![]() |
Quote:
szal nem segített ez sem |
azt hiszem hogy hanyagolni kéne ezt az elvonó témát mert találunk olyan helyet ahol kitudnának kúrálni minket:D
|
asszem meghalt ez a téma. akkor nincs más hátra, mint előlre le kell zárni és/vagy törölni
|
Quote:
|
Szerintem se kell bezárnod... mint látod szépen emelkedik a poll szavazatian száma... (az arányt meg érdekes módon tartja :))
|
Meglepodve vettem eszre, hogy milyen regi mar ez az "uj forum"; es en ide meg nem is irtam!!!!
Nem tom, anno mire szavaztam, de kezdem ugy erezni, hogy igenis fuggo vagyok... megvan az a szindroma pl (mint sokan masoknal) hogy felig nyitott szemmel orit csekkolok, aztan melo kozben felorankent + ebed elott es utan+ delutan ha van idom akkor folyamatosan es este tutira nem fekszem le anelkul, hogy le ne ellenorizzem, tortent-e valami... :D:D |
Sztem én is kijelenthetem, hogy Függő vagyok :D
Bár jómultkorában egy kezdő kérdezte tőlem, hogy a regisztrációnál miért van kiírva, hogy Függőséget okozhat....én csak annyit írtam neki, hogy majd meglátod, azóta ő is itt van kb napi 24órát :D |
Quote:
|
Őőőő...jelentem tegnap elfelejtettem elmenni a fodrászhoz, meg névnapi ajándékot venni az öcsémnek, mert itt ragadtam a gép elött :D :p :rolleyes:
|
Én ha nem ülök a gép előtt, sem megyek el fodrászhoz:D
|
All times are GMT +1. The time now is 06:24. |