Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   szövi nem 4 fővel (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1554)

asher 08-27-2007 18:38

szerintem jó ötlet.

mármint az, hogy csonka szöviket vegyük úgy mintha a hiányzó tagok SZ-ek lennének, igy csak védelemre lenne (egyke tagnak is már) 30/20/10% csak katonai támadásokra.

ezt támogatom.

Burning 08-30-2007 05:04

Quote:

Originally Posted by asher (Post 120944)
mármint az, hogy csonka szöviket vegyük úgy mintha a hiányzó tagok SZ-ek lennének, igy csak védelemre lenne (egyke tagnak is már) 30/20/10% csak katonai támadásokra.

ezt támogatom.

természetesen, ha egyedül van mf lesz mert 40% jobb mint 30:)
mindamellett, ezt ma is megtehetik, hogy megkérnek egy havert hogy regizzen orit, amit csak szabira kell tegyen, így lehet csak 2 tag van akik jól együtt működnek, de kapnak bónuszt:)

Ati 02-05-2008 16:44

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 88550)
mondjuk, akkor Atiéknak kéne két új oldalt csinálni, hogy triumvirátus, és duó vagy akárhogy is neveznénk...

Ez mindenképp felejtős.

Ati 02-05-2008 16:51

Quote:

Originally Posted by maccos (Post 110987)
Ez jó ötlet, nekem tetszik, de a másik irányba (több tag) is kellene bővíteni, de persze azért keretek között. Mondjuk: van a szövetség vezérénél egy plusz épület, ami a követség. Minél több van, annál többen lennének egy szövetségben. Ezért minden újabb követség 10%-kal több nyersanyagba kerülne.
Így kezdődne ez:
Követség száma Fa Kő Agyag
  1. 100 100 100
  2. 110 110 110
  3. 121 121 121
És ez folytatódna tovább a századikig. Innét már nem lehetne többet építeni.

Ez szintén felejtős.

Ati 02-05-2008 16:56

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 111912)
Szerintem nagyon jó ötlet lenne kicsit életképesebbé tenni a csonka szöviket, de kár lenne tulbonyolítani a dolgokat. Kapjanak ugyanúgy 10-20-30% bónuszt ezek a szövik mint ahogy a szabis szövitag után van de ez járjon a támadásra is.

Miért járjon a támadásra? Ha erősebb sereggel akar támadni, mint ami neki van, akkor vigye a szövetségesét is. Ne azzal akarjon plusz támadóerőt szerezni, hogy kevesebben vannak szöviben.

Ati 02-05-2008 17:05

No, mindent végigolvastam.

A támadásra a bónusz azt hiszem, hogy teljesen felejtős. Ha nagyobb támadóerőt szeretnél, akkor vegyél be mégvalakit a szövetségbe.

Amit elképzelhetőnek tartok, az a védelmi bónusz kiterjesztése ezekre a szövetségekre is, a szabin lévő tagok mintájára.

Ennek az oka nagyon egyszerű: ma is megteheted, hogy egy amúgy nem játszó haver országát beveszed a szövibe, ő pedig szabizza magát, és úgy is marad az idők végezetéig.

Ezzel a módosítással az ilyen okok miatt szabin lévő országok feleslegessé válnának.

Más konkrét okot nem látok a változtatásra.

Serg 02-09-2008 15:57

Nem támogatom ha valaki bónuszt akar akkor legyen mf ,ha szöviben akarnak játszani keressék meg hozzá a tagokat ,teljesen irreális szerintem hogy bár csak ketten vannak olyan mintha négyen lennének.

Ati 02-09-2008 19:59

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 157498)
Nem támogatom ha valaki bónuszt akar akkor legyen mf ,ha szöviben akarnak játszani keressék meg hozzá a tagokat ,teljesen irreális szerintem hogy bár csak ketten vannak olyan mintha négyen lennének.

E helyett tehát jobb ötletnek tartod, hogy fiktív országokat regisztálnak, amiket bevesznek a szövibe, és szabira tesznek, hogy elérjék ugyanezt az eredményt. Miért jobb ez?

stampi 02-09-2008 20:02

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 88889)
Nekem továbbra is az a véleményem, hogy vagy mf, vagy szövitag. A szövi pedig max 4 taggal rendelkezik. Aki úgy akar játszani, hogy nem használja ki a 4 tagú szövi lehetőségeit legyen mf, vagy ne akarjon bónuszt.

Szerintem is itt az igazság. Ha valaki szövizik, akkor szövizzen. Úgy kell csinálni a szövit hogy az erős legyen. Ha nem tudja akkor majd megtanulja, ha elégszer beütögetik a szövit az mf-k. Az mf-nél is kellene adni a gyengébbeknek akkor még plusz bonust, mert nem bírtak elég erős orit csinálni. Nem? Szóval így jó ahogy van. Aki szövizik, az tudja hogy szöviben van, segítsék egymást a lehető legjobban. Ha meg nem megy akkor bontsanak szövit és legyenek mf-k.

Remedy 02-09-2008 20:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 157553)
E helyett tehát jobb ötletnek tartod, hogy fiktív országokat regisztálnak, amiket bevesznek a szövibe, és szabira tesznek, hogy elérjék ugyanezt az eredményt. Miért jobb ez?

Hany ilyen letezik? Bevallom, nekem sose jutott eszembe az ilyen, es nem nagyon lattam ilyen szovit se... :)

All times are GMT +1. The time now is 02:27.