![]() |
Quote:
|
a 3-2 kb olyan eredmény, mint a 0-0. a Manchester-nek így is úgy is elég lenne 1 döntetlen.
( természetesen a meccs élvezhetősége szempontjából a 3-2 messze jobb eredmény. ) 3-2 esetében viszont elég lenne egy 0-0-ás döntetlen is Milánóban a továbbjutáshoz. |
Van akinek jó har van akinek nem ez az eredmány:)
Spec. igazad lett csak bele-bele pillantani tudtam.. Az első gólról lemaradtam, csak onnan tudtam meg hogy a haverom kapta az sms-eket:p Milán drukker.. A végét láttam a Milan betegség megint előjött.. MEccs előtt MU győzelmet jósoltam az első félidő képe alapján meg Milán győzelmet.. fura- A 3-2 nem olyan mint a 0-0, márcsak ha ránézel látod:D A lényeg a milán gól kényszerbe van, az MU imád kontrázni... Jó meccsnek ígérkezik.. Ha milán tuti tovább akar menni jobb ha 2-t rúg, mert a végén tuti kap egyet:p |
a MU-nak jó egyértelműen az eredmény,mert így a Milan-on van győzelmi kényszer :)
azért nem hinném h a MU X-re játszana ;) Rio meg Vidics felépül és máris nem lesz "ilyen" a védelem,mint amilyen az első meccsen volt :) Glory,Glory ManUtd :) |
Quote:
Arról nem beszélve, h elég csíra az előny:( Egyet tudok, h nem akarok BL döntőbe 2 angol csapatot látni! uncsiiiii lenne! |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Viszont a vágyunk teljesült!!! Nem lesz angol döntő!!! :D Helyette Liverpool-Milan ! :D Spec én a milannak drukkolok majd.. |
én, mint 2 (vajon 2? :o) évvel ezelőtt is, a Milan ellen. :p
|
Quote:
én meg cukkolom h a Liverpool a fekete ló.... és a történelem megismétli önmagát... apropo a 99-es MU-Bayern-t én sem feledem el ;) akko még MU drukker voltam.. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:41. |