Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Paypal (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1533)

richardka 01-28-2008 17:56

megkerestem a témát:))

van egy kis ujabb gondom, Vipelnék mostan, de valami gondja van ahogy ki tudom venni, azaz mikor a pay-re kattintanák akkor vagy kidob a föablakba és ujra be kell jelentkeznem a paypal-be vagy kiirja hogy gond van és vegyem fel az eladoval a kapcsiolatot

Ati utána tudnál nézni?? hogy nálam e a hiba vagy nálatok

Köszike

Ati 01-28-2008 18:01

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 155074)
megkerestem a témát:))

van egy kis ujabb gondom, Vipelnék mostan, de valami gondja van ahogy ki tudom venni, azaz mikor a pay-re kattintanák akkor vagy kidob a föablakba és ujra be kell jelentkeznem a paypal-be vagy kiirja hogy gond van és vegyem fel az eladoval a kapcsiolatot

Ati utána tudnál nézni?? hogy nálam e a hiba vagy nálatok

Köszike

Egyik helyen sem. Valaki már jelzett hasonlót, úgyhogy már felvettük a kapcsolatot a PayPallel, hogy mi ez. Azt a tájékoztatást kaptuk, hogy tudnak a problémáról, náluk van a hiba, és dolgoznak rajta.

Másoknak működik, úgyhogy vagy próbáld meg ilyenkor később, vagy próbáld addig a WorldPay fizetési rendszert.

Ha nem is megy, és nem is akarsz mást használni, akkor a probléma elhárításáig vármi kell.

Az a tapasztalat, hogy eddig Te vagy a második ember, akinek nem megy, de ennél többen használták ezidő alatt is sikeresen.

richardka 01-28-2008 18:41

akkor várok, max addig nem ujrázik az ori, kissebb a kár:))

köszönöm a tájékoztatást

dzso 01-29-2008 18:03

remélem hamarosan történik valami mert épp leesett a VIP az orimról... :(

Ati 01-29-2008 18:50

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 155385)
remélem hamarosan történik valami mert épp leesett a VIP az orimról... :(

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy mindenki figyelmét felhívjam arra, hogy bankkártyával kétféle módon is lehet fizetni: PayPal-lel, és WorldPay-jel. Ahogy a súgó is írja, ha a PayPal rendszerrel valamiért nem tudnál, akkor érdemes a másikat használni. Ugyanúgy azonnal fel lesz dolgozva, és a VIP tagságot ugyanúgy azonnal megkapod.

dzso 01-29-2008 19:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 155407)
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy mindenki figyelmét felhívjam arra, hogy bankkártyával kétféle módon is lehet fizetni: PayPal-lel, és WorldPay-jel. Ahogy a súgó is írja, ha a PayPal rendszerrel valamiért nem tudnál, akkor érdemes a másikat használni. Ugyanúgy azonnal fel lesz dolgozva, és a VIP tagságot ugyanúgy azonnal megkapod.

a megszokás hatalma... :)

Ati 01-29-2008 19:13

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 155416)
a megszokás hatalma... :)

Sajnos csak a fentit tudom mondani. A legtöbb embernél ez semmi problémát nem okoz, továbbra is gond nélkül tudják használni ezt a módozatot. Ezek szerint abba a pár emberbe tartozol, akiknek nem megy a fizetés. Majd egyszercsak, ez rajtunk kívülálló hiba, úgyhogy sem sürgetni, sem más módon beleszólni nem tudunk. Csak ezzel egyenértékű alternatívát ajánlani átmenetileg. :)

dzso 01-29-2008 19:19

Jah ne értsd félre, semmi kötekedés jellege nem volt a dolognak, csak megszoktam a paypalt és meglepődtem, hogy nem megy.
Nem aggódom emiatt amúgy, mert vannak alternatívák bőven, ami nagyon jó dolog!

richardka 01-29-2008 19:58

nekem is a megszokás, a másikat nem ismerem, de a paypalt már régota használom.

Remélem a sok probálkozás miatt nem jönn meg egyszerre annyi vip:)) egyelőre semmi

Ati 01-29-2008 20:00

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 155437)
nekem is a megszokás, a másikat nem ismerem, de a paypalt már régota használom.

Remélem a sok probálkozás miatt nem jönn meg egyszerre annyi vip:)) egyelőre semmi

Tegnap válaszoltak, ha 2 nap múlva is ugyanez a helyzet, akkor küldök mégegy érdeklődést, hogy mi a helyzet. :)

All times are GMT +1. The time now is 20:12.