Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Szövivel vagy nélküle? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1632)

Synkel 04-23-2007 20:00

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 88245)
azért ez nagyon nagy túlzás hogy mindenkinek egyszerre kell fent lenni... nagy előnye van annak ha majnem minden orában tud lőni valaki egy távolt,esetleg szembemenni az ellennel ha már nem tud segitséget küldeni... és elég csak a föbb időszakban bent lenni mind a 4en... nem olyan könnyen sebezhető egy szvöi ha leverik az egyik tagot, persze mindenkinek van gyenge pontja, de azért ha levernek vkit a szöviben nem kell eltemetni rögtön őket, mert úgyanúgy ők is visszavernek vkire és akkor hol is tartunk??? ha meg egy szöviben ha le is vernek vkit és maradék 3 nem tud visszaütni egy értelmeset, akkor nagy gondok vannak:D
én mai napig azt mondom hogy egy közepesen erős orikból álló szövi, egy erős mf-et simán lever, ha normálisan jáccanak (nem csak napi 1 belépés meg hasonlók...),
a klasszikus felállást nézve is az 1toli,1vari 2hadiban. a hadik rögtön
erősebbek 10%al, mint az mf még akkor is ha a vari meg a toli betonozodik... egy közepesvari simán tudja ártozni az mf-et és egy közepestoli is simán befér egy mfhez. a másik pedig ami nem elhanyagolható, hogy egy szövinél a hadik felváltva tudnak támadni, így ha csak 1szövi sereggel férnek be, akkor is általában megoldható hogy óramű pontosággal vmelyikük inditsa a szövi sereget 4körönként, míg egy mfnél mindig van szinte holt időszak, amikor nem tud indulni/kisérni

Az mf beveri földre a szövi tolisát, egyik le, másik felfele távolodik, és vége a stratégiádnak. Ha a hadisok visszaütik a földet, akkor meg még rosszabb a helyzet... Ne írjátok le az mf-et.

Kutyuleee 04-23-2007 20:06

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 89773)
Az mf beveri földre a szövi tolisát, egyik le, másik felfele távolodik, és vége a stratégiádnak. Ha a hadisok visszaütik a földet, akkor meg még rosszabb a helyzet... Ne írjátok le az mf-et.

heki függő, de 4-5ön ha beveri földre a tolist attól tolis úgyanúgy tudja szivatni, és ezzel csak feljebb kerül megadva a hadisoknak felfele támadást... ha én vagyok az egyik hadis hülye lennék leütni földre, mészár/puszti csoport függö hogy melyik inkább...
nem irom le az mf-et,mert kiválóan lehet vele lenni, pénzigényesebb mint egy szövi, de inkább mf mint egy szar szövi

Rudi 04-26-2007 10:39

Én is szövi párti vagyok.:) Annak idején nagyon sokat tanultam tőlük elég ütőképesek voltunk és sokszor kihúztuk egymást a kakiból.:D

oggy 05-04-2007 21:57

Hát én úgy vagyok vele, hogy eddig ahányszor bekerültem egy szövibe, mindig megszivtuk. A társaság jó volt, de senki se azt csinálta, amit kellett volna, úgyhogy hamar elnáspángoltak minket. Ezért is maradok MF, és nem kell idegeskednem más hibája miatt, Na meg a pénzt se kell senkivel megosztanom;)
Tehát nálam az MF a befutó

Dus 05-06-2007 09:27

Én is inkább az mf mellett szavazok,de az tény hogy egy jo szövi sokkal erősebb tud lenni(de csak egy viszonylag jo szövi)...

Valezius 05-06-2007 09:48

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 92906)
Én is inkább az mf mellett szavazok,de az tény hogy egy jo szövi sokkal erősebb tud lenni(de csak egy viszonylag jo szövi)...

A közepes szövi is erős tud lenni, abból kifolyólag, hogy az ellenfél nem tudja, hogy ez jó szövi vagy sem ;)

Előbb megyek neki egy mf-nek, mint egy olyan szövinek, ahol a tagok közel vannak egymáshoz ;)

Fefe013 05-06-2007 09:56

Quote:

Originally Posted by oggy (Post 92689)
, Na meg a pénzt se kell senkivel megosztanom;)

A szöviben sztem több pénzt lehet kaszálni, legalábbis én jobban éltem úgy mint mf-ként:)
Meg a karaván se rossz, amit küldenek, ha nem vagyok és kajáért kiállt a nép:D:D

Fefe013 05-06-2007 09:58

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 92908)
A közepes szövi is erős tud lenni, abból kifolyólag, hogy az ellenfél nem tudja, hogy ez jó szövi vagy sem ;)

Előbb megyek neki egy mf-nek, mint egy olyan szövinek, ahol a tagok közel vannak egymáshoz ;)

Ez igaz, ha már közel vannak egymáshoz, abból annyi lejön, h nem teljesen amatőrök, de ez még nem jelent semmit, de én se az ilyenekbe kötök bele szívesen:D:D

Artúr 05-06-2007 14:06

Quote:

Originally Posted by System (Post 84718)
Arra a kérdése várnám a választ és az érveléseket,merthogy nehezen tok dönteni,hogy sztetek szöviben érdemes-e nyomulni?Vagy a magányosok vannak előnyben?

Én általában mf-t játszom (hadis-varist), bár próbáltam szöviben is de nekem nem jött be. Nehéz volt összehangolni egy-egy közös akciót. Máshol is lehet ez gond, mert 3 éves hódos pályafutásom alatt 3, azaz három olyan jól együttműködő profi kiélezett szövetséggel volt dolgom akik tényleg jól kombináltak. (Ebböl következőleg "kicsit" meg is izzasztottak :D ) Viszont jó sok egymástól messze lévő, nem együtműködő szövivel találkoztam. (felsőbb szinteken is).

Márpedig ha tudod hogy mit, miért, mikor csinálsz akkor igen jó szövi kell, hogy kicsináljanak. A szövis hadi fölény (+150% vs +40%) az esetek 95%-ban csak elmélet. Valami mindig közbejön nekik. Hol a táv, hol a seregösszetétel stb. :)

Ezért én azt mondom ha az alapokat kitanultad nyugodtan tolhatod szólóban. :) A legfontossab talán a jó célpont kiválasztása. :D

Persze nem mindegy milyen fajjal játszol + egyéb tucatnyi szempont.

Kill 05-06-2007 14:23

Jaja ne nézzétek le az mfeket, mert én is az vagyok:o

All times are GMT +1. The time now is 07:34.