![]() |
szerintem jó ötlet.
mármint az, hogy csonka szöviket vegyük úgy mintha a hiányzó tagok SZ-ek lennének, igy csak védelemre lenne (egyke tagnak is már) 30/20/10% csak katonai támadásokra.
ezt támogatom. |
Quote:
mindamellett, ezt ma is megtehetik, hogy megkérnek egy havert hogy regizzen orit, amit csak szabira kell tegyen, így lehet csak 2 tag van akik jól együtt működnek, de kapnak bónuszt:) |
Quote:
Ez mindenképp felejtős. |
Quote:
|
Quote:
|
No, mindent végigolvastam.
A támadásra a bónusz azt hiszem, hogy teljesen felejtős. Ha nagyobb támadóerőt szeretnél, akkor vegyél be mégvalakit a szövetségbe. Amit elképzelhetőnek tartok, az a védelmi bónusz kiterjesztése ezekre a szövetségekre is, a szabin lévő tagok mintájára. Ennek az oka nagyon egyszerű: ma is megteheted, hogy egy amúgy nem játszó haver országát beveszed a szövibe, ő pedig szabizza magát, és úgy is marad az idők végezetéig. Ezzel a módosítással az ilyen okok miatt szabin lévő országok feleslegessé válnának. Más konkrét okot nem látok a változtatásra. |
Nem támogatom ha valaki bónuszt akar akkor legyen mf ,ha szöviben akarnak játszani keressék meg hozzá a tagokat ,teljesen irreális szerintem hogy bár csak ketten vannak olyan mintha négyen lennének.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:27. |