![]() |
Quote:
|
Quote:
http://www.fatreg.com/Ozzfest2001.html azóta senem voltam igazán jó metal fesztiválon.. mondjuk a HC-t annyira nem szeressem :P |
electronic supreme, progressive house, minimal techno, club :cool:
|
ugy velem a stilusiranyzatok nincsenek helyesen meghatarozva. en a kovetkezo valasztasi lehetosegeket valasztottam volna:
1. Rock/Metal (+Punk) 2. RAP/Hip-hop 3. RnB (+Pop) 4. Electronic (+Trance, House, Club, Dance, D&B, ... ) 5. Chillout (+Ambient, ... ) 6. Mas (70es evek, Blues, Klasszikus, Country, ...) persze ezen is lehetne meg csiszolni, de valamelyest helyesebb lett volna. szerintem!.. :D |
az R'n'B black zene. így jobb:
... 2. nigga' music (hip-hop, rap, r'n'b) 3. extra-nyálas zene (pop) ... |
Quote:
1ébként septiben összeszedtek itt a hozzáértők 133 "külöböző" stílust... 1. Rock/Metal (+Punk) - ezzel viszont nem értek egyet mert a rock-metal nekem nagyon bejön, de a punk már annyira nem, azaz 1-2 számtól eltekinteve egyáltalán nem... |
Kérdeznék vkit hogy a Kormoránt hova/milyen stílusba lehet sorolni??? Mert én nem értek hozzá és nem akarok másoknak hülyeséget mondani
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
innen még lemaradtak az örök klasszikusok,mint Republivc,Bikini,Welcome,Piramis,LGT,Illés,KisPál és a Borz... |
All times are GMT +1. The time now is 03:20. |