Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A fosztogatás kibővítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1400)

tdomo 02-07-2007 19:25

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 72141)
Várj ha jól értem az a gond h kifosztanak egy tolist? :D Ráadásul nem is pénz hanem nyersit vinnének. :D Ne viccelj már, akkor lopja vissza amikor akarja, azért tolis. Azt meg nem értem h egy raktárfosztásból h következtetsz teljes éplistára.

Semmi ilyesmiről nincs szó:) A szorosan kiszámolva alatt azt értem, hogy a gömb alapján a legerősebb védelmet feltételezve támadsz. És nem arról van szó, hogy kifosztanak egy tolist, hanem arról, hogy a tolisok szerepe ezáltal szerintem jelentősen csökkene, a hadis országok számának javára.

Viz 02-07-2007 19:36

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 72153)
Semmi ilyesmiről nincs szó:) A szorosan kiszámolva alatt azt értem, hogy a gömb alapján a legerősebb védelmet feltételezve támadsz. És nem arról van szó, hogy kifosztanak egy tolist, hanem arról, hogy a tolisok szerepe ezáltal szerintem jelentősen csökkene, a hadis országok számának javára.

én nem hinném hogy a raktárfosztás több hadist eredemnyezne.
Legalábbis érezhetően. ennek ellenére nem tartom jó ötletnek

Penya 02-07-2007 19:44

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 72155)

Nyugi volt itt már toli meg törphalál is :D Természetesen mindenki kiveszne csak ork maradna :D

Viz 02-07-2007 19:47

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 72158)
Nyugi volt itt már toli meg törphalál is :D Természetesen mindenki kiveszne csak ork maradna :D

Ez biztos így van=) Sőt, hulla is jó faj lenne, nem?:)
Mert ha se tolis se varis, csak ork hadis?:)

Cece 02-07-2007 20:42

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 72155)

De vajon több fosztit eredményezne e az 1A ban? :)

Nah srácok... 10oldalon keresztül becsületesen megküzdöttem mindenkivel, aki a torkomnak esett, de most pihi lessz :) Holnap egész napos meló + hasonló ínyencségek, de ti csak feszegessétek. Nem olyan egyértelmű a helyzet, mint ami indokolta volna az igen csak gyors elvetést ;) Persze bizonyára ennek is oka van, mint mindennek.
Ami zavar: az olyan szavazatok, amike nem lettek megindokolva.
Mindenkinek köszönöm, aki érdemben hozzászólt és a jövőben is hozzászól a témához... nem is olyan rossz, hiszen elég pörgős kis topicra sikeredett :)

Be kell vallanom, eszembe sincs bevezettetni ezt + mást sem, mert tele a hócípőm az álandó változtatással.
Már fontolgattam a dolgot, hogy indítok egy topicot, miszerint nem kéne ilyen sűrün változtatni, bőven elég lenne évente 1x is. Valószínüleg a kreatív vezértársaim ezért leharapnák a fejemet úgyhogy ilyet nem teszek :D

Továbbá tessék példát venni rólam! :D Ha valaki indít egy topicot a minimum, hogy annyit foglalkozik vele, mint én az enyémmel :p Nem muszáj az én kissé nyers hangnememet is átvenni, de az emberek szeretik, ha válaszolnak ill. véleményezik a HSZukat... még ha néha negatívan is :)

Kutyuleee 02-07-2007 21:13

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 72172)
De vajon több fosztit eredményezne e az 1A ban? :)

Nah srácok... 10oldalon keresztül becsületesen megküzdöttem mindenkivel, aki a torkomnak esett, de most pihi lessz :) Holnap egész napos meló + hasonló ínyencségek, de ti csak feszegessétek. Nem olyan egyértelmű a helyzet, mint ami indokolta volna az igen csak gyors elvetést ;) Persze bizonyára ennek is oka van, mint mindennek.
Ami zavar: az olyan szavazatok, amike nem lettek megindokolva.
Mindenkinek köszönöm, aki érdemben hozzászólt és a jövőben is hozzászól a témához... nem is olyan rossz, hiszen elég pörgős kis topicra sikeredett :)

Be kell vallanom, eszembe sincs bevezettetni ezt + mást sem, mert tele a hócípőm az álandó változtatással.
Már fontolgattam a dolgot, hogy indítok egy topicot, miszerint nem kéne ilyen sűrün változtatni, bőven elég lenne évente 1x is. Valószínüleg a kreatív vezértársaim ezért leharapnák a fejemet úgyhogy ilyet nem teszek :D

Továbbá tessék példát venni rólam! :D Ha valaki indít egy topicot a minimum, hogy annyit foglalkozik vele, mint én az enyémmel :p Nem muszáj az én kissé nyers hangnememet is átvenni, de az emberek szeretik, ha válaszolnak ill. véleményezik a HSZukat... még ha néha negatívan is :)

hát egyet értek:D még akkor is ha az én hasonló erösszakosságom egy pirossal jutalmaztad, amúgy sztem nem lenne több foszti A-ban...

Cece 02-07-2007 21:31

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 72180)
hát egyet értek:D még akkor is ha az én hasonló erösszakosságom egy pirossal jutalmaztad, amúgy sztem nem lenne több foszti A-ban...

Nem ezért kaptad a pirosat és ezt te is tudod ;)

Croissant 02-08-2007 18:01

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 72111)
sajnos az a szomorú igazság, hogy a második világháború idején a nyugatra vonuló oroszok összefosztottak mindent, de egy részük még az életbe nem látott karórát
úgy elsőre kicsit durva volt a fogalmazás, jóvanna beteg vagyok :o

Életkorodnak, élettapasztalatodnak tudom be az ilyen tévedést...
Nem kellene olyannal előhozakodnod, amiről nem sok ismereted lehet...
Főleg, ha beteg vagy...

Croissant 02-08-2007 18:04

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 72128)
1bála soha sem nehezebb mint 10-15kb

ez bizony így van...
az újfajta mértékegység a kilobála (kb)?
:):):)

laci 02-08-2007 18:13

Hűűűha, az én szavazatommal lett 16-16 az állás, most fontosnak érzem magam :) Lehet hogy előbb a kenőpénzeket kellett volna átvennem? :rolleyes:

Jelen pillanatban szerintem nem érdemes fosztogatni, mert egyszerűen nem éri meg. Nagy a kockázata (visszakisérnek, Teljes Krónika alapján megtámadnak, felhúzom az illető szövetségeseit stb. stb.), és, hacsak nincs véletlenül rohadt sok pénze az illetőnek otthon, nem hozok semmi értelmeset. Jó, lehet vele katonai morált növelni, de azért szebb lenne, ha anyagi haszna is volna.
Ez az én véleményem, uff!

All times are GMT +1. The time now is 04:25.