Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   országnév megváltoztatása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1520)

Dragi 04-02-2007 21:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 84357)
Más nem is kell.

E mellett a jövőhét második felében (11-e után) legyenek az érintett országon a szükséges vip körök. Ezt nem kell írni. :)

óóóóóóóóó nekem most van meg rajta a megfelelő mennyiség addigra már 1500 alatt lesz :SS
De ha nincs rá más mód majd megoldom

Ati 04-02-2007 21:42

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 84438)
óóóóóóóóó nekem most van meg rajta a megfelelő mennyiség addigra már 1500 alatt lesz :SS
De ha nincs rá más mód majd megoldom

Ezeket egyszerre fogom megnézni, amikor már minden beért, és több névváltoztatási kérés már tuti nem jön. Ezért kell, hogy akkor, 11-e után legyen meg. Akit át lehet írni, az akkor át lesz írva, akit nem, az lecsúszott a mostani átírásról. Legközelebb.... majd pár év múlva talán. :)

Dragi 04-03-2007 04:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 84442)
Ezeket egyszerre fogom megnézni, amikor már minden beért, és több névváltoztatási kérés már tuti nem jön. Ezért kell, hogy akkor, 11-e után legyen meg. Akit át lehet írni, az akkor át lesz írva, akit nem, az lecsúszott a mostani átírásról. Legközelebb.... majd pár év múlva talán. :)

rendben értettem!

Ati 04-12-2007 15:53

Megvolt a lehetőség, igencsak egyszeri lett, mert már jojózik a szemem a sok névtől, számtól, miegyébtől...

Legközelebb majd talán egy újabb 8 év múlva, de ezt még erősen átgondolom akkor... :)

#Lopakodó# 04-12-2007 16:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 87294)
Megvolt a lehetőség, igencsak egyszeri lett, mert már jojózik a szemem a sok névtől, számtól, miegyébtől...

Legközelebb majd talán egy újabb 8 év múlva, de ezt még erősen átgondolom akkor... :)

Tőlem lehet 16 is:-)
Ha tudom mért lett elutasítva az enyém:-)

Dragi 04-12-2007 16:18

Quote:

Originally Posted by #Lopakodó# (Post 87305)
Tőlem lehet 16 is:-)
Ha tudom mért lett elutasítva az enyém:-)

enyém se lett megváltoztatva ! :( Csak nem tudom miért pontosabban csak hibajavítás lett volna benne

Ati 04-12-2007 16:23

Ha elolvassátok a küldött indoklást, akkor minden bizonnyal kiderül belőle. Csak néhány név lett visszautasítva, valahol nem volt meg a szükséges VIP kör mennyiség, valahol a kért név nem volt elfogadható. Minden visszautasítás mellé ment indoklás.

Ha nem kaptál ilyet, akkor nem nekünk küldted az üzenetet eredetileg. :) Ez szintén feltétel volt, hiszen ha másnak küldöd a levelet, azt nem kapjuk meg. :)

#Lopakodó# 04-12-2007 16:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 87308)
Ha elolvassátok a küldött indoklást, akkor minden bizonnyal kiderül belőle. Csak néhány név lett visszautasítva, valahol nem volt meg a szükséges VIP kör mennyiség, valahol a kért név nem volt elfogadható. Minden visszautasítás mellé ment indoklás.

Ha nem kaptál ilyet, akkor nem nekünk küldted az üzenetet eredetileg. :) Ez szintén feltétel volt, hiszen ha másnak küldöd a levelet, azt nem kapjuk meg. :)

Részemről Vip kör jócskán megvan:-)
Sup vissza igazolta.
Elutasító nem jött:-)

Dragi 04-12-2007 16:29

Nem halok bele hogy nem lett kijavítva az ori nevem :) nem halok bele egy 's-be meg egy alsó _ -ba szal mindegy :)

Ati 04-12-2007 17:25

A spam mappából előkerült még 5 név, ezek frissítve a listában. Ennél több már biztosan nincs sehol. :)

All times are GMT +1. The time now is 23:48.