![]() |
álam ilyenkor az jön, hogy egy tűzgolyesz, és általában az első az még arányos, de abból következtetek, mindig a legtöbbet, és ha még úgy is bemegy nekimegyek:D
de csak ha előtte ártott, mert csak úgy elfbe nem kötök bele én se. |
Igen, bár eléggé "játékosfüggő", sokat számít, hogy a tulaj mennyire ért hozzá, lehet nagyon jól, és lehet kegyetlen rosszul vinni az elfes orit. Lehetséges, hogy1-2 alkalommal beütsz, de úgy megtudják torolni, hogy ember legyen a talpán, aki utána összekaparja magát... :D :D :D :D :D
|
ez bármelyik fajnál megeshet itt csupán az a különbség, hogy nem tudod mivel mit tud torolni;)
|
Quote:
|
de: a biztos halál:D
|
Quote:
|
végülis igaz;):)
|
Quote:
nah de nekem ez sose jut eszembe:) látom a gömbjén, hogy ember, de nem kapok észbe, hogy jajj valyon van tükörpajzsa???:) |
A hulla a legrosszab egyedül esélye sincs hisz azt se tudja milye van annak akit támad :D
Én is az voltam először nem volt szövim és folyton felfedeztem azt hittem az a jó ha elől vagyok :D 400. hely körül 1000 elittel támadtam de sohase sikerült :D Sztem ezér rossz mámint h nem tud se varizni se tolizni :( |
Quote:
A következő körben amikor dezertált a serege kiderült hogy helytartója sincs. :D A hullánál csak egy rosszabb van, az agyatlan hulla. :D :D :D |
All times are GMT +1. The time now is 18:02. |