![]() |
Quote:
|
:eek:
Quote:
a "sok" ki be rakástól??? |
LotR, ne szenvedj már ennyit, ha kiveszed az akksit és úgy nyugodtabban alszol, vedd ki az akksit. Semmi baja sem lesz. Nem papírból hajtották üvegkalitkás kiállításra ...
|
Izirájder ecsém!
Quote:
hm tegnap már kivettem:D:D:D És működik!!! :D |
Semmi. De miért tennéd? Az akksinak hótmindegy hogy benne van avagy nincsen. Azt azért vedd figyelembe hogy a noteszek ugy vannak sulypontilag is kitalálva hogy az aksi benne van. Sok leeséses/billenéses történetet hallottam már a kivett aksik ürügyén, utána meg volt sirás rivás és hozták hozzám /ha nem volt garis a cucc/ Ennek mondjuk én örültem... :D
|
Toshiba laptop.
Sziasztok.
Toshiba dynabook stellite 1860as laptophoz kellene video driver. A toshiba magyarorszag segitokesz, azt mondja keressuk meg a japan honlapon. A japan honlap meg nagyon kiraly, at lehet allitani angolra, de mire a driverekhez jutnank vissza kell terni a japanra mert nem a teljes honlap angol. A japan honlap kulonben nagyon szép, vannak rajta hiearoglifak, meg szép flash animaciok, meg nagyon sok ures kocka. Koszi |
Quote:
Próbáld meg ezt: http://cdgenp01.csd.toshiba.com/cont.../pr100vidx.exe Esetleg ezt: http://cdgenp01.csd.toshiba.com/cont...s/sa20vidx.exe (mindegyik XP-s driver) |
Quote:
|
Ma hoztam vissza a notimat szervizből. A dvd írás okozott megoldhatatlan problémát a lelkemnek. Kb 3 hét után ki is javították a problémát, legalábbis én azt hittem...
A régi Panaszkodik származású Matsi_vmi :) helyett kaptam király TSST-t. wow. Boldog vagyok. Aki találkozott már ezzel a Toshiba Samsung Storage Technology cuccal, az eddig csak szidta. Egyenlőre még csak egy DVD+RW-t kínoztam, de semmi sikerélményem nem volt :( ha kiteszteltem a drágát, majd írok az eredményről. De valószínűleg a notin kívül fogok mostmár défaudét írogatni. A szerviz elég korrekt az asusnál, meg a két év világgari is hasznos, csak nemtom, hogy miért pont az ODD-n kell mindig spórolni...? Azt beszélik, hogy nagyon megbízható cuccokat gyártanak, csak ha egyszer beleválsztol, akkor a szerviz se ment meg. Azért ez kicsit lehangoló. De kezdem igaznak érezni. |
jelentem az enyém még mindig működik.. igaz az aksi ideje ugy 1 óra 45, 50 perc.. erre mondhatjátok nem sok ,de én szinte konektorral használom.. az icken meg igyekszem az egylégterűekbe utazni és az ucso 1 személyes helyre kérni a jegyet:p
így ott van konektor:D múltkor pont 1 japán v koreai vagy egyéb hasonlo nemzetiségű csajszinak foglaltam el a helyét ,de aranyos volt s tudtam vele cserélni, még hátuérol láptam veszi elő ő is laptopját, neki jovval kisebb méretű volt, de konektorrol én jobban bírtam:D volt is lelkiismeret furdalásom mikor az övé féluton lemerült én meg nagyba moziztam:D |
All times are GMT +1. The time now is 05:03. |