![]() |
Quote:
|
Quote:
5%/lopás ha messzebb van kevesebb, ha a tolinak kevesebb tekije van adott tudományból mint a szenvedő félnek akkor is kevesebb |
és 5% lopással kb mennyit tud vinni,40% ot??...mert én is 30%-40% ot mondtam előszőr,és az a 40% is csak akkor van ha jo arányban tart tekiket a fél-elf...
|
40% reális
|
Igy van 30-40%. Én legalábbis ezt tapasztaltam.
|
az 5% per lopás reálisnak tűnik, számoltam is egyet, a szerint is annyi jött
viszont egy feles abban az esetben is 0.95^17=0.418 elviszi a tekid 58%-t de csak ha közel van, nagyon közel:D |
igen de ez csak akkor van ha közel van,és jo a tekieloszlása ami elég ritka,ezesetben beszéjünk inkább ugy hogy 40% ot visz...
|
De az eredeti felvetés az az hogy kéne-e uj tolvajakcio:D...én továbbra is kitartok a "nem" -em mellett...méghozzá azért,merthogy a tolvaj (mint ahogy eddig is számoltuk pl tekinél) most is röhelyesen nagy kárt tud okozni(ellopja a tekercsaid 40% át...gyengébb lesz a sereg,a varik,a tolik,kevesebb termelés,közben el is vándorolnak,stb.)
|
Eszembe jutott egy őrült ötlet, szóval ne feledjétek ez csak vicc :D
Egy olyan tolvaj akció kéne, ami kismértékben megváltoztatja az intézőt :D Na azzal aztán lehetne károkat csinálni. :D :D :D |
Quote:
Felőlem legyen, de mindenki csak és kizárólag a TE intéződet fogja állítgatni, ok?;) |
All times are GMT +1. The time now is 01:47. |