![]() |
Quote:
|
Quote:
nem irom le az mf-et,mert kiválóan lehet vele lenni, pénzigényesebb mint egy szövi, de inkább mf mint egy szar szövi |
Én is szövi párti vagyok.:) Annak idején nagyon sokat tanultam tőlük elég ütőképesek voltunk és sokszor kihúztuk egymást a kakiból.:D
|
Hát én úgy vagyok vele, hogy eddig ahányszor bekerültem egy szövibe, mindig megszivtuk. A társaság jó volt, de senki se azt csinálta, amit kellett volna, úgyhogy hamar elnáspángoltak minket. Ezért is maradok MF, és nem kell idegeskednem más hibája miatt, Na meg a pénzt se kell senkivel megosztanom;)
Tehát nálam az MF a befutó |
Én is inkább az mf mellett szavazok,de az tény hogy egy jo szövi sokkal erősebb tud lenni(de csak egy viszonylag jo szövi)...
|
Quote:
Előbb megyek neki egy mf-nek, mint egy olyan szövinek, ahol a tagok közel vannak egymáshoz ;) |
Quote:
A szöviben sztem több pénzt lehet kaszálni, legalábbis én jobban éltem úgy mint mf-ként:) Meg a karaván se rossz, amit küldenek, ha nem vagyok és kajáért kiállt a nép:D:D |
Quote:
|
Quote:
Márpedig ha tudod hogy mit, miért, mikor csinálsz akkor igen jó szövi kell, hogy kicsináljanak. A szövis hadi fölény (+150% vs +40%) az esetek 95%-ban csak elmélet. Valami mindig közbejön nekik. Hol a táv, hol a seregösszetétel stb. :) Ezért én azt mondom ha az alapokat kitanultad nyugodtan tolhatod szólóban. :) A legfontossab talán a jó célpont kiválasztása. :D Persze nem mindegy milyen fajjal játszol + egyéb tucatnyi szempont. |
Jaja ne nézzétek le az mfeket, mert én is az vagyok:o
|
All times are GMT +1. The time now is 07:34. |