Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Új faj vagy fajmódosítás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=154)

Davalon 02-07-2006 11:17

Quote:

Originally Posted by LotR
4,5-szeres és már tetszene is:p

LotR, én 4 és felet látok;) :D :D

Xeper 02-07-2006 14:22

Quote:

Originally Posted by Davalon
LotR, én 4 és felet látok;) :D :D

és a te számrendszeredben a négy és fél nem egyezik meg a 4.5-tel? wow :)

Davalon 02-07-2006 14:42

Quote:

Originally Posted by Xeper
és a te számrendszeredben a négy és fél nem egyezik meg a 4.5-tel? wow :)

xeper... 5 volt írva. LotR javasolta a 4.5-öt. Erre én visszamenőleg módosítottam, és beírtam 4.5-öt (az 4 és fél...). Majd utána közöltem, hogy "de isze 4 és fél van írva!"

Aztán máskor udvariasabban, mert rád ülök teljes vértben és nézegethetsz:mad:

Xeper 02-07-2006 15:09

Quote:

xeper... 5 volt írva. LotR javasolta a 4.5-öt. Erre én visszamenőleg módosítottam, és beírtam 4.5-öt (az 4 és fél...). Majd utána közöltem, hogy "de isze 4 és fél van írva!"

Aztán máskor udvariasabban, mert rád ülök teljes vértben és nézegethetsz:mad:

Mert annyira látszik hogy te mit módosítgatsz a hozzászólásaidban utólag... aztán ezen nehogy megsértődj ha nem érti más, csak ti :confused: . Szerintem abszolut nem voltam durva. Amúgy jól bírom a terhelést, ha gondolod gyere :p

Davalon 02-07-2006 15:14

csak onnan látszik, hogy LotR beidézte az eredetimet, és azóta más lett:) Persze, nem könnyű észrevenni, de felelőtlenül kétségbe vonni ezért a másik épelméjűségét azért durva. :D Olvasni kellett vóna, ha má beszósz;) Amúgy nem haragszom, ez nem a Hódító:D

Xeper 02-07-2006 17:33

Quote:

csak onnan látszik, hogy LotR beidézte az eredetimet, és azóta más lett:) Persze, nem könnyű észrevenni, de felelőtlenül kétségbe vonni ezért a másik épelméjűségét azért durva. Olvasni kellett vóna, ha má beszósz;) Amúgy nem haragszom, ez nem a Hódító:D

Ok, tényleg az én hibám, legközelebb minden idézetet végigolvasok (hiába az volt az előző hozzászólás), és összehasonlítom az eredetivel -nehogy félreértés legyen belőle... meg amúgyis, legközelebb még cinikus megjegyzést sem teszek, mert az beszólásnak minősül.
Mea culpa
Örök tisztelettel:
Xeper :)

Davalon 02-07-2006 18:49

rendben, varázsoltam Rád egy napsütést:)

Artúr 02-08-2006 13:48

Visszatérve a topic eredeti témájához, mit szólnátok ha az embert úgy módosítanánk, hogy az óriáson kívül másik varis fajnak legyen alkalmas?

Ilyesmihez mit szólnátok:

Lakiteki: 40%
Haditeki: 40%
Mágiateki: 40%

Specvari: Tükörvarázs: Minden ellene indított TOLVAJ akciót visszatükröz, kivéve, ha a támadó tolvajlási ereje nagyobb mint az ő tolvajerejének 5x-öse.

Előnyök: A varázslók 15%-al erősebbek.
10%-al kissebb élelemfogyasztás.
A tudományágakban alapból 10% (15%, 20% ?) búnusza van (tekik nélkül).

Hátrányok: +30% veszteség támadás esetén.
Az építési költség 50%-al magasabb.

Kössz a figyelmet, és (a remélhetőleg konstruktív) véleményeket.

Davalon 02-08-2006 13:54

Szia Artúr és köszi, hogy hozzászólsz a topic-hoz:) Már többen jelezték nekem, topic-on kívül is, hogy akkor az ember valójában lehetne kicsit varisabb, az óriás mellé. Én most már hajlok erre is, csak a spec.varázsának elsősorban más legyen a neve, mert a tükörvarázst odaadtam a félszerzetnek:) A többin elkezdek gondolkodni, mihelyst lesz egy kis időm és hátha addig még más is hozzászól:)

Artúr 02-08-2006 13:58

A specvari neve lehet akármi. Én kissebb falatnak látom egy már meglévő faj módosítását mint új faj bevezetését. Ráadásul most van 3 tolisnak való faj (félelf, elf, ember) így viszont lenne 2 tolisnak, két varisnak való. Egyensúly....

All times are GMT +1. The time now is 04:59.