mert tisztába vagyok azzal milyen idegesítő. Háború esetén persze más a tészta, akkor épp azért lopom a tekit, mert tudom milyen idegesítő. ;) De kérdem én, kitől lopja szerencsélen toli a tekiket? Gnómtól lehetetlen, Óriástól alig jön, Hullának meg nincs.... Lehet Embertől is hozni, meg Orktól, na puff....ennyi ja Elfet, Félelfet felejtsük el :P A másik a diplomácia... A többiek már bolondnak néznek, annyi MNT-m van, mert mindíg kiderül, hogy a törpe tulajdonképp törpilla, vagy törpicur... ( Na ilyenkor szokott jönni egy (jobban) kihegyezett (félelf) ori, aki meg röhögve kifoszt én meg szidom magam a lágyszivűségem miatt... ) Szóval meg kell tanulni élni ezzel és vagy leütni a tolit, vagy megdumálni, vagy annyit termelni, hogy pótolni tudd a tekit... És jó ha tudod, abból tudom megvenni a drága nyersit, amit kirax, hogy eladom a tekit amit ellopok tőled :D Amit meg te veszel meg abból a zséből, amiből megvettem a nyersid... :D vleee... belebonyolódtam.... :P |
Quote:
Hy:))) Én ott szeretnék Ork lenni ,ahol te toli:))) |
Quote:
|
Ahol én játszom ott neméri meg pl:nyersit lopni...
|
All times are GMT +1. The time now is 22:18. |