![]() |
[quote=csunyabogar
ha érdekel, elküldöm priviben, hogy néz ki a törpém 790 hekin. :)[/QUOTE] érdekelne!! én is elküldöm az én törpém hogy áll közel 1k hekihez:D mert még nincs annyi de napokon belül ott lesz:D |
oks. hová küldhetem? itt nem tudok privit küldeni neked...
|
emailra küld -->track@vipmail.hu
|
Én törppel kezdtem hódítózni és varis akartam vele lenni:) el kezdtem varikra gyúrni úgy 200 hekin lett is 5500 de egyszer egy ember tolis 2 nap alatt szétszedett. 5. szintre nem jó a törpe mert nagyon előtérbe jön a hátránya hiába lehet 50%-os lakástudományban meg hadisban 40% ha jön egy tolvaj amie egyből elszedi a a tekiket, de az 1. szinten már jól megférnek a törpék a gnómok és az elfek meg az óriások mellett
|
Sztem 5. szinten is jó a törpe. Az egész fajnak sztem épp ez a lényege hoghy nagyon magas a tűréshatára. Szinte mindent azonnal tud pótolni mert annyi pénze van. Arra azonban oda kell figyelni hogy a tekilkopások ne okozzanak nagy kárt vagyis mozgásteret hagyni a férőhelyekkel. Pl.:mindigi hagyni annyi hejet a barakkokban hogyha elmegy a lakiteki fele ne menjen el egység vagy legalábbis ne sok. A tolik ellen tényleg nem lehet mit kezdeni viszont Ha eggy toli durvában rááll a tekijeidre javaslom hagyd hagy lopja és ne pótold ujra. Arra mindig lessz pénz hogy kipótolja esetleg a gabonát vagy akármi van és amikor már 1 hete mindenből nagyon kevés tekid van a raktárad teljes tartalma meg folyamatosan a piacon és sok pénz sincs az oridban (az is mind piac) Akkor nincs az a pofátlan tolvaj aki le ne kattanna rólad 1-2 nap alatt. Kivárod amig minden elcsendesedik tekiket vissza és éled tovább életedet.:D nekem ez eddig bevállt.
|
nem értem, miért várod, hogy elhordja a tekijeidet? :D
ha már úgyis számolsz azzal, hogy lenulláz, miért nem pakolsz ki már egyből a piacra? |
Quote:
|
add el az osszes vedelmed, vegyel lovakat es tamadj be 3 sereggel neki, akkor is el szoktak csendesedni.. :D
|
Quote:
|
Eladni a védelmet nem feltétlenül tanácsos.
|
All times are GMT +1. The time now is 10:30. |