Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Q- csoportba várjuk a profi játékosokat szeretettel csatázni:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1612)

Pax Hungaricum 04-03-2007 12:03

Mi az hogy 'lufi'? Aki gyorsan megy felfelé? Ha igen, akkor miért nem rakéta? :)

Ati 04-03-2007 12:11

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 84553)
Mi az hogy 'lufi'? Aki gyorsan megy felfelé? Ha igen, akkor miért nem rakéta? :)

A lufi az, aki gyorsan megy felfele, de belül üres, és ezáltal bármikor kipukkanhat. :) Értsd: mész, mész, mész felfele, de az égvilágon semmi védőerőd nincs, más körülmények között már régesrég többtucatszor megtámadtak volna, és semmi nem marad az országból, de most szerencséd volt, mert még nem szúrt ki senki magának.

Serg 04-03-2007 21:03

Sziasztok!Végigolvastam a hozzászólásokat és rá kellett jöjjek hogy nem vagyok profi,ergo nem is mehetek ebbe a csopiba.

Remedy 04-03-2007 21:27

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 84786)
Sziasztok!Végigolvastam a hozzászólásokat és rá kellett jöjjek hogy nem vagyok profi,ergo nem is mehetek ebbe a csopiba.

Kellett Neked ennyit olvasni, ezt en is megmondhattam volna.... :)

Penya 04-03-2007 22:20

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 84310)
jelenleg több orim is van, és nagyjából az összessel vegetálok, úh van időm. csak kérdezni kell. :)

Majd jól megváglak ha csak vegetálsz :P

A lufiknak meg örüljetek valahol még az sincs :) Jobb mintha fedezni kéne főleg napi 8 körrel

Bogár 04-04-2007 14:34

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 84800)
Majd jól megváglak ha csak vegetálsz :P

A lufiknak meg örüljetek valahol még az sincs :) Jobb mintha fedezni kéne főleg napi 8 körrel

perpill az 5-ből 4 orimmal fedezgetek, mert nincs más választásom, az ötödikkel meg ülök egy helyben, és várom, hogy mit hoz a jövő.

mi ez, ha nem vegetálás? :)

Wizard 04-05-2007 11:32

ja, ezek a lufi országok nekem is tetszenek. elég könnyű megtalálni őket, meg aztán nincs is mivel védekezniük.
szerintem az is problém, hogy a lufik még nem tudnak játszani és ráadásul nem is kérdeznek. élnek valami álomvilágan, ahol lovasok vágtatnak a fennsíkon, nyilasok figyelnek az erdőből, elitek masíroznak stb. stb. Pedig azt kellene látniuk, hogy ez a játék inkább a számokról szól. a hódító körökre osztott stratégia és nem valami gyűrűkura látvány film, ahol mindig a jó nyer.
Meg egyáltalán, ki a jó?

lll 04-05-2007 13:11

Quote:

Originally Posted by Wizard (Post 85035)
ja, ezek a lufi országok nekem is tetszenek. elég könnyű megtalálni őket, meg aztán nincs is mivel védekezniük.
szerintem az is problém, hogy a lufik még nem tudnak játszani és ráadásul nem is kérdeznek. élnek valami álomvilágan, ahol lovasok vágtatnak a fennsíkon, nyilasok figyelnek az erdőből, elitek masíroznak stb. stb. Pedig azt kellene látniuk, hogy ez a játék inkább a számokról szól. a hódító körökre osztott stratégia és nem valami gyűrűkura látvány film, ahol mindig a jó nyer.
Meg egyáltalán, ki a jó?

én vagyok a jó:D :D

Andrew 04-05-2007 15:04

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 85061)
én vagyok a jó:D :D

és a szerény is:rolleyes:

lll 04-06-2007 01:06

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 85093)
és a szerény is:rolleyes:

csak egy picit:rolleyes: :rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 23:53.