![]() |
Quote:
én az ipari tekercs változását főleg azért támogatnám, hogy a törpéknek a faji adottsága ( 40 % ipari teki ) , valamiféle előnyt jelentsen... szerintem, ha a fegyó termelést bolygatjuk meg vele, ez a törpének előnyére nem válik, hiszen igaz töbet termel majd fegyót, de kevesebbet fog tudni eladni, mert midneki többet fog termelni 30- 55 % között... ( kivéve a hullák ) légyszi dobjatok még fel több ötletet :D |
Quote:
Aki eddig nem tartott kovacsot torpen kivuli fajokkal, azok a jovoben a +1 fegyver/kör miatt nem fognak kovacsokat huzni, hanem veszik tovabbra is a fegyvert a piacon. |
legfeljebb a törpik majd ugyanakkora fegyvertermeléshez bonthatnak néhány kovácsot... mondjuk barakkba :D
|
Vagy jobban telitodik picit fegyverbol a piac...De nyilvan a torpe elonyere szolgalna mindenkeppen, hogy HASZNALHATO a 40%-os tekercs faji bonusza.
|
Quote:
|
Quote:
nem is azok az orik által fog telítődni a fegyó piac, akikben nincs kovácsműhely... :D azok ugyebár ugyanannyi fegyót fognak venni, mint eddíg ( nem többet ) ... akiben van, mindeki többet fog termelni... ugye nem gondolod komolyan, hogyha egy piacra 30-55% al több árut bedobsz, amellett hogy nem nőtt a kereslet, nem fog le csökkeni az ára?? :confused: |
Quote:
akkor megint megspórolsz épületeket pont bőven elég:) |
Quote:
|
Most szamolgattam picit :)
Szoval, 6k hekin orias kereskedovel 74.200 nepesseggel (ami 99%-os foglalkoztatottsag) ipari tekercs nelkul egy 10% lakossagnyi katonakepzes, majd ezeket továbbképezni elitté összesen: 8.533.000 arany Mindez 30%-os ipari tekivel: 5.973.100 arany 6k hekin a 2,6 milla arany (a legdrágább továbbképzésnél) szerintem nem igazán... |
Quote:
effektív nem javítottunk semmit a törpénken... több barakkot tarthat, a kovács helyén esetleg... de az eddígi országok akik maguknak termelték a fegyót pl egy gnóm.. azoknak is kevesebb kovácsot kell majd tartania... |
All times are GMT +1. The time now is 12:10. |