Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Március: név-vadászat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1516)

Ati 03-12-2007 09:17

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 79627)
Na igen Ati, de ami az egyiket bántja, a másikat nem :)

Ezért van a topic, hogy lehessen most róla beszélgetni. :)

Zsáni 03-12-2007 09:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 79629)
Ezért van a topic, hogy lehessen most róla beszélgetni. :)

szerintem inkább feszültség keletkezik tőle, de ez az én véleményem :)
legfeljebb nem járok ide :) :) :) :)

Dragi 03-12-2007 13:51

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 79627)
Na igen Ati, de ami az egyiket bántja, a másikat nem :)
ezzel az erővel "tiltsuk ki" a Jeanne d'Arc(k) nevű orimat is, mert egyeseknek nem tetszik a szerepe a történelemben....holott az én szememben hősnő...
és ez még nem is túlzó példa volt...

hát elég érdekes "hősnő" :)

Synkel 03-12-2007 14:56

Ez a besúgósdi érdekes dolog. Mikor a belső fórumokon megjelent a jelentőgomb, boldog-boldogtalant jelentettem( egyszer még Goldyt is, de ő nem lett szankcionálva), de ez az idősza hamar lefutott. Mások még elvannak vele, illetve elvoltak. Eredménye: X-ben nincs fórum. Úgyhogy csak gratulálni tudok a fórumfüggő 3/3-asoknak...

Ez a név-vadászat nem egy kategória a másikkal. Ugyanis a rostán megbukó orik nem törlést kapnak, hanem lehetőséget az átnevezésre. Régebben volt egy szövim Hellgate666 néven, és kb regelés után két hónappal mondta, hogy át kell nevezze magát, mert nem elfogadható a neve. Szal történt ilyen korábban is, legfeljebb nem volt annyira a köztudatban.

Ati 03-12-2007 15:05

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 79704)
Ez a besúgósdi érdekes dolog. Mikor a belső fórumokon megjelent a jelentőgomb, boldog-boldogtalant jelentettem( egyszer még Goldyt is, de ő nem lett szankcionálva), de ez az idősza hamar lefutott. Mások még elvannak vele, illetve elvoltak. Eredménye: X-ben nincs fórum. Úgyhogy csak gratulálni tudok a fórumfüggő 3/3-asoknak...

Az X fórumon történteket ne hozzuk egy lapra ezzel, azt hiszem, hogy aki ott volt, pontosan tudja, hogy az X fórumnak semmi értelme nem volt, így mindenki sokkal jobban játszhat, anélkül a félelem nélkül, hogy valami ***** ráveszi, hogy szabályt szegjen. Erről már volt 2-3 téma, azthiszem felesleges ide keverni, mert a nevekhez ennek az égvilágon semmi köze.

Gyula 03-12-2007 16:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 79618)
Elég fura, hogy így értelmezed. A nevek szűrésének az a lényege, hogy TITEKET ne bántsanak a nevek. Ehhez nyilván a TI véleményetek is kell.

Nem is azon mosolyogtam hogy van névszűrés, még csak azon se hogy kikéred a véleményünket. Inkább azon hogy szerintem egyesek nagyon rávannak kattanva , a nevek utáni kutakodásra. Én ha jól bele gondolok talán egy nevet sem tudok mondani ami engem itt zavarna.

Ati 03-12-2007 17:02

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 79727)
Nem is azon mosolyogtam hogy van névszűrés, még csak azon se hogy kikéred a véleményünket. Inkább azon hogy szerintem egyesek nagyon rávannak kattanva , a nevek utáni kutakodásra. Én ha jól bele gondolok talán egy nevet sem tudok mondani ami engem itt zavarna.

Vannak általánosan elfogadott irányelvek a névválasztást illetően, amikkel én sem feltétlenül értek mindenhol egyet, mégis a többséget szolgálják azzal, hogy egy olyan környezetet biztosítanak, ahol nem olyan nevekkel vannak körülvéve, amiktől a falramásznak. Nem egyedi eseteket kell természetesen figyelni, mert nyilván van, akit a páratlan számok zavarnak... :) De általánosan azt hiszem elmondható, hogy az a legbarátibb, ha a 20. századtól napjainkig a politikát nem bolygatjuk, és az esetleges feszültségkeltéseket ezzel kizárjuk.

A többi része talán még ennél is egyértelműbb, szerintem e körül van a legtöbb kérdés, hogy ha X ember neve lehet, akkor Y politikusé miért nem.

Andrew 03-12-2007 17:40

433248 5/X MeGToSzLaK

ez valahogyan szemet szúrt amikor görgettem lefele a pontlistát...

Tsobi 03-13-2007 23:05

1735 421581 White Power (88) 17.198

Azthiszem ez nem ide való...:(

Peter 03-13-2007 23:47

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 80110)
1735 421581 White Power (88) 17.198

Azthiszem ez nem ide való...:(

egyetértek

All times are GMT +1. The time now is 06:00.