Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tippek törpe országoknak... Stratégiák törpékkel... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=167)

track 06-14-2006 08:55

[quote=csunyabogar
ha érdekel, elküldöm priviben, hogy néz ki a törpém 790 hekin. :)[/QUOTE]

érdekelne!! én is elküldöm az én törpém hogy áll közel 1k hekihez:D mert még nincs annyi de napokon belül ott lesz:D

Bogár 06-14-2006 09:16

oks. hová küldhetem? itt nem tudok privit küldeni neked...

track 06-14-2006 18:58

emailra küld -->track@vipmail.hu

Rántotta 08-09-2006 20:39

Én törppel kezdtem hódítózni és varis akartam vele lenni:) el kezdtem varikra gyúrni úgy 200 hekin lett is 5500 de egyszer egy ember tolis 2 nap alatt szétszedett. 5. szintre nem jó a törpe mert nagyon előtérbe jön a hátránya hiába lehet 50%-os lakástudományban meg hadisban 40% ha jön egy tolvaj amie egyből elszedi a a tekiket, de az 1. szinten már jól megférnek a törpék a gnómok és az elfek meg az óriások mellett

karesz6 08-11-2006 14:46

Sztem 5. szinten is jó a törpe. Az egész fajnak sztem épp ez a lényege hoghy nagyon magas a tűréshatára. Szinte mindent azonnal tud pótolni mert annyi pénze van. Arra azonban oda kell figyelni hogy a tekilkopások ne okozzanak nagy kárt vagyis mozgásteret hagyni a férőhelyekkel. Pl.:mindigi hagyni annyi hejet a barakkokban hogyha elmegy a lakiteki fele ne menjen el egység vagy legalábbis ne sok. A tolik ellen tényleg nem lehet mit kezdeni viszont Ha eggy toli durvában rááll a tekijeidre javaslom hagyd hagy lopja és ne pótold ujra. Arra mindig lessz pénz hogy kipótolja esetleg a gabonát vagy akármi van és amikor már 1 hete mindenből nagyon kevés tekid van a raktárad teljes tartalma meg folyamatosan a piacon és sok pénz sincs az oridban (az is mind piac) Akkor nincs az a pofátlan tolvaj aki le ne kattanna rólad 1-2 nap alatt. Kivárod amig minden elcsendesedik tekiket vissza és éled tovább életedet.:D nekem ez eddig bevállt.

Bogár 08-11-2006 14:51

nem értem, miért várod, hogy elhordja a tekijeidet? :D
ha már úgyis számolsz azzal, hogy lenulláz, miért nem pakolsz ki már egyből a piacra?

karesz6 08-11-2006 14:58

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
nem értem, miért várod, hogy elhordja a tekijeidet? :D
ha már úgyis számolsz azzal, hogy lenulláz, miért nem pakolsz ki már egyből a piacra?

MErt ritka az a toli aki pofátlanul sok tekit visz el és azért az se árt ha van 30 as lakitekim meg hasonlók. :D csak azt akartam modani hogy sztem törpel feltétlenül számolni kell azzal hogy kitekiznek különben kellemetlen meglepetések érhetnek.

exair 08-11-2006 15:42

add el az osszes vedelmed, vegyel lovakat es tamadj be 3 sereggel neki, akkor is el szoktak csendesedni.. :D

Synkel 08-11-2006 16:09

Quote:

Originally Posted by exair
add el az osszes vedelmed, vegyel lovakat es tamadj be 3 sereggel neki, akkor is el szoktak csendesedni.. :D

Legfeljebb visszamegy egy szövi 20 sereggel, de az még nem olyan nagy gáz, fő, hogy tuti messze lesznek tőled:)

Mapda 09-28-2006 18:21

Eladni a védelmet nem feltétlenül tanácsos.

All times are GMT +1. The time now is 10:30.